Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A vicc az egészben, hogy a zsűri magával (meg velünk) b/szott ki igazából. Az elődöntőben a szakemberek egy része zsűrizett mindenhol (mindhárom szekcióban 3-3 ember, összesen 9 a 12 fős döntős zsűriből). A döntőben megették, amit főztek, mert ha ilyen sz/r csapatokat szavaznak tovább, akkor ne csodálkozzanak, hogy a döntő színvonala is a béka segge alatt lesz. Pedig elvileg azért jöttek oda, hogy a döntős tehetségeket kutassák. Ott voltam, csak épp lehetőséget nem adtak, hogy ez kiderüljön...

Hozzászólás ideje:

Donát, ez nagyon szomorú és letaglózó történet. :( Mint a kontraszelekció a régi rendszerben...

Hozzászólás ideje:

Pénz beszél, kutya meg ugat ugyebár.

Pontosan. Mi pl holnap megtesszük az első lépést, hogy hülyét csináljunk az egész oktatásügyből. Be fogjuk bizonyítani, hogy igenis vannak megalkuvók ebben a ***** országban akik hatmillió forintért úgy ugatnak ahogy odakint elvárják tőlük. És senki nem tesz semmit! Tanítják a fából vaskarikát meg a nesze semmi fogd meg jól-t.

Azért egy kis drukk erejéig gondoljatok rám/ránk mert tényleg hihetetlen helyzetbe hoztak minket.

Szóval holnap írásbeli záróvizsga öt modulból. :S

Hozzászólás ideje:

Itt mindent meg lehet csinálni mert ez egy ilyen **** mutyis nép volt mindig is, és sajnos az is marad.

Ne is mondd. Barátom kint volt hétvégén Berlinben. Hazajött és az első mondata az volt, hogy nemhogy a béka s*gge alatt vagyunk hozzájuk képest hanem még lent a bányában. És nem a pénzről beszélt hanem a viselkedésről a kultúráról.

Hozzászólás ideje:

Ne is mondd. Barátom kint volt hétvégén Berlinben. Hazajött és az első mondata az volt, hogy nemhogy a béka s*gge alatt vagyunk hozzájuk képest hanem még lent a bányában. És nem a pénzről beszélt hanem a viselkedésről a kultúráról.

Néha amúgy már kajak cikinek magyarnak vallanom magam :D Utálnak minket a szlovákok, románok, szerbek, amit én mai napig nem értek hogy miért nem tudnak tovább lépni a múlton, Fico meg Slota is levan ragadva az 1930-as években, hogy "Jajj a magyarok leakarnak rohanni minket." Kúltúrában tényleg a bányában vagyunk, elég csak meghallgatni a Discovery ID-n a 911-es segélyhívós műsort. Ott a diszpécser rendes, udvarias, már-már pszichológus, tartja benned a lelket, itthon meg úgy kezelnek mint valami GYP-st. Persze azért vannak kúltúrált emberek még az országban, elég csak a buszsofőrre gondolnom a reggeli buszon, akinek eddig mindig köszöntem udvariasan és ő is viszonozta, most már ott tartunk hogy előre köszönöm, és a becenevemen :D Magyar nép valahogy nagyon elvan b*szva, szerintem az évszázadok alatt alakult ez ki, gondolom nem tett jót a török-habsburg uralom. Bár egyik ismerősőm szerint színmagyarok már nem is nagyon élnek itt, hiszen itt voltak a törökök 150 évig, jöttek svábok, szlávok stb és keveredtek. Speckó származás tekintetében én se vagyok színmagyar hanem kelet-szláv származású, azon belül is ruszin. Néha már inkább vallom magamnak ruszinnak mint magyarnak, azt annyira nem érzem cikinek :)

Ja és Boldog Nőnapot :)

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Norbi.. egyesek szerint a magyar nép eredetileg a földön kívüliektől származik (nem vicc!!! tényleg vannak, akik így hiszik) ... ez lehet magyarázat arra, hogy ennyire degenerált és hülye nép vagyunk :(:lol:

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Boldog nőnapokat, és a Zoltánoknak Zoltán napot. :)

NorbiLordi: Véleményem szerint az a magyar aki magyarnak érzi magát, nem az aki le tudja vezetni a családfáját Szent István korához. Legyen az cigány, zsidó, szerb vagy akármilyen származású. Senki se hallgasson a nagymagyarokra.

Hozzászólás ideje:

Norbi.. egyesek szerint a magyar nép eredetileg a földön kívüliektől származik (nem vicc!!! tényleg vannak, akik így hiszik) ... ez lehet magyarázat arra, hogy ennyire degenerált és hülye nép vagyunk :(:lol:

Néhány dolgot minden esetre megmagyaráz bizonyos ismert magyar emberekkel kapcsolatban :D Földönkívüliekkel sok mindent lehet magyarázni, tegnap például YouTubeon futottam bele az Ancient Aliens sorozatnak ama részébe, mely azzal foglalkozott hogy a nácik vajon földönkívüliekkel álltak e kapcsolatban és azért voltak e olyan előre haladottak a technológiákban. Hülyeségnek hangzik így, de nagyon érdekes dolgok vannak benne. :)

NorbiLordi: Véleményem szerint az a magyar aki magyarnak érzi magát, nem az aki le tudja vezetni a családfáját Szent István korához. Legyen az cigány, zsidó, szerb vagy akármilyen származású. Senki se hallgasson a nagymagyarokra.

Szerintem is így van, bár én ingadozok kicsit. Néha magyarnak érzem magamnak, néha meg olyan érzésem van hogy nem tartozok ide, annyira másképpen gondolkozok meg élek, mint a környezetem.

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Én magyarnak érzem magam ez nem is kérdés (de nem vagyok magyarkodó!) nem a jelenkori népem miatt érzem magam annak, hanem a tiszteletreméltő ősök miatt és az ország miatt. (Elenyésző ugyan, de ma is akadnak tiszteletre méltó magyar emberek!)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.