csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 6. Most én is úgy jártam, hogy előbb láttam a tisztázást, mint a rossz pletykákat. Nem lesz gond! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 6. Örülök, hogy nem nagy változtatás lesz rajta, de az ember mindenfélét olvas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Ma is az origo méteres betűkkel írja, hogy majdnem a fele Zsivány Egyest újra kell forgatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 16. Miért van itt ilyen csönd? Fél év a filmig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. (szerkesztve) Nagy a csönd, de azért sajnos zajlanak az események a Disney házatáján. Az orlandoi Disney parkban lévő mesterséges tóban élő egyik aligátor elragadott egy 2 éves látogatót (kisfiu) aki a tó partján játszott. A gyermek meghalt, de nem az állat tépte szét, hanem belefulladt a tóba. Gondolom az állat lehúzta magával. Én nem értem, hogy miért kell ragadozókat telepíteni egy családbarát intézmény tavába. Mindez OFF. Szerkesztve: 2016. Június 17. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. A Disney elég nagy cég, sok minden történik velük, de ide kéretik csak a Rogue One-hoz kapcsolódó dolgokat írni. Elég sok részlegünk van: ha valaki valami másról akar beszélni azt megteheti a kapcsolódó topikokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Számomra például furcsa hogy ilyen nagy csönd van itt. Valamiért az az érzésem hogy a rajongók sokkal jobban pörögnek az Ep8 kapcsán mint ezen a filmen, pedig alig fél év van hátra a bemutatóig. Lehet az is közre játszik a Rogue one iránti lelkesedésemben hogy az Ep7 nekem nem igen jött be, de nagyon várom a decembert. Várom hogy lássam a lázadás első nagyobb sikerének történetét, az ismerős karaktereket... esetleg magát a hihetetlen Darth Vader nagyurat, ha lehet akciózás közben. Ja, és Mads Mikkelsent. (kedvenc színészem) Remélem hogy egy valóban sötét hangulatú (mint az Ep3 vagy 5) és "háborús" filmet kapunk majd, ami logikusan van felépítve, tartalmaz pár új, kedvelhető karaktert, talán egy-két apró fordulatot (bár nem lesz egyszerű, hiszen mind ismerjük a történet folytatását) és lehetőleg mutasson meg minél többet abból, hogy hogyan éli meg a galaxis a birodalmi elnyomást. Sokkal több SW kultúrát várok, új és régi helyszíneket...Twi'lekek... Jar Jar cameo. (álmodozni lehet) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Az ep.8 főszereplőit már ismerjük. Láttunk velük egy filmet (némelyikükkel többet is). Mivel a többségnek tetszett a film szerintem érthető hogy ott nagyobb a nyüzsgés. Itt a figurákról jószerivel annyit tudunk amit a trailer mutatott ami nem sok. Majd ha beindul a marketing gépezet biztos itt is nagyobb lesz a mozgolódás. Ha jól emlékszem az ep.7 előtt fél évvel is viszonylag nagy csönd volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Nyugi, ha előbb nem is, de a celebration-on tuti beindul a marketing. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Ahogy Bomarr is írja. Semmi nem mozog a projekt háza táján. Ismeretlen az egész, mi lesz, stb. Egyébként lehet írni ettől független ha vannak teóriák, hajrá. Valószínűleg a Celebration szolgál majd új infókkal. Amúgy meg foci EB van, jön az olimpia, szóval sokra nem számítanék a filmmel kapcsolatban amíg ezek le nem mennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 17. Én nem bánom a csendet. Nem is várom "úgy" magam sem és így minden adott lesz egy kellemes meglepetéshez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Az Entertainment Weekly-ben lesz egy összeállítás a Rogue One-ról. Ahogy a borító is hirdeti: lesz Darth Vader! Megerősítették, hogy Mads Mikkelsen karaktere nem csak hogy Jyn Erso apja lesz, de a fickó egyben egy fontos tudós is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Korábban volt róla szó, hogy ő a tervezője a Halálcsillagnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. A hírek szerint, Forest Whitaker nem mást játszik majd a filmben, mint a TCW-s Saw Garrerát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Most láttam én is a hírt, ezek szerint igaz. Nagyon örülök ennek, hogy így összefűzik az új érát a már meglévő prequelhez kötődő szálakkal. Kíváncsi leszek az ő sztorijára hogy került ide, bár neki az előtörténete alapján ezt az utat tudtam elképzelni a birodalmi korszakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. A hírek szerint, Forest Whitaker nem mást játszik majd a filmben, mint a TCW-s Saw Garrerát. Saw Garrera néger? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Hát nem fehér bőrű, az biztos. De ez tök jó, így összekötni a TCW-t, a Rebelst és a Rogue One-t, ez nagyszerű hír. Amúgy már igaz, vagy csak pletyi. Szerk.: ja, látom, hivatalos hír. Hát ez baromi jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Saw Garrera néger? Lehet pigment átültetésen esett át, mint Lincoln Oziris őrmester Robert Downey Jr. Amúgy érdemes lenne összehasonlítani a Saw Gerrera animációt Samuel L. Jackson animációjával, hogy képbe helyezzük a bőrszín skálán. Csak mert az animációhoz viszonyítva nekem is sötétebbnek tűnik Whitaker bőrszíne, no nem mintha ezen nem lehet túllépni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Amúgy érdemes lenne összehasonlítani a Saw Gerrera animációt Samuel L. Jackson animációjával, hogy képbe helyezzük a bőrszín skálán. Csak mert az animációhoz viszonyítva nekem is sötétebbnek tűnik Whitaker bőrszíne, no nem mintha ezen nem lehet túllépni. Vagy csak néz meg egy jelenetet, amiben Obi-Wan és Anakin mellett áll, és látszik, hogy a két Jedi mellett mindkét Gerrera sötétebb árnyalatú, nem is kicsit. Plusz az arcberendezésük is egyértelműen afroamerikai mintákat követ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Vagy csak néz meg egy jelenetet, amiben Obi-Wan és Anakin mellett áll, és látszik, hogy a két Jedi mellett mindkét Gerrera sötétebb árnyalatú, nem is kicsit. Plusz az arcberendezésük is egyértelműen afroamerikai mintákat követ. Az egyértelmű, csak szerintem Whitaker annál sokkal sötétebb, mint amit a sorozat sugallt (pont az ilyen Anakin vs. Saw összevetésekből). Ami nem kizáró ok, de elsőre én is meghökkentem, mikor olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Saw Garrera néger? Néger Emerson Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Szerintem is sokkal sötétebb, de ezen tovább lehet lépni. És csak most esett le, hogy ez hivatalos! Hatalmas piros pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Nekem a szemszín különbsége elsőre jobban szemet szúrt. Pozitívum, hogy egy animációs platformon debütált karaktert emelnek be egy mozifilmbe. Ha jól emlékszem, erre eddig nem volt példa. Így már az sem kérdés, hogy mennyire reális lehetőség olyan karakterek, mint pl. Ezra, Kanan, Ahsoka, Hera vagy Sabine filmekbe emelése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Le a kalappal, nagy ötlet igy egybefűzni a sztorikat! A TCW eleve elég stilizált volt úgyhogy némi eltérés belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Na, ennek kifejezetten örülök, pont Whitaker karakterét nem tudtam hova tenni az előzetes alapján, hát ez már valami! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 22. (szerkesztve) Most már csak azt lenne jó tudni, hogy a "Darth Vader is back" vajon mit takar... Egy lényegtelen cameo, vagy egy fontosabb mellékszerep? Nagyon drukkolok hogy az utóbbi legyen. Szerkesztve: 2016. Június 22. - Jar-Jar Binks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Most már csak azt lenne jó tudni, hogy a "Darth Vader is back" vajon mit takar... Egy lényegtelen cameo, vagy egy fontosabb mellékszerep? Nagyon drukkolok hogy az utóbbi legyen. És jó lenne már legalább egy promó képet látni róla! Mozgásban még jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. És jó lenne már legalább egy promó képet látni róla! Mozgásban még jobb lenne. Mondjuk ki: nem vetnénk meg egy újabb trailert (teasert). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Egyébként Saw Gerrera karakterét Lucas eredetileg az élőszereplős tv sorozathoz alkotta meg. Mivel az nem valósult meg, végül a TCW-ben találtak neki helyet. Vader szerintem rövidebb szerepet kap majd. Ha az új karaktereket akarják fókuszba helyezni, nem cél, hogy Vader ellopja a show-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 23. (szerkesztve) Egyébként Saw Gerrera karakterét Lucas eredetileg az élőszereplős tv sorozathoz alkotta meg. Mivel az nem valósult meg, végül a TCW-ben találtak neki helyet. Vader szerintem rövidebb szerepet kap majd. Ha az új karaktereket akarják fókuszba helyezni, nem cél, hogy Vader ellopja a show-t. A készítők is tudják, hogy olyan nincs hogy Vader ne lopja el a showt, szóval remélem ennek tükrében fogják megírni a részeit. Onnantól kezdve hogy bejelentették, benne lesz a filmben, kb mindenki rá lesz kíváncsi, és az ő feltűnését várja majd. Donát: Mondjuk ki! Szerkesztve: 2016. Június 23. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.