Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Véleményem az utolsó epizódról és magáról a sorozatról: az első négy részben volt egy-egy apró dolog (üldözéses jelenet, Reva felesleges előre-hátra szaltói, Mapuzo kinézete, "shaky" kamera, csak hogy párat említsek) ami bökte a csőrömet, de az utolsó két epizód szinte hibátlan volt nálam. Nagyon erősen fejezte be a sorozatot Deborah. Már az előző rész is magasra tette a lécet, de ez túlszárnyalta, konkrétan felrakta az i-re a pontot nálam. Bővebben majd a Part VI kibeszélőben és az Évadértékelőben. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. (szerkesztve) Uhh. Érzelmi hullámvasút, az egész. Brutális lett, és egyben szép lezárás szerintem. Remélem ebben semmi spoiler nincs, csak egy kis tease... 34 perccel korábban, Bence1997 írta: Véleményem az utolsó epizódról és magáról a sorozatról: az első négy részben volt egy-egy apró dolog (üldözéses jelenet, Reva felesleges előre-hátra szaltói, Mapuzo kinézete, "shaky" kamera, csak hogy párat említsek) ami bökte a csőrömet, de az utolsó két epizód szinte hibátlan volt nálam. Nagyon erősen fejezte be a sorozatot Deborah. Már az előző rész is magasra tette a lécet, de ez túlszárnyalta, konkrétan felrakta az i-re a pontot nálam Pontosan így vagyok vele én is, bár engem igazán a 4. résztől húzott már be. De ja, részletesen a topicjában. Szerkesztve: 2022. Június 22. - kudar 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 24 perccel korábban, Bence1997 írta: Reva felesleges előre-hátra szaltói Nem ellened szól, csak erről eszembe jutott - ha már szóba került nemrég az "ami régen nem volt baj, ma már hiba" téma feljebb -, hogy Reva valóban felesleges, pusztán a látványt szolgáló mozdulatai ma már mennyi ember csőrét bökik, de persze az ep1-3 párbajai, ami teli vannak totál felesleges, csak a látványt szolgáló mozdulatokkal, azperszedekirály. Mert ugye ez teljesen logikus, a párbajt szolgáló céllal betett momentum az ep3-ban: A levegőt jól felszeletelték. Meg persze a bútoron való ugrabugra is teljesen rendben van: És persze egy, a 80-as éveit taposó arisztokratának is így kell méltóságteljesen lejönnie a lépcsőn: És ez csak három példa. A PT látványos párbajai teli vannak ilyenekkel. Ott is felesleges az ide-oda szaltózgatás, kardpörgetés, kitekert testhelyzetekben csapkodás - elvégre a párbajok arról szólnak, hogy minél gyorsabban legyőzd az ellenfelet, nem arról, hogy a lehető leglátványosabb, egyben legtöbb energiát elpazarló, de legalább teljesen felesleges mutatványokat hajts végre. Mégis, valahogy rengeteg ember visszasírja azokat a párbajokat. De Reva parkour futkározása, az gáz. 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 13 perccel korábban, kudar írta: Uhh. Érzelmi hullámvasút, az egész. Brutális lett, és egyben szép lezárás szerintem. Remélem ebben semmi spoiler nincs, csak egy kis tease... Az ilyenek jöhetnek. Örülök, ha az utolsó rész mindent visz. Erre számítottunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Én még nem láttam az utolsó részt, de @Dzséjt véleményével értek egyet. Az SW-nek mindig is része volt a színpadiasság, nincs ezzel semmi gond. Sok más elem mellett a pörgős-ugrálós párbajok is hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen emlékezetes lett a PT. Sőt, még az alapvetően prequel-fóbiás ismerőseim is a párbajokat tartják az egyik fő pozitívumnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Majd úgyis írok róla hosszabban, de az, hogy valakinek nem tetszik a rendezés, és hogy hol veri ki egy egy jelenet a cringe métert, vagy megy szembe annyira a logikátlansággal, hogy fogom a fejem, az mindenkinél máshol van, vagy ki mennyire megbocsájtó, mert mondjuk a hangulat elviszi másfelé. És azért mert valaki szóvá teszi azt, hogy ez a jelenet neki nem tetszik, akár az üldözéses jelenet, akár a parkour, de lehetne még sorolni, az nem feltételezi egyből azt, hogy viszont minden más SW rész, jelenet tökéletes, amit valaha láttunk, de nyilván nem teszem hozzá hogy, nem tetszik a parkour, de nyugi a régi SWokban is voltak értelmetlen pillanatok mint! Nem, mert most erről beszélünk. És én ezért mondom, hogy jó néha a nem tökéletes dolgokat is megemlíteni, attól még lehet szeretni ugyanúgy. Szerintem közel sem tökéletes ez az évad úgy ahogy itt sokan gondolják, - bárcsak én is végig azt éreztem volna - de így is imádom és sokszor újra fogom nézni. Kezdve most. Nézem is újra a finálét. UI: Nekem pl ObiAni légharca annó se tetszett, nem igazán értettem, viszont Palpi szaltóját imádtam. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Az utolsó részt még nem láttam, de én se gondolnám, hogy az Obi-Wan sorozat után ne lenne tér a fejlődésre és ez lenne a tökéletes sorozat. Akár a zene (nem azért mert nem a régi hanem mert az új nem üt akkorát), akár néhány akció-jelenet, akár itt-ott pár rendezői megoldás vagy néhol a kikandikáló sorozatos-büdzsé azért visszavesz az élményből, csak közben nálam annyi minden van a serpenyő másik oldalán, hogy ezek szinte teljesen eltörpülnek. Amiben eddig nagyon erős volt ez a sorozat azok a nagybetűs SW pillanatok. Kiváncsi vagyok ezen a téren mit tartogat a finálé.... 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 9 perccel korábban, kudar írta: És azért mert valaki szóvá teszi azt, hogy ez a jelenet neki nem tetszik, akár az üldözéses jelenet, akár a parkour, de lehetne még sorolni, az nem feltételezi egyből azt, hogy viszont minden más SW rész, jelenet tökéletes, amit valaha láttunk, de nyilván nem teszem hozzá hogy, nem tetszik a parkour, de nyugi a régi SWokban is voltak értelmetlen pillanatok mint! Nem, mert most erről beszélünk. És én ezért mondom, hogy jó néha a nem tökéletes dolgokat is megemlíteni, attól még lehet szeretni ugyanúgy. Szerintem közel sem tökéletes ez az évad úgy ahogy itt sokan gondolják, - bárcsak én is végig azt éreztem volna - de így is imádom és sokszor újra fogom nézni. Kezdve most. Nézem is újra a finálét. UI: Nekem pl ObiAni légharca annó se tetszett, nem igazán értettem, viszont Palpi szaltóját imádtam. Az rendben van, hogy megemlíti a negatívumot, és mint írtam, nem Bence ellen szóltam fel, csak erről jutott eszembe. Mert bizony van olyan, aki úgy szólal meg, hogy "ilyen soha nem volt korábban, csak a büdös Disney-nél és a sátánfajzat Kennedy-nél". Nem egy, nem kettő, hanem nagyon sok helyen láttam, hallottam, akik istenítik az OT-t, a PT-t vagy éppen az OT-PT-t, mert azok tökéletesek, hibátlanok, stb., de közben olyanokba kötnek bele az Obi-Wan Kenobi-ban vagy az ST-ben, amik ott voltak a szupercsúcstökéleteshibátlanisteniajándék lucasi filmekben is - és ugyanez ment a PT idején is, jellegzetes példája volt Quarron, aki egyszer még abba is belekötött, hogy tűz van az űrben az ep3-ban... Kár, hogy akkor még nem voltak a fórumokon divatosak a giffek, mert tuti küldtem volna neki egy ilyet: Meg azért na, ha évekig beszélgetünk egymással a korábbi produkciókat is érintő témákban, de ott sose jön elő a "néha jó a nem tökéletes dolgokat is megemlíteni", akkor az is minimum fura (ez sem Bencére vagy rád vonatkozik, mivel sosem rejtettétek véka alá a negatív véleményeteket sem, így nálatok tudni, hogy mit nem szoktatok szeretni). És bizony van egy harmadik aspektus is: ha rávilágítanak, hogy ilyen korábban is volt, de akkor miért nem volt baj, akkor azért vagy érdemes újragondolni a dolgot, vagy megemlíteni, hogy "hát ja, ott sem tetszett" (mint például nekem a fenti három pillanat nem tetszik, és ezt már régen is szóvá tettem), vagy legalább megmagyarázni, hogy akkor miért volt jó, most meg miért nem, hogy legalább mi is megértsük. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Mondjuk egy nagy negatívumot tudok mondani: vége lett a sorozatnak. 1 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Ez tömény volt, még emésztgetni kell. Az egyik legerősebb epizód, főleg érzelmileg. Zsepit szerintem mindenki készítsen, kelleni fog. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Vastaps! Kibeb@szott vastaps estig! Tökéletes utolsó rész! A többit a helyén! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. El is hoztam a képet a részhez! Jó és nem is spoileres. -bár ezt megszokhattuk 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. @kudar láttad már? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @kudar láttad már? Látta már, fent írt is róla pár lelkesítő szót. 6 órával ezelőtt, kudar írta: Uhh. Érzelmi hullámvasút, az egész. Brutális lett, és egyben szép lezárás szerintem. Remélem ebben semmi spoiler nincs, csak egy kis tease... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Már én is alig várom! Este 8 után nézem. De hiszek nektek, hogy jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @kudar láttad már? Már 3x megnéztem és utána meló közben meghallgattam/néztem az összes youtube reakcióvideót szóval a főbb részeket már rengetegszer...de nem tudok betelni vele. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Pazar befejezés egy első-osztályú sorozathoz! Nagyon elégedett vagyok a készítőkkel! Ez egy olyan rész amit sokszor újra fogok nézni. Ami azt illeti egyszer már újra is néztem 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Már csak 2 nap. De nehéz lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Hűűűűűűűűűűűűűűaszanyjááááááátamindenitvaaaaaaaaaaaaaaaaóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Hűűűűűűűűűűűűűűaszanyjááááááátamindenitvaaaaaaaaaaaaaaaaóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát nem könnyítes meg a 2 nap várakozást. Legalább szolidarításból írtad volna hogy az utolsó rész az sw mélypontja. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Nálam a sorozatzáró (évadzáró?) egy szinten van a saga-filmekkel. Egészen döbbenetes és elképesztő háromnegyedóra volt ez. Könnytenger az arcom azóta is. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 22. 51 perccel korábban, Frenkie írta: Hát nem könnyítes meg a 2 nap várakozást. Legalább szolidarításból írtad volna hogy az utolsó rész az sw mélypontja. Bocs, fentebb kamuztam, mert itt nem lehet negatív dolgokat írni. Valójában tönkretette a gyerekkoromat. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 2022. 06. 22. - 11:35, Whill írta: Én még nem láttam az utolsó részt, de @Dzséjt véleményével értek egyet. Az SW-nek mindig is része volt a színpadiasság, nincs ezzel semmi gond. Sok más elem mellett a pörgős-ugrálós párbajok is hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen emlékezetes lett a PT. Sőt, még az alapvetően prequel-fóbiás ismerőseim is a párbajokat tartják az egyik fő pozitívumnak. 17 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Már én is alig várom! Este 8 után nézem. De hiszek nektek, hogy jó lesz! Nektek is tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 55 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nektek is tetszett? Két szóban összefoglalva: szódával elmegy. Szóval, csak csínján az előrevárással. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 57 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nektek is tetszett? Felért egy Titanic-kal! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 16 perccel korábban, cyrano írta: Két szóban összefoglalva: szódával elmegy. Szóval, csak csínján az előrevárással. Na végre, egy elégedetlenkedő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nektek is tetszett? A másik topicban leírtam a véleményemet. Fenomenális volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Azt addig nem olvasom amíg nem láttam a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azt addig nem olvasom amíg nem láttam a részt. Szerintem hagyd ki. Mindent tudsz, Kenobi meg a Dath életben marad. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.