Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 2019. 12. 16. - 20:04, RacerX írta: Minden új SW filmre beszerzek egy új pólót. Most egy TIE vadászosat szereztem. Abban megyek megnézni. És sisak, lesz rajtad? Nagyon gyorsan eltelt ez a 4 év. Szerkesztve: 2019. December 17. - Adrián 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 3 perccel korábban, Adrián írta: És sisak, lesz rajtad? Az sajnos nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Az elmúlt pár napban már éreztem némi feszengést, de a mai naptól iszonyatosan megerősödtek a baljós árnyak bennem. Éreztem egy ideje, hogy annak ellenére mennyire várom a filmet, és a szombati napot hogy megnézhessem, és hiába tetszett minden promó anyag...valami bökkenőt mégiscsak éreztem...valami megfoghatatlant, de éreztem hogy valami nem lesz jó a film körül. A mai naptól ez bennem totálisan elszabadult. Amit hallottam a filmtől az inkább elvette kedvem, semmint hype-olt volna. Iszonyatosan félve fogok beülni a moziba, annak ellenére hogy továbbra is embertelen módon várom. Utoljára ilyet az Igazság Ligájánál éreztem, amit gyerekkori kötödés miatt is nagyon vártam. Mondjuk ott ahogy kijöttem az minden volt csak pozitív nem, és konkrétan átbaszva éreztem magam...Nagyon remélem ez itt nem fog megtörténni. Év végére nem akarok egy csalódással távozni a moziból...lehet lejjebb kéne adnom a lécet, nem tudom. Szerkesztve: 2019. December 17. - Gladosfreeman 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Most értem az ep8 végére, jöhet az ep9. Holnap ilyenkor már javában közeledhetem többedmagammal egy korszak végére. Remélem, hogy elégedetten jövök ki. Vannak félelmeim, de ezeket leküzdve fogok belépni a moziterembe. Hiszen már Luke is megmondta: Confronting fear is the destiny of the Star Wars Fan. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 17 perccel korábban, Gladosfreeman írta: Az elmúlt pár napban már éreztem némi feszengést, de a mai naptól iszonyatosan megerősödtek a baljós árnyak bennem. Éreztem egy ideje, hogy annak ellenére mennyire várom a filmet, és a szombati napot hogy megnézhessem, és hiába tetszett minden promó anyag...valami bökkenőt mégiscsak éreztem...valami megfoghatatlant, de éreztem hogy valami nem lesz jó a film körül. A mai naptól ez bennem totálisan elszabadult. Amit hallottam a filmtől az inkább elvette kedvem, semmint hype-olt volna. Iszonyatosan félve fogok beülni a moziba, annak ellenére hogy továbbra is embertelen módon várom. Utoljára ilyet az Igazság Ligájánál éreztem, amit gyerekkori kötödés miatt is nagyon vártam. Mondjuk ott ahogy kijöttem az minden volt csak pozitív nem, és konkrétan átbaszva éreztem magam...Nagyon remélem ez itt nem fog megtörténni. Év végére nem akarok egy csalódással távozni a moziból...lehet lejjebb kéne adnom a lécet, nem tudom. Szerintem semmi szükség arra, hogy előre temessük ezt a filmet. Külföldi kritikusok nincsenek elájulva tőle? Na és? Nem tud megfelelni annak a rengeteg és óriási elvárásnak, amit vele szemben megfogalmaztak? Az nem biztos, hogy a film hibája teljesen. Nem tudhatjuk, kinek milyenek az elvárásai és hogy azokat mi teljesítette volna. Felesleges előre leírni. Lehet, hogy nem ez lesz a legjobb SW film, bármennyire is szerettük volna esetleg, hogy az legyen, lehet, hogy a mi elvárásainknak sem tud majd 100%-ban megfelelni, de ezzel várjunk már addig, amíg megnézzük. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Griet Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Ma én is átestem a gyász minden fázisán, Spoiler hallván a kiszivárogtatott történet beigazolódását. Azt hiszem, nyugodtan, de remények nélkül állok elébe a holnapi premiernek. Már annak is örülni fogok, ha legalább részletek tetszeni fognak a filmből, habár a csili-vili akciózásnál azért többet várok. Szerkesztve: 2019. December 17. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 10 perccel korábban, Pildi írta: Szerintem semmi szükség arra, hogy előre temessük ezt a filmet. Külföldi kritikusok nincsenek elájulva tőle? Na és? Nem tud megfelelni annak a rengeteg és óriási elvárásnak, amit vele szemben megfogalmaztak? Az nem biztos, hogy a film hibája teljesen. Nem tudhatjuk, kinek milyenek az elvárásai és hogy azokat mi teljesítette volna. Felesleges előre leírni. Lehet, hogy nem ez lesz a legjobb SW film, bármennyire is szerettük volna esetleg, hogy az legyen, lehet, hogy a mi elvárásainknak sem tud majd 100%-ban megfelelni, de ezzel várjunk már addig, amíg megnézzük. Egyáltalán nem temetem, továbbra is piszok mód várom, csak nagyon félek az eredménytől...mert mint írtam is, egyszer hasonló esetben már pórul jártam...mégegyszer nem esne jól. 12 perccel korábban, Dzséjt írta: Most értem az ep8 végére, jöhet az ep9. Holnap ilyenkor már javában közeledhetem többedmagammal egy korszak végére. Remélem, hogy elégedetten jövök ki. Vannak félelmeim, de ezeket leküzdve fogok belépni a moziterembe. Hiszen már Luke is megmondta: Confronting fear is the destiny of the Star Wars Fan. ⚡Nagyon szimpatikus a gondolatod Dzséjt, kicsit fel is vidított Szerkesztve: 2019. December 17. - Gladosfreeman Kiegészítés 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Komolyan mondom egy gyásztopikban érzem magam, 23 órával a premier előtt. Spoilermentes vagyok, de elolvastam pár hónapja azt a lehetséges történetszálat és spoiler topikba is benéztem, de nem mentem bele konkrétumokba. Én is remélem, hogy nem az a sztori lesz, amit anno elnagyoltam végigpásztáztam, de ha az is lenne, nehogy már előre eltemessük a filmet! Én bízom Abrams-ban, szerintem ő pontosan érzi és érti a sw summáját, nem tudja elvenni a kedvem semmi, de az itteni film előtti "gyászjelentések" komolyan ijesztőek. Olvastam az első reakciókat is, nekem többségében pozitívnak tűntek, radásul mind kiemelte, hogy elvarrják a fontosabb szálakat. Szóval no para! Vannak nyugtalanító hírek tényleg, de bírjuk már ki holnapig! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Én magában azt is élvezem, hogy izgulok, hogy a film jó lesz-e vagy sem. Más filmeknél nem különösebben érdekel az ilyesmi. Ha jó örülök neki, ha nem lapozok. Kicsit olyan ez mint újra gyereknek lenni pár napra, sőt inkább pár hétre. Utoljára akkor érdekelt ennyire, hogy pontosan milyen lett egy adott film. Ehhez hasonló minimum 3 évig nem lesz, akkor meg már kitudja milyen SW jön kik csinálják és mennyire fog érdekelni. Lehet ez az utolsó nagy SW produkció az életemben ami ennyire izgat. Nagyon-nagyon remélem, hogy jó lesz, de már az utóbbi idők várakozása is egy élmény volt. A Jedi Fallen Order nyüstölése, rengeteg SW regényt olvastam az utóbbi időben, az újranézéseket most különösen élveztem, akár csak néhány eddig kihagyott SW képregény bepótolását. Ha nem fog megfelelni az elvárásaimnak azt iszonyatosan fogom sajnálni, de örülök, hogy egy popkultúrális termék még így fel tudott spanolni. Ez pláne úgy volt jó átélni, hogy én magam 2012 környékén épp készültem "szakitani" az SW-vel. Ezt anno irtam is szőrmentén a felvásárláskor: nekem 2012-ben már nem sokat jelentett az SW. Kezdtem egész eltávolodni tőle. Ha nincsenek az új filmek most nem lett volna ilyen fain az utóbbi pár hét. Valahol holnap egy korszak lezárul. Iszonyúan drukkolok hogy jó legyen, de akárhogyis: egy élmény volt! 7 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Én teljes lelkesedéssel várom a holnapi napot. Semmilyen kiszivárgott sztorikról nem tudok semmit, egy hangot sem. Nem olvastam kritikákat, első véleményből is csak egy-kettőt, de azok sem hatottak meg se pozitív, se negatív irányba. Van, akinek tetszik és van, akinek nem... Mi a fene? Tényleg? Hogy mik vannak! Az elmúlt tíz napban (tizenegyben, mert egyet egy buli miatt ki kellett hagynom) Star Wars filmről Star Wars filmre halattam, néha kicsit Battlefront 2-ztem, máskor Fallen Ordereztem (meg jó sokat Tomb Raidereztem, hogy néha azért a nőkre másra is gondoljak, ne csak a Star Warsra ). Ez meglehetősen jó előkészítés volt ahhoz, hogy tudatlanul, de felspanolva üljek be holnap a moziba. Hogy aztán milyen lesz a lelki világom, amikor kijövök, azt nem tudom. Eszeveszett űrcsatát, lehengerlő kardpárbajt, elvont misztikus dolgokat, legalább mosolyra fakasztó humort és megható jelneteket várok. Hogy ezeket Abrams miképpen valósítja meg, az már jó kérdés, de az biztos, hogy lelkesen várom. Bár az eddigi trailerek és spotok alapján optimista vagyok, mert a képek gyönyörűek, kardpárbaj és űrcsata már befigyelt, a misztikus Erőzésre is elég komoly utalásokat kaptunk, humort is villantottak, és, amikor C-3PO még egy utolsó pillantást vet a barátaira, már a trailer elatt meghatódtam. Akkor mi lesz itt a film alatt? Basszus... Ahogy írom ezt, úgy kezdek egyre jobban pörögni. Ami nem jó, mert akkor meg nem alszom... Ody a megmondhatója, mit okozott az első ep9 trailer, a Face-en hagyott, amikor lefeküdt, és ott talált, amikor felkelt. De ha ma nem alszom, holnap elalszom a filmen... Muhahahahaaaa! Áááá... Megyek Fallen Orderezek kicsit. Ja, nem, az csak spanolna. Akkor Tomb Raiderezek még kicsit, aztán jöhet a Plague Tale, az annyira nyomott, hogy talán letornássza a pulzusumat. Meg van itt valahol egy kis Unicum Next is. Vagy azt tartsam meg holnapra? Jajj, legyen már holnap ilyenkor. Na megyek, dolgozom egy kicsit, abban legalább nincs Star Wars... Jéééé... Star Wars cikket kell feltöltenem. Na baz' meg! 2 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Ne legyen gyásztopik. Tényleg, jól írta Bomarr, a várakozás és a készülődés öröme már a miénk, ne rontsuk el az utolsó órákat felesleges félelmekkel. Ha rossz lesz ( amit nem hiszek, mégiscsak hozzáértő rendező keze alatt tehetséges színészekkel van dolgunk), akkor ráérünk holnap szomorkodni, akkor már a biztoson. De nem lesz rossz! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Most páran attól tartanak, hogy elbaszarintják a felnőttkorukat... imádom. Én is izgulok már nagyon. De kellemesen. Szerkesztve: 2019. December 17. - Darth Porg 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Szerző Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Bevallom én beleestem abba a hibába, hogy egy külföldi oldalon, különféle negatív twitter vélemények majdnem behúztak a negatív spirálba. Kezdtem úgy érezni magam mint ahogy @Gladosfreeman írta fentebb. Aztán kicsit elgondolkodtam azon, hogy engem mikor érdekelt a kritikusok véleménye? Akkor amikor imádtam a TPM-et, amit a sárga földig aláztak? Vagy akkor amikor oda volt az AOTC zseniális hangulatáért (pedig az elsőre nekem se tetszett)? Feltettem magamban a kérdést, hogy mi a p*csának parázok itt ilyen baromságokon (egyébként a véleményekből kitűnt, hogy a fanoknak hatalmas élmény lesz a film)? Aztán bejöttem ide és máris visszatért a lelki békém. Sokan tudjátok mit jelent nekem az SW és hogy nekem mennyi minden belefér. Állok elébe! Ha kihívás is lesz benne? Annál jobb! Lehet vitázni, megfejteni a dolgokat. Azt hiszem hosszú napoknak nézünk elébe. 8 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Azért a starwarsnews.net összeállítása alapján nem olyan rossz a helyzet. A rottentomatoesra holnap nem kellene ránéznem, majd én kialakítom a véleményemet, nem kell előzetes benyomás róla egyik irányba sem. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) Nálam az van, hogy világéletemben az olyan dolgok tetszettek leginkább, legyen az film, zene, könyv, stb, amit vagy egyöntetű, de igazságtalan ekézés ér, vagy legalább megosztó rajongói és/vagy kritikusi körökben. Ellenben amit egyhangúan istenítenek, az általában csalódást szokott okozni (ami nem feltétlenül azt jelenti hogy egyáltalán nem tetszik, csak alulmúlja azt a hypeot, amit körítettek neki). Ezzel együtt természetesen vágyom arra, hogy végre legyen olyan Star Wars mű, ami egyesíti a régebbi és az új generáció rajongóit, meg kritikusi elismerést *is* kap, de be kell látni, hogy ez álom, és valszeg soha nem fog megvalósulni. (Talán a Mandalóri picit közelít, ennek roppant mód örülök, de jó lenne ezt megtapasztalni Saga filmnél is!) Az előbbi miatt a magam részéről nincs aggodalom a 9. résszel kapcsolatban. Nagyon valószínű, hogy tetszeni fog. Olvasgattam itt-ott és úgy gondolom, önmagában egy-egy leírásból nem szabad ítélni, még akkor se ha esetleg más a sztori, mint amit várunk, mert a megvalósítás az, amin nagyon sokminden fog múlni. Ha neadj'isten mégsem tetszene, az már egy másik történet, de részemről akkor sincs vége a világnak. A Star Wars univerzuma hatalmas, amiben minden rajongó megtalálhatja a saját egyéni ízlésének megfelelő művet. Szerkesztve: 2019. December 18. - Sinistra 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én megelégszek, annyival, hogy méltó lezárást kap, a SAGA, egyszer már megtörtént. A Disney-nek elfogyott a pénze kritikusokra? Mármint a haterek szerint. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Eljött a nap. Elég nehéz elhinni. De tényleg. A solo óta megy a daycounter a telefonomon és ma 0-át mutat. Nem is igaz.. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Valaki el tudná mondani hogy milyen film lesz ma? Van jegyem, de mire?????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. @Frenkie Ferdinánd a Bika 2! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 11 órával ezelőtt, Bomarr írta: Valahol holnap egy korszak lezárul. Iszonyúan drukkolok hogy jó legyen, de akárhogyis: egy élmény volt! "Gratulálok! Minden egyes szavad tévedés": Egy korszak most válik teljessé. Ne drukkolj, garantálom, hogy jó lesz! És az élmények csak most kezdődnek! (Viccet félretéve, egyetértek veled!) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Nem bírtam aludni egész éjjel. Ritkán vagyok ennyire izgatott egy film miatt. Az SW pont ilyen. Kb felesleges bent lennem melóban is, nem tudok koncentrálni. Csak a film zakatol a fejemben. Nagyon várom már. Ahogy olvastam bizonyos helyeken, eléggé megosztó lesz. De ez engem nem zavart sohasem. Mindig pozitívan, lelkesedéssel nézem ezeket a filmeket. Nyitott is vagyok az új dolgokra. Nem hagyom hogy prekoncepcióim befolyásoljanak. Reményeim szerint elégedetten fogok kimenni a moziból. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hölgyek és urak! Offlline vonulok! Mindenkinek jó szórakozást kívánok estére!! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én ma nem érek rá, csak holnap reggel megyek. Jó szórakozást mindenkinek, az Erő legyen veletek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Már csak bő 2 és fél óra. Mivel az éjjel dolgoztam, így a mai nap gyorsan és könnyebben eltelt, mint nektek lévén aludtam és bár még egy óra múlva akartam csak felkelni, megébredtem és hát az a fránya izgalom nem engedett vissza álomföldre, szóval most némi Battlefront 2-vel terelem el a Star Wars-ról a filmről a figyelmem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én is megindulok. Jó szórakozást mindenkinek, és az Erő legyen valamennyiünkkel! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Jó szórakozást mindenkinek, aki ma nézi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Jó szórakozást! Nekem még van időm indulni, negyed órára lakom a CC-től Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Jó szórakozást mindenkinek! Az erő legyen veletek! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jez Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Nálunk is itt Kecskeméten 19.30-kor kezdődik. HAMAROSAN !!! Nekem nagyon tetszett ez ep7, aztán az ep8 még jobban. Remélem az ep9 sem adja alább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Lassan indulunk. Izgulok. Jó szórakozást mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.