Ugrás a kommentre

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 01. - 21:27, Dzséjt írta:

A préselt fejű Dookuhoz képest ez szerintem tömör gyönyör. :D 

Teljes nézet  

Az egy merénylet volt Christopher Lee ellen...

Szerintem egyáltalán nem olyan borzalmas ez a kép, a TCW 7. évadtól persze elmarad, de azért várjuk ki milyen lesz majd a végleges formában az adott epizódban.

Hozzászólás ideje:

Dee Bradley Bakeres interjú a D23 magazinból.

- Annyi év után a Bad Batch tagjait könnyebb szinkronizálnia, mivel mind különböznek. A klónoknál is ez volt, de itt hatványozottan igaz.

- A sorozatról: "A TCW -ben találtakat egy még mélyebb és még izgalmasabb szintre emeli."

- Mitől különbözik ez a sorozat az elődjétől? Dee válasza: "Itt vannak ezek a szuperkatonák, és amit tőlük kérnek, nagyon-nagyon izgalmas és szórakoztató is egyben."

- Bár nem mondhatta el, hogy mi is pontosan a Bad Batch feladata, elárulta: "Ez egy igazán drámai és kielégítő sorozat mindenki számára, ha ismered a Star Warst, ha nem - de még inkább, ha egy Star Wars fan vagy."

- Dee elmondta, hogy aki figyelmes volt a TCW végén, annak van egyfajta sejtése, hogy hol fog kezdődni a sorozat.

- Baker nagyon örül a csapatnak, amellyel együtt dolgozik. Szerinte egy nagyszerű sorozatot készítettek, a készítők imádják az univerzumot.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 21. - 21:11, csoli1138 írta:

Mi baltával faragott animációs stílusnak neveztük annak idején. Sosem zavart, sőt, a Rebelst jobban szoknom kellett pedig a közizlést tekintve az szebb formailag. 

Teljes nézet  

Nálam is talán csak a legelején volt szokatlan, de hamar megkedveltem a karakterek új kinézetét. Egyedül talán Dooku az, aki mintha egy másik karakter lenne, őt nem sikerült megszoknom, de ebben nem csak a kinézete, hanem a megnyilvánulásai is közrejátszottak. Ezt az arrogáns, kétszínű, minimálisan sem korrekt Dookut a filmekben nem láthattuk ennyire pőrén a természetét tekintve.

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 22. - 18:54, Pildi írta:

Ezt az arrogáns, kétszínű, minimálisan sem korrekt Dookut a filmekben nem láthattuk

Teljes nézet  

Szerintem a filmekben pont ilyen volt. Arrogáns, kétszínű és minimálisan se korrekt. :) Minden tulajdonságára tudnék példát mondani a filmekből. 

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 22. - 19:05, Ody Mandrell írta:

Szerintem a filmekben pont ilyen volt. Arrogáns, kétszínű és minimálisan se korrekt. :) Minden tulajdonságára tudnék példát mondani a filmekből. 

Teljes nézet  

Nem azt mondtam, hogy nem ilyen volt, hanem hogy nem láthattuk eme tulajdonságait ennyire egyértelműen. Stílusbeli különbségek vannak. A filmekben Dooku egy arisztokrata stílusában kommunikált, míg a TCW-ben sokkal inkább tűnik igazi vérgenya Sith Lordnak, aki arrogáns, de nem arisztokratikus.

Hozzászólás ideje:
  2021. 03. 22. - 19:30, Pildi írta:

Nem azt mondtam, hogy nem ilyen volt, hanem hogy nem láthattuk eme tulajdonságait ennyire egyértelműen. Stílusbeli különbségek vannak. A filmekben Dooku egy arisztokrata stílusában kommunikált, míg a TCW-ben sokkal inkább tűnik igazi vérgenya Sith Lordnak, aki arrogáns, de nem arisztokratikus.

Teljes nézet  

Erre talán az is magyarázat lehet, hogy az ep2-ben, amiben igazán szerepelt, szinte végig a "idealista politikus, nem pedig gyilkos" szerepet játssza, nyiván azért, hogy minél több rendszer vezetőjének bizalmát elnyerje és a Köztársaság ellen fordítsa. Míg a TCW-ben, ahol szignifikánsabban többet van jelen, szinte mindig olyan helyzetben van, amikor önmagát adhatja. Vagy Obi-Wanékkal kerül szembe, akik az ep2 után már tudják, hogy miféle alak, vagy a csatlósai veszik körbe, akik meg nyilván tudják, hogy miféle alak.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A trailer alatti leírásból kiderül, hogy az első epizód speciálisan 70 perces lesz! :o A további epizódok pedig május 7-től kerülnek adásba hetente!

image.png

Bence megelőzött :D 

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

A legjobb Filoni interjú amit valaha láttam! Ami a legjobban meglepett, hogy:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Persze biztos van meló a leendő élőszereplős sorozatokkal, de a TBB mivel már csak egy hónap van a premierig kb. kész és amikor ezzel volt a meló akkor még az élőszereplősökkel se volt annyi, mint ezek után lesz, tehát erre jutott ideje még akkor, így szerintem lehet, hogy a későbbi évadokhoz már más minősítésben lesz köze, de az elsőnél szerintem még ő a Big Boss. Plusz a Mandalori doku filmekből én úgy vettem észre, hogy nagyon szereti csinálni azt a cuccot is, de még mindig az animációs vonal ami igazán közel áll hozzá. Így hogy ez kvázi az ő gyermekének a folytatása szerintem szívügyének érezte, hogy legalább az alapok letételét ő felügyelje teljes mértékben a sorozatnál. Sőt szerintem a Disney is azt szorgalmazza, főleg a TCW utolsó évadának sikerét látva, hogy azt a hangulatot, atmoszférát sugározza ez a sorozat is ahhoz meg nem elég pusztán az animáció egyezése.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.