Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. A fórumosok is benne voltak, többek közt te is, Dzséjt. Ti is borzalmasnak minősítettétek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Azt álmodtam, hogy beültünk egy filmre, hogy megnézzük előtte az EpVII trailerét, és borzalmas volt. Egy az egyben EpVI koppintás. Annyira felmérgelt bennünket, hogy magát a trailer után jövő filmet sem néztük meg. Remélem nem teljesül be az álom. Nekem is volt már nem is egy rémálmom a filmmel kapcsolatban. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Nah jól van...hess rossz álmok, távozz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Remélem nem teljesül be az álom. Mindnyájan reméljük Dzséjt, ez marha jó volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Nem semmi miket álmodsz Donát. Én anno az EP 3 elött álmodtam hasonlókat. Dzséjt: Zseniális. :D Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Én azt várom, hogy végre a sok pletyka után most már elérkezik a HÍREK ideje. Elvégre nemsokára indul a forgatás, legalább azt jó lenne tudni, hogy a főbb szerepekben kik lesznek, és hogy a Nagy Triumvirátus benne lesz-é... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. A Nagy Triumvirátus feltűnése szerintem nem kérdés. A továbbiakra (színészek, epizódcím, stb.) meg várhatóan a premier közeledtével apránként derül majd fény. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Remélem, nem úgy lesz, mint a legtöbb mostanában megjelent filmmel, hogy mindenki nagyon várja, mindenhol beharangozzák, milyen jó lesz, oszt' egy nagy nulla lesz az egész... Bár szerintem egy SW filmnél erre kevés az esély. Mindenesetre én már várom nagyon, kíváncsi vagyok, miként folytatják majd Return of the Jedi-t. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Mindig is úgy éreztem, hogy igen, szükség van rá. Túl sok a megválaszolatlan kérdés. Ez az érzés egyre erősödik,ahogy különféle pletykák szivárognak ki. Azt várom, hogy ez a film (és maga a trilógia is) legyen tele titkokkal, amik fokozatosan táruljanak fel a 3 film alatt, a IX. rész pedig egy nagy beteljesülés legyen. Egy igazi giganagy finálé, egy méltó befejezés, ami semmi, de semmi kérdést ne hagyjon maga után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Mindig is úgy éreztem, hogy igen, szükség van rá. Túl sok a megválaszolatlan kérdés. Ez az érzés egyre erősödik,ahogy különféle pletykák szivárognak ki. Azt várom, hogy ez a film (és maga a trilógia is) legyen tele titkokkal, amik fokozatosan táruljanak fel a 3 film alatt, a IX. rész pedig egy nagy beteljesülés legyen. Egy igazi giganagy finálé, egy méltó befejezés, ami semmi, de semmi kérdést ne hagyjon maga után. 12 részig meg se állnak, erre mérget vehetsz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Én remélem, hogy a kilencedik rész után inkább kezdenek egy vadiúj Saga-t (mondjuk a több ezer évvel ezelőtti eseményekről). A régi szereplők egy negyedik trilógiára úgyis használhatatlanok lennének. De mondjuk ahhoz hogy egyáltalán a kilencedik rész után szülessenek új filmek nagyon komoly sikerek kellenek. Most rendesen el leszünk árasztva SW filmekkel, hisz ugye jönnek a spin-off filmek is, de ha ezek nem termelnek óriási lóvékat, akkor hamar elülhet a készitői lelkesedés. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Én remélem, hogy a kilencedik rész után inkább kezdenek egy vadiúj Saga-t (mondjuk a több ezer évvel ezelőtti eseményekről). A régi szereplők egy negyedik trilógiára úgyis használhatatlanok lennének. De mondjuk ahhoz hogy egyáltalán a kilencedik rész után szülessenek új filmek nagyon komoly sikerek kellenek. Most rendesen el leszünk árasztva SW filmekkel, hisz ugye jönnek a spin-off filmek is, de ha ezek nem termelnek óriási lóvékat, akkor hamar elülhet a készitői lelkesedés. A prequel is szépen termelte a százmilliókat, pedig elég megosztó filmek voltak. Úgyhogy az óriási lóvék miatt nem aggódok, főleg ha 3D-ben jönnek majd a filmek mind, ami borítékolható. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. 12 részig meg se állnak, erre mérget vehetsz. Remélem nem, Új Köztársaság a IX. rész végére minimum aztán utána kezdjenek bele másba. Elvileg az első trilogy egy nagy egész középső része, mert Lucas egyszer ilyet nyilatkozott, hogy amikor elővette a forgatókönyvet túl nagy volt egy filmnek 3 részbe szabta és a középsőből kezdett filmet csinálni aztán az is nagy lett 1 filmnek mint kiderült Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Ti meddig lesztek spoileresek a történetet illetően? Nálam van egy pont amin túl már nem szeretném tudni a sztorit. A trailereket mindenképpen megnézem, de pl. a könyvet nem fogom elolvasni a film előtt. Már persze ha megjelenik előtte. Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Ti meddig lesztek spoileresek a történetet illetően? Nálam van egy pont amin túl már nem szeretném tudni a sztorit. A trailereket mindenképpen megnézem, de pl. a könyvet nem fogom elolvasni a film előtt. Már persze ha megjelenik előtte. ezen agyalok két hete, hogy esetleg a 7. legyen teljes meglepetés, majd már a 8. és 9. lehet spoileres mert a szereplők nagy része ismert és a majdani történet valami féle irányvonala is, de félek nem bírom ki... nem egyszerű ez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Egy minimális alap elkerülhetetlen de mélyebben én se akarok majd belemenni a történetbe. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. A trélereket én is meglesem plusz a képekből is mazsolázgatok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Én a stúdiófotókat meg az ilyeneket megnézem, akárcsak a trailereket, de például az első trailer után szerintem már semmilyen különösebb pletykát nem fogok elolvasni, mert azok akár már igazak is lehetnek. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Én teljesen spoileres leszek, még a trailerek képről-képre elemzéseit is 100x megnézem. Azt viszont nem tudom, hogy melyik nagy felfedezést illik spoiler gomb mögé rejteni a topicokban. Vagy aki oda jár, az magára vessen? Az ep2-nél nagyon hamar kikerült a shooting script (a forgatókönyv, ami alapján forgatták a filmet), most is beszélték, hogy kint van az Arndt féle változat, de azóta csend van... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. A spoilereket én is tuti mind olvasni fogom. Talán a könyvet nem veszem meg, de ami infóhoz csak kattintani kell azt megnézem. Nálam a filmélmény része a felvezető várakozás és az ahogy lassan apránként egyre több minden derül ki és egyre több mindenen lehet agyalni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Én teljesen spoileres leszek, még a trailerek képről-képre elemzéseit is 100x megnézem. Azt viszont nem tudom, hogy melyik nagy felfedezést illik spoiler gomb mögé rejteni a topicokban. Vagy aki oda jár, az magára vessen? Az ep2-nél nagyon hamar kikerült a shooting script (a forgatókönyv, ami alapján forgatták a filmet), most is beszélték, hogy kint van az Arndt féle változat, de azóta csend van... Itt is érvényes, hogy aki konkrétumokat tud a sztorihoz az rakja spoiler gomb mögé!!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Azt hiszem, óvatosan fogok bánni a spoilerekkel, nem olvasok el mindent, főleg egy idő után. Trailer jöhet, de a sokadik tv spotot már nem biztos, hogy megnézem majd. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. A trailereknél szerintem én is megállok. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Jó lenne minél több dolgot a premierre hagyni, de ismerve magamat.. Ha lesz regényváltozat a film előtt, mindenképpen elolvasom, ez már az előző három film óta hagyomány nálam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Asszem én is maradok az egy trailer és aztán semmi más verziónál. Általában nem zavarnak a spoilerek egy filmnél, de egy SW VII. rész esetében szeretnék rácsodálkozni a történetre, mert ez a módszer eddig még mindig bevált, így ütött igazán minden SW film, amit először láttam. A könyvet pedig biztosan majd csak a film után fogom elolvasni, mert ez a módszer is jól működött korábban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Hajjaj, feladtátok a leckét, eddig egy részt vártam, akkor spoilereztem, de ez most tök más lesz... még ki kell találnom a stratégiát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Jaj Donát! Sose fogom elfelejteni az arcod az EPIII után. Tíz év után nem hiszem, hogy újra ekkora hatást gyakorolna rád egy SW mozi. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 14. Nálam olyan nincs a Star Wars esetén, hogy spoiler....már úgy értem, hogy mindent befalok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Hajjaj, feladtátok a leckét, eddig egy részt vártam, akkor spoilereztem, de ez most tök más lesz... még ki kell találnom a stratégiát. Mi is kitaláltunk most valamit, aztán ha ott lesznek előttünk az infók, könnyen meggondolhatjuk magunkat Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. (szerkesztve) Én minden kis információ morzsára rárepülök azonnal, úgysem lövik el az egész puskaporos hordót idő előtt Szerkesztve: 2014. Augusztus 16. - Darth Cupsy Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.