Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bár nem fejezte ki éppen szalonképesen magát, igaza van. Amúgy Rixon csinált egy nagyon jó videót, ami többek között ezt a témát is érinti:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom hova írjam, ez a topic tűnt a legideálisabbnak. A segítségeteket szeretném kérni, hogy tudtok-e olyan magyar vagy angol nyelvű könyveket, vagy esetleg szakszerű internetes portálokat, ahol részletesen írnak a Star Wars-ban a névadásról (személynevek, járművek, egyebek). A nevek jelentése valamint eredete érdekelne elsősorban, illetve ezekhez magyarázatok, persze rengeteget én magam is ismerek, csak olyan forrás kéne, amit le tudok hivatkozni, ugyanis az egyetemen a Star Warsos névadásról fogok írni egy 10 oldalas szemináriumi dolgozatot, ehhez lenne szükségem a segítségre. :) Filmeken kívül a sorozatokhoz, könyvekhez, képregényekhez kötődő is jöhet, minél több, annál jobb. :D

Szerkesztve: - Palpi

Hozzászólás ideje:
23 minutes ago, Iqvi said:

Szegény ember, de legalább kapott egy hatalmas élményt, mielőtt elmenne. 

https://24.hu/kultura/2019/11/30/star-wars-skywalker-kora-disney-halalos-beteg-keres-hospice/

Nemes gesztus. Emberségből jeles! :clap:

Azt hiszem, ehhez hasonló történet volt már az előző két résznél is. De legalább az egyiknél biztos. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, caseyjones írta:

Nemes gesztus. Emberségből jeles! :clap:

Azt hiszem, ehhez hasonló történet volt már az előző két résznél is. De legalább az egyiknél biztos. 

A hetediknél. A nyolcadiknál ilyen nem fordult elő.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem is tudom olvastam-e címben ennyire primtívet egyáltalán. Csak beleolvasgattam , de a csávó orvosi eset. Megint CGI-zik meg ontja az ezredmásodpercek alatt  cáfolható marhaságokat.

Ez így az Indexen az egyik legnagyobb hírportálon. Azonnali hatállyal kirúgnám ezt a manust ha az enyém lenne a hírportál.

Na ezért van a sok csőcselék a neten, mert ezekből a cikkekből tájékozódik és kritika nélkül mindent elhisz nekik.

Csak saját felelőségre.

https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/12/16/star_wars_ujranezo/

Hozzászólás ideje:

Én is olvastam, botrányosan sz*r és felületes cikk, végig "robotozik", még a droid kifejezést sem ismeri, plusz a logikai hibákat felsoroló rész izzadtságszagát a képernyőn keresztül is éreztem kábé. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az IGN "elemzést" írt róla hogy miért sz@r a folytatás trilógia. Valakinek nincs kedve helyretenni a dolgokat? Nekem már nincs türelmem. Kb. minden második mondat zsebből előszedett marhaság. Bezzeg a Bosszúállók: Végjátékról mennyi magyarázó cikket írtak naponta, hogy miért zseniális. Amúgy mondhatni az, persze, meg én is imádom a Marvelt is, de érdekes hogy a SW-t meg valamiért divat szidni úgy kb. a 8. rész óta.

https://hu.ign.com/star-wars/55523/feature/velemeny-igy-siklatta-ki-a-folytatastrilogia-a-skywalker-saga-mondanivalojat

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 25. - 17:05, mui-ruy írta:

Az IGN "elemzést" írt róla hogy miért sz@r a folytatás trilógia. Valakinek nincs kedve helyretenni a dolgokat? Nekem már nincs türelmem. Kb. minden második mondat zsebből előszedett marhaság. Bezzeg a Bosszúállók: Végjátékról mennyi magyarázó cikket írtak naponta, hogy miért zseniális. Amúgy mondhatni az, persze, meg én is imádom a Marvelt is, de érdekes hogy a SW-t meg valamiért divat szidni úgy kb. a 8. rész óta.

https://hu.ign.com/star-wars/55523/feature/velemeny-igy-siklatta-ki-a-folytatastrilogia-a-skywalker-saga-mondanivalojat

Van, akinek nem tetszik az SW. Ezt a véleményt is tiszteletben kell tartani.

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:

A Star Wars megítélésénél is elkészült az új múlt, miszerint volt 6 csodálatos film, amit aztán elkúrt 3 szar?

Csak akkor mi volt az a több millió cikk amit 1999 és 2015 között olvastam, hogy az ep1-3, hogyan tette tönkre a Star Wars-t?

Ez nem is történt meg akkor?

És miért volt gigantikus kritikai siker a 3 új epizódból 2? Az akkor nem is úgy volt?

Azt én elfogadom, ha valakinek nem tetszik X film. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy erről a nem tetszésről, hogy lehet több oldalas cikkeket írni, videókat készíteni, meg hogyan lehet ezt évekig hajtogatni.

Nekem nem tetszik a Szellemírtók 2, de az elsőt imádom, milliószor láttam. Arról tudnék ömlengeni, hogy mennyire jó film a Szellemírtók, de semmilyen olyan inger nem tudna érni, hogy arról szövegeljek, miért és mennyire nem szeretem a Szellemírtók 2-t. Tizenvalahány éve láttam utoljára, valószínűleg nem is fogom többször megnézni. Részemről le van zárva ez a történet.

A női szellemírtókat pedig meg sem néztem, mert az az irány nekem nem tetszene. 

Hozzászólás ideje:

Azért Brodie mert Te egy tisztaszívű ember vagy. Viszont ezeket a klikk vadászokat csak a pénz hajtja. Érdekli is őt bármiféle logika vagy értelem, esetleg érzelem. Dehogy. Minél provokatívabb vagy annál jobb. Neki. Meg a bukszájának. 

Hozzászólás ideje:

Az IGN, bár vannak jó cikkeik hajlamos a geek-világ Blikkjeként funkcionálni, látják, hogy egy kis SW-rugdosás, vagy egy semmi érdemi új információtartalmú kétszázadik Marvel-cikk mennyi kattintást, kommentet generál, hát tolják. 

A SW meg tönkre van téve legkorábban '83 óta, nem tűnt fel senkinek? :D

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Adrián írta:

Szóval most úgy fogunk tenni, mintha ez valami új keletű dolog lenne, amire eddig még nem volt példa (*köhög* Dallas *köhög*) és hogy soha, egyetlen filmen sem változtattak a tesztvetítések alkalmán kapott negatív vélemények hatására?

*köhög* Pillangóhatás *köhög* mozis befejezés... *köhög* Valaki?

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

Szóval most úgy fogunk tenni, mintha ez valami új keletű dolog lenne, amire eddig még nem volt példa (*köhög* Dallas *köhög*) és hogy soha, egyetlen filmen sem változtattak a tesztvetítések alkalmán kapott negatív vélemények hatására?

*köhög* Pillangóhatás *köhög* mozis befejezés... *köhög* Valaki?

Igen, és én sem gondolkoztam, és talán erős is, amit a cikk állít. A tesztvetítésen nem, filmesek vesznek részt?  

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Adrián írta:

Igen, és én sem gondolkoztam, és talán erős is, amit a cikk állít. A tesztvetítésen nem, filmesek vesznek részt?  

Nem, erre a célra alkalmazott mezei nézők, titoktartási szerződéssel.

A jelenség meg persze, létezett eddig is, a netes kultúra csak dobott rá egy-két-sok lapáttal. Ne feledjük, a fika mindig általában nagyobb hajtóerő a megnyilatkozásokban, mint a lelkesedés. A starwars.hu-n is tíz prequel-kedvelő nem írt összesen annyit, mint két ellenérzéses-vezérbika.

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 25. - 17:05, mui-ruy írta:

Azért ez nem egy agyatlan fikázó cikk, én sem értek egyet sok tételével, de az ilyen, kulturáltan megfogalmazott véleményeknek igenis van helye (itt a fórumon is). 

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 25. - 20:09, Brodie írta:

A Star Wars megítélésénél is elkészült az új múlt, miszerint volt 6 csodálatos film, amit aztán elkúrt 3 szar?

Csak akkor mi volt az a több millió cikk amit 1999 és 2015 között olvastam, hogy az ep1-3, hogyan tette tönkre a Star Wars-t?

Ez nem is történt meg akkor?

És miért volt gigantikus kritikai siker a 3 új epizódból 2? Az akkor nem is úgy volt?

Azt én elfogadom, ha valakinek nem tetszik X film. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy erről a nem tetszésről, hogy lehet több oldalas cikkeket írni, videókat készíteni, meg hogyan lehet ezt évekig hajtogatni.

Nekem nem tetszik a Szellemírtók 2, de az elsőt imádom, milliószor láttam. Arról tudnék ömlengeni, hogy mennyire jó film a Szellemírtók, de semmilyen olyan inger nem tudna érni, hogy arról szövegeljek, miért és mennyire nem szeretem a Szellemírtók 2-t. Tizenvalahány éve láttam utoljára, valószínűleg nem is fogom többször megnézni. Részemről le van zárva ez a történet.

A női szellemírtókat pedig meg sem néztem, mert az az irány nekem nem tetszene. 

Az agyatlan fikázók beteg emberek. Nem tudnak túllépni a csalódottságukon, ezt ki akarják vetíteni a világra, ezért csinálnak ilyen kampányokat. Azt remélik, hogy másokat is a maguk véleménye oldalára tudnak állítani. E mellett élvezik, ha valamit szidhatnak. Az egyik helyen olvastam egy véleményt, mely egy negatív videó kritika volt A Skywalker koráról. Az illető leírta, hogy mennyire élvezet és öröm volt hallgatni, hogy szidják Rey-t. Ez bizonyítja legjobban, hogy ezek mennyire beteg emberek.

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Az illető leírta, hogy mennyire élvezet és öröm volt hallgatni, hogy szidják Rey-t.

Nem tudom ezek a beteg f*szok hova járnak moziba, de én már hétszer láttam ott ezt a filmet és sose egy pisszenés se hallatszott. Valószínűbb, hogy csak kamuzik, és nem volt ilyen csak a beteg lelke attól lesz boldog ha ilyeneket kitalálhat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.