Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 12. https://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/53783/news/rian-johnson-szerint-akit-zavar-a-diverzitas-a-star-wars-ban-az-bekaphatja Kedves az Úriember 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Bár nem fejezte ki éppen szalonképesen magát, igaza van. Amúgy Rixon csinált egy nagyon jó videót, ami többek között ezt a témát is érinti: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. https://www.mafab.hu/article/a-star-wars-ix-elozetesei-epp-csak-a-felszint-karcoltak-28 Remélhetőleg úgy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Adja az ívet... amennyire egy rövid videóban lehet, ügyes. 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Nagyon nagyon nagyon régóta nem láttam ennyire jó SAGA trailert. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Hűűű, ettől libabőrös lettem, tényleg nagyszerű Saga trailer!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Ez a trailer tényleg baromi jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) Nem tudom hova írjam, ez a topic tűnt a legideálisabbnak. A segítségeteket szeretném kérni, hogy tudtok-e olyan magyar vagy angol nyelvű könyveket, vagy esetleg szakszerű internetes portálokat, ahol részletesen írnak a Star Wars-ban a névadásról (személynevek, járművek, egyebek). A nevek jelentése valamint eredete érdekelne elsősorban, illetve ezekhez magyarázatok, persze rengeteget én magam is ismerek, csak olyan forrás kéne, amit le tudok hivatkozni, ugyanis az egyetemen a Star Warsos névadásról fogok írni egy 10 oldalas szemináriumi dolgozatot, ehhez lenne szükségem a segítségre. Filmeken kívül a sorozatokhoz, könyvekhez, képregényekhez kötődő is jöhet, minél több, annál jobb. Szerkesztve: 2019. November 27. - Palpi 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szegény ember, de legalább kapott egy hatalmas élményt, mielőtt elmenne. https://24.hu/kultura/2019/11/30/star-wars-skywalker-kora-disney-halalos-beteg-keres-hospice/ 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 23 minutes ago, Iqvi said: Szegény ember, de legalább kapott egy hatalmas élményt, mielőtt elmenne. https://24.hu/kultura/2019/11/30/star-wars-skywalker-kora-disney-halalos-beteg-keres-hospice/ Nemes gesztus. Emberségből jeles! Azt hiszem, ehhez hasonló történet volt már az előző két résznél is. De legalább az egyiknél biztos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 1 perccel korábban, caseyjones írta: Nemes gesztus. Emberségből jeles! Azt hiszem, ehhez hasonló történet volt már az előző két résznél is. De legalább az egyiknél biztos. A hetediknél. A nyolcadiknál ilyen nem fordult elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Nem is tudom olvastam-e címben ennyire primtívet egyáltalán. Csak beleolvasgattam , de a csávó orvosi eset. Megint CGI-zik meg ontja az ezredmásodpercek alatt cáfolható marhaságokat. Ez így az Indexen az egyik legnagyobb hírportálon. Azonnali hatállyal kirúgnám ezt a manust ha az enyém lenne a hírportál. Na ezért van a sok csőcselék a neten, mert ezekből a cikkekből tájékozódik és kritika nélkül mindent elhisz nekik. Csak saját felelőségre. https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/12/16/star_wars_ujranezo/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Én is olvastam, botrányosan sz*r és felületes cikk, végig "robotozik", még a droid kifejezést sem ismeri, plusz a logikai hibákat felsoroló rész izzadtságszagát a képernyőn keresztül is éreztem kábé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Az IGN "elemzést" írt róla hogy miért sz@r a folytatás trilógia. Valakinek nincs kedve helyretenni a dolgokat? Nekem már nincs türelmem. Kb. minden második mondat zsebből előszedett marhaság. Bezzeg a Bosszúállók: Végjátékról mennyi magyarázó cikket írtak naponta, hogy miért zseniális. Amúgy mondhatni az, persze, meg én is imádom a Marvelt is, de érdekes hogy a SW-t meg valamiért divat szidni úgy kb. a 8. rész óta. https://hu.ign.com/star-wars/55523/feature/velemeny-igy-siklatta-ki-a-folytatastrilogia-a-skywalker-saga-mondanivalojat 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. (szerkesztve) 2020. 01. 25. - 17:05, mui-ruy írta: Az IGN "elemzést" írt róla hogy miért sz@r a folytatás trilógia. Valakinek nincs kedve helyretenni a dolgokat? Nekem már nincs türelmem. Kb. minden második mondat zsebből előszedett marhaság. Bezzeg a Bosszúállók: Végjátékról mennyi magyarázó cikket írtak naponta, hogy miért zseniális. Amúgy mondhatni az, persze, meg én is imádom a Marvelt is, de érdekes hogy a SW-t meg valamiért divat szidni úgy kb. a 8. rész óta. https://hu.ign.com/star-wars/55523/feature/velemeny-igy-siklatta-ki-a-folytatastrilogia-a-skywalker-saga-mondanivalojat Van, akinek nem tetszik az SW. Ezt a véleményt is tiszteletben kell tartani. Szerkesztve: 2020. Május 3. - gafz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. 38 perccel korábban, gafz írta: Van, akinek nem tetszik az ST. Ezt a véleményt is tiszteletben kell tartani. Így van. Nekünk itt nem is muszály foglalkozni vele, de ennek is van létjogosultsága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. A Star Wars megítélésénél is elkészült az új múlt, miszerint volt 6 csodálatos film, amit aztán elkúrt 3 szar? Csak akkor mi volt az a több millió cikk amit 1999 és 2015 között olvastam, hogy az ep1-3, hogyan tette tönkre a Star Wars-t? Ez nem is történt meg akkor? És miért volt gigantikus kritikai siker a 3 új epizódból 2? Az akkor nem is úgy volt? Azt én elfogadom, ha valakinek nem tetszik X film. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy erről a nem tetszésről, hogy lehet több oldalas cikkeket írni, videókat készíteni, meg hogyan lehet ezt évekig hajtogatni. Nekem nem tetszik a Szellemírtók 2, de az elsőt imádom, milliószor láttam. Arról tudnék ömlengeni, hogy mennyire jó film a Szellemírtók, de semmilyen olyan inger nem tudna érni, hogy arról szövegeljek, miért és mennyire nem szeretem a Szellemírtók 2-t. Tizenvalahány éve láttam utoljára, valószínűleg nem is fogom többször megnézni. Részemről le van zárva ez a történet. A női szellemírtókat pedig meg sem néztem, mert az az irány nekem nem tetszene. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Azért Brodie mert Te egy tisztaszívű ember vagy. Viszont ezeket a klikk vadászokat csak a pénz hajtja. Érdekli is őt bármiféle logika vagy értelem, esetleg érzelem. Dehogy. Minél provokatívabb vagy annál jobb. Neki. Meg a bukszájának. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Az IGN, bár vannak jó cikkeik hajlamos a geek-világ Blikkjeként funkcionálni, látják, hogy egy kis SW-rugdosás, vagy egy semmi érdemi új információtartalmú kétszázadik Marvel-cikk mennyi kattintást, kommentet generál, hát tolják. A SW meg tönkre van téve legkorábban '83 óta, nem tűnt fel senkinek? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Sixx amúgy ugyanezt műveli az indexen. Nem lehet úgy cikket írni, hogy ne szúrna oda a PTnek, hogy borzalmas volt, vagy a CGI, vagy Hayden volt rossz, stb. Ok, boomer. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Nem pont ebbe a topikba tartozik, viszont van hozzá köze és nagyon igaz. https://hu.ign.com/sonic-the-hedgehog/55579/feature/velemeny-bekoszontott-a-rajongok-altal-befolyasolt-filmek-kora-es-ez-nem-jo-hir Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 38 perccel korábban, Adrián írta: Nem pont ebbe a topikba tartozik, viszont van hozzá köze és nagyon igaz. https://hu.ign.com/sonic-the-hedgehog/55579/feature/velemeny-bekoszontott-a-rajongok-altal-befolyasolt-filmek-kora-es-ez-nem-jo-hir Szóval most úgy fogunk tenni, mintha ez valami új keletű dolog lenne, amire eddig még nem volt példa (*köhög* Dallas *köhög*) és hogy soha, egyetlen filmen sem változtattak a tesztvetítések alkalmán kapott negatív vélemények hatására? *köhög* Pillangóhatás *köhög* mozis befejezés... *köhög* Valaki? 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 2 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Szóval most úgy fogunk tenni, mintha ez valami új keletű dolog lenne, amire eddig még nem volt példa (*köhög* Dallas *köhög*) és hogy soha, egyetlen filmen sem változtattak a tesztvetítések alkalmán kapott negatív vélemények hatására? *köhög* Pillangóhatás *köhög* mozis befejezés... *köhög* Valaki? Igen, és én sem gondolkoztam, és talán erős is, amit a cikk állít. A tesztvetítésen nem, filmesek vesznek részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 22 perccel korábban, Adrián írta: Igen, és én sem gondolkoztam, és talán erős is, amit a cikk állít. A tesztvetítésen nem, filmesek vesznek részt? Nem, erre a célra alkalmazott mezei nézők, titoktartási szerződéssel. A jelenség meg persze, létezett eddig is, a netes kultúra csak dobott rá egy-két-sok lapáttal. Ne feledjük, a fika mindig általában nagyobb hajtóerő a megnyilatkozásokban, mint a lelkesedés. A starwars.hu-n is tíz prequel-kedvelő nem írt összesen annyit, mint két ellenérzéses-vezérbika. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. 2020. 01. 25. - 17:05, mui-ruy írta: Az IGN "elemzést" írt róla hogy miért sz@r a folytatás trilógia. Valakinek nincs kedve helyretenni a dolgokat? Nekem már nincs türelmem. Kb. minden második mondat zsebből előszedett marhaság. Bezzeg a Bosszúállók: Végjátékról mennyi magyarázó cikket írtak naponta, hogy miért zseniális. Amúgy mondhatni az, persze, meg én is imádom a Marvelt is, de érdekes hogy a SW-t meg valamiért divat szidni úgy kb. a 8. rész óta. https://hu.ign.com/star-wars/55523/feature/velemeny-igy-siklatta-ki-a-folytatastrilogia-a-skywalker-saga-mondanivalojat Azért ez nem egy agyatlan fikázó cikk, én sem értek egyet sok tételével, de az ilyen, kulturáltan megfogalmazott véleményeknek igenis van helye (itt a fórumon is). 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. http://sorozatwiki.hu/hirek/a-vartnal-elobb-erkezhet-az-egyik-uj-star-wars-sorozat-a-disney-ra 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 2020. 01. 25. - 20:09, Brodie írta: A Star Wars megítélésénél is elkészült az új múlt, miszerint volt 6 csodálatos film, amit aztán elkúrt 3 szar? Csak akkor mi volt az a több millió cikk amit 1999 és 2015 között olvastam, hogy az ep1-3, hogyan tette tönkre a Star Wars-t? Ez nem is történt meg akkor? És miért volt gigantikus kritikai siker a 3 új epizódból 2? Az akkor nem is úgy volt? Azt én elfogadom, ha valakinek nem tetszik X film. Azt viszont soha nem fogom megérteni, hogy erről a nem tetszésről, hogy lehet több oldalas cikkeket írni, videókat készíteni, meg hogyan lehet ezt évekig hajtogatni. Nekem nem tetszik a Szellemírtók 2, de az elsőt imádom, milliószor láttam. Arról tudnék ömlengeni, hogy mennyire jó film a Szellemírtók, de semmilyen olyan inger nem tudna érni, hogy arról szövegeljek, miért és mennyire nem szeretem a Szellemírtók 2-t. Tizenvalahány éve láttam utoljára, valószínűleg nem is fogom többször megnézni. Részemről le van zárva ez a történet. A női szellemírtókat pedig meg sem néztem, mert az az irány nekem nem tetszene. Az agyatlan fikázók beteg emberek. Nem tudnak túllépni a csalódottságukon, ezt ki akarják vetíteni a világra, ezért csinálnak ilyen kampányokat. Azt remélik, hogy másokat is a maguk véleménye oldalára tudnak állítani. E mellett élvezik, ha valamit szidhatnak. Az egyik helyen olvastam egy véleményt, mely egy negatív videó kritika volt A Skywalker koráról. Az illető leírta, hogy mennyire élvezet és öröm volt hallgatni, hogy szidják Rey-t. Ez bizonyítja legjobban, hogy ezek mennyire beteg emberek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. (szerkesztve) 52 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az illető leírta, hogy mennyire élvezet és öröm volt hallgatni, hogy szidják Rey-t. Nem tudom ezek a beteg f*szok hova járnak moziba, de én már hétszer láttam ott ezt a filmet és sose egy pisszenés se hallatszott. Valószínűbb, hogy csak kamuzik, és nem volt ilyen csak a beteg lelke attól lesz boldog ha ilyeneket kitalálhat. Szerkesztve: 2020. Január 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hát pedig imax premieren is egy hangos "ezt most minek" sóhaj volt hallható Rey és Ben csókjánál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Igen, ennél a jelenetnél én is hasonlót hallottam. De ettől függetlenül semmi szidalmazás sem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.