Hozzászólás ideje: 2021. Április 27.4 éve Egy kis budapesti villamosos road rage, végén a kispesti Hulkkal. A hős akit vártunk, de nem érdemlünk meg
Hozzászólás ideje: 2021. Április 27.4 éve Boldog születésnapot, Wilde! Szerkesztve: 2021. Április 27.4 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2021. Április 28.4 éve https://telex.hu/kult/2021/04/28/pilinszky-janos-kezirat-szoveg-irodalom Előkerült egy eddig ismeretlen Pilinszky kézirat Székesfehérváron. Szerkesztve: 2021. Április 28.4 éve - Iqvi
Hozzászólás ideje: 2021. Április 28.4 éve 2021. 04. 01. - 9:39, Ody Mandrell írta: Isten éltessen sokáig @masterjedi! Nagyon szépen köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve Ma megírtuk az utolsó Analízis kisZH-t. 40 perc, 4 feladat. Szinte majdnem minden megtörtént velem ezalatt a 40 perc alatt: az orrom elkezdett vérezni, a netem elszállt egy kb. 5 percre, a pdf-hez pedig kellettek nekem képek is és hát persze, hogy 5 percig olyan képeket csináltam, amelyek homályosak voltak - egyszerűen túlizgultam, nem igazán tudtam rendes képet csinálni. Végül pont lemaradtam a beadásról, e-mailen beküldés pedig off a tanárok részéről. Szerencsére van pótZh lehetőség, ott remélem nem fog semmi ilyen előfordulni velem.
Hozzászólás ideje: 2021. Április 30.4 éve Vannak ilyen nagyon rosszul sikerült napok, amikor tényleg megtörténik az, mint a legkínosabb rémálmokban. Fel a fejjel, a pót zh menni fog. Szerkesztve: 2021. Április 30.4 éve - Nute Gunray
Hozzászólás ideje: 2021. Május 1.4 éve @Bomarr Boldog születésnapot Ha már volt hsz a Tabánról, szembe jött velem az alábbi kép. Szemben a Budai Vár
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.