Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kicsivel több mint 24 órával a Szputnyik után sem érzek igazán semmi durvát. Annyi csak, hogy kicsit fáradtnak érzem magam, valamint 37 fokos hőemelkedést mértem az előbb, ami érzésem szerint fog még feljebb is menni.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

@MissKarrde, csak a mellékhatások miatt kérdeztem, egy ismerősöm gondolkodik az Astrán, de nagyon bizonytalan a híresztelések miatt. 

Csak az első oltás után voltak mellékhatások, de nem volt vészes: estére és másnap délelőtt láz, levertség, fáradtság. Az oltás utáni nap estéjére már semmi bajom nem volt. 

Boldog születésnapot, A pécsi :)

Hozzászólás ideje:

Húúúúú. Kedveseim. Eljött az 50. évfordulóm, szerintem az életem rendben van. Van egy szerető családom, stabil munkám. Csak kicsit böjtösebb a Star Wars mostanában. Nem baj majd az 51-dikben. Köszönöm minden Fórumtársamnak a kedves köszöntést.

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Boldog születésnapot, @A pécsi!

Két órával ezelőtt megkaptam az első adag Sputnikomat. Egyelőre nem érzek semmi különöset. Június 2-án mehetek a másodikra. Nem volt semmi gond. Egész flottul ment. :)

No átvészelted?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.