Hozzászólás ideje: 2021. Július 18.4 éve Donát, a probléma valószínűleg abból adódhatott, hogy fogalmad se volt róla, nem szereti a tortát
Hozzászólás ideje: 2021. Július 19.4 éve 14 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Donát, a probléma valószínűleg abból adódhatott, hogy fogalmad se volt róla, nem szereti a tortát Eddig nem említette. 14 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Hát nézd a jó oldalát, most van egy torta ami csak a tiéd Sajna ételérzékenység miatt én sem ehetem meg, így --> kuka.
Hozzászólás ideje: 2021. Július 19.4 éve 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Donát küldd el nekem. Tartok tőle, hogy a két napos torta kapcsán a posta költség és az ízélmény nem áll egyenes arányban.
Hozzászólás ideje: 2021. Július 19.4 éve Bölcsességfog eltávolítás után hány napig nem lehet enni tejterméket? Úgy tudom, 3 nap után lehet.
Hozzászólás ideje: 2021. Július 19.4 éve 3 napot mondott emlékeim szerint, de biztos, ami biztos, gondoltam megkérdezem.
Hozzászólás ideje: 2021. Július 19.4 éve Nála nincs kompetensebb. Itt senki se fogorvos, miért tudnánk jobban?
Hozzászólás ideje: 2021. Július 21.4 éve 2021. 07. 19. - 21:27, Darth Revan9 írta: Bölcsességfog eltávolítás után hány napig nem lehet enni tejterméket? Úgy tudom, 3 nap után lehet. Nem. Amíg nyílt sebed van (= szivárog a vér), addig ne fogyassz semmi tejeset, se alkoholt, illetve kerüld az apró magvas cuccokat, amik beleragadhatnak a sebbe. Ez az időszak lehet 1 nap, de akár egy hétig is eltarthat adott esetben. "Trükkök", amik gyorsítják a sebgyógyulást: -Fogmosásnál ne köpj, csak óvatosan engedd ki a szádból a fogkrémet -Ne használj szívószálat, mert könnyen kiszedi a dugót a sebből -Ne fújd ki az orrod, vagy csak nagyon óvatosan -Csak az ellenkező oldalon rágj, ne erőltesd az állkapcsod kemény ételekkel -Ne sportolj, ne erőltesd magad az első napokban -Egyél tejmentes fagyit, vagy egyéb hideg kaját, mirelit cuccal hűtsd kívülről az arcod (ezek a duzzanat eltüntetésében is segítenek)
Hozzászólás ideje: 2021. Július 23.4 éve Alapjában véve is örvendetes dolog, úgy meg pláne, hogy napi szinten a 22-essel közlekedek
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1.4 éve Ody Mandrell?!? @Ody Mandrell hol? Ja hogy itt. Akkor Ody Mandrell, boldog születésnapot.
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 1.4 éve 5 perccel korábban, RacerX írta: Boldog születésnapot @Ody Mandrell! Köszönöm, Zsolti!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.