Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Az ilyen hírek nem tesznek jót az oltási kedvnek, az biztos. Olyan vakcinával nem fognak beoltani, amit elutasítasz, kérdés, hogy akkor minek kell több millió oltást beszerezni, amikor kezdettől fogva világos, hogy ezt alig valaki, 1-2% szeretné megkapni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Szomszédom már hosszú évekkel ezelőtt feltalálta a vakcinát a koronavírus ellen úgy, hogy nincs is orvosi végzettsége. És sokkal hatásosabb az ő ellenszere ennél a kínai vacaknál. Vörös színű, és meg kell inni. Ennyi az egész. Ráadásul finom is. Van átlátszó fajta is, az mondjuk kicsit jobban marja a torkunkat, miközben isszuk, de hatékonysága a Covid ellen ugyanolyan. Szomszédommal én már beoltattam magam kétszer is az utóbbi időben, úgyhogy én már tuti, hogy védve vagyok. 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. @Iqvi A vörösborra meg a pálinkára céloztam, ha nem volt egyértelmű. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. 10 perccel korábban, caseyjones írta: @Iqvi A vörösborra meg a pálinkára céloztam, ha nem volt egyértelmű. Fiatal még, nézd el neki. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Viszont jó kérdés, mi lesz, ha a kormány a kínait is erőltetni akarja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Esetleg ott jön el az a pont, hogy lehet választani: Beadatják az emberek a kínai vakcikát, vagy még tovább tűrjük a korlátozásokat ki tudja meddit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. 20 perccel korábban, NorbiLordi írta: Esetleg ott jön el az a pont, hogy lehet választani: Beadatják az emberek a kínai vakcikát, vagy még tovább tűrjük a korlátozásokat ki tudja meddit? Pont erre céloztam fentebb én is. Mert én attól tartok, hogy ha lesz kínai, akkor nem rendelik majd meg a nyugatit, így azt nem választhatjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 17. 1 perccel korábban, Pildi írta: Pont erre céloztam fentebb én is. Mert én attól tartok, hogy ha lesz kínai, akkor nem rendelik majd meg a nyugatit, így azt nem választhatjuk. A nyugati az közös, EU-s beszerzés, akkor jön, amikor küldik. Nincs mit rendelni rajta. Amúgy tesóm is azt mondta, inkább óvakodna a kínai vakcinától. Mondjuk ő az AstraZenecát se választaná, mert a Pfizer és a Moderna modernebbek, és hatékonyabbnak tűnnek egyelőre. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. 19 órával ezelőtt, Yoda József írta: Pfizer és a Moderna Én csak ezekkel fogom beoltatni magam. A kormány meg elmehet a sunyiba, hogy egy olyan vakcinát erőltet, amivel alapvető problémák vannak. Így is alacsony az oltási kedv, hát még ha a normális vakcinát összemossák a sz*rral. Nyomják a politikusokba a kínait, ha annyira nyomatni akarják. 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldogat @JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot @JakeSully! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Sok Boldog Szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot @JakeSully! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot, Jake Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Isten éltessen sokáig Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. @JakeSully, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog Születésnapot, JakeSully! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot @JakeSully! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot, JakeSully! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot, Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Boldog születésnapot @JakeSully. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Happy Birthday @luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Bizony. luke-ot kihagytam pedig neki is jár: isten éltessen @luke19! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. @luke19, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Boldog születésnapot @luke19! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. @Lenci-t se felejtsük ki akkor. Happy Birthday. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Lenci, luke19, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.