mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Egyébként én először azt hittem, hogy Mark Hamill nevetését halljuk a végén (megvolt a Jokeres beütés is). Ezt abból szűrtem le hirtelenjében, hogy ő beszélt a teaser alatt, és hogy a nevetés után a The Rise of Skywalker címet kaptam az arcomba. Csak McDiarmid megjelenésével tudatosult bennem, hogy ez inkább Sidious lesz. Vagy ez a nagy csavar és megvezetés? Mindenki azt hiszi az öreg Palpi röhög, aztán ki tudja... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Tarzaan írta: De igen, enynire egyértelmű. Az nem egyértelmű, hogy mennyire vannak messze tőle azon a snitten egy percig sem vitattam, hogy egy csillagromboló is egérke hozzá képest Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Az a jelenetsor, amikor nagytotálban pásztáz a kamera a sivatagban és utána a zavaróan alacsonyan repülő TIE felett Rey átszaltózik, az valami félelmetesen jól néz ki! Nekem most mennem kell, de szívesen olvasnék valakitől egy részletesebb trailer elemzést majd... 2 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Az nem egyértelmű, hogy mennyire vannak messze tőle azon a snitten egy percig sem vitattam, hogy egy csillagromboló is egérke hozzá képest Az isegyértelmű, menynire lehetnek tőle. Le ís írtam, mik miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Tarzaan írta: Az isegyértelmű, menynire lehetnek tőle. Le ís írtam, mik miatt. Szakadj már le a témáról, mert k*rva unalmas (vagy). 1 5 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nos, ez volt az eddigi legjobb előzetes. Sidious röhögése volt a legjobb rész. Nem hinném, hogy feltámadna. Valami nagyon más lesz itt. Skywalker felemelkedése. Talán Anakin... Várós darab lesz. 7 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Tarzaan: nem biztos hogy ez megnyugtat de az SW-ben egy csomó logikátlanság van a méretekkel. A Falcon például belülről sokkal nagyobb mint kivülről. Annak például semmi értelme, hogy Hant és Luke-ot egy hosszú folyosó választja el egymástól ott ahol lőnek az ágyukkal az ep.4-ben. Majdnem egymás mellett kéne legyenek. Az ep.1-es Nubianben pedig annyi helyiség van hogy az csak egy kb. háromszor akkora űrhajóban férne el... 1 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Én először azt hittem a trailer végén hogy snoke nevet fel újra, de aztán a színpadon megjelent Ian, és leesett az állam, amikor mondta h na akkor nézzük meg újra. Nem lehet hogy az Endoron vannak itt a végén amikor a halálcsillag darabkáit nézik? 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: Szakadj már le a témáról, mert k*rva unalmas (vagy). Akkor unjad. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Palpatine Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A bolygók nem mindegyikét tudtam beazonosítani. Nagy kedvencem Rey és Kylo a sivatagban. Főleg Rey mutatványa. 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Tarzaan: nem biztos hogy ez megnyugtat de az SW-ben egy csomó logikátlanság van a méretekkel. A Falcon például belülről sokkal nagyobb mint kivülről. Annak például semmi értelme, hogy Hant és Luke-ot egy hosszú folyosó választja el egymástól ott ahol lőnek az ágyukkal az ep.4-ben. Majdnem egymás mellett kéne legyenek. Az ep.1-es Nubianben pedig annyi helyiség van hogy az csak egy kb. háromszor akkora űrhajóban férne el... Tudom, de ennél eléggé kilógna a lóláb. A többi belefér egy film kereteibe. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem úgy tűnik hogy a többségnek egyáltalán nem lóg ki itt a lóláb. Nekem kifejezetten tetszik az a snitt. 4 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen. Palpi a végén, na meg a cím. 3 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem úgy tűnik hogy a többségnek egyáltalán nem lóg ki itt a lóláb. Nekem kifejezetten tetszik az a snitt. Nekem is, igen hátborzongató és látványos. Pláne, ha ez az Endor vagy a Yavin IV (előbbire tippelek), akkor meg még egy igen látványos pluszt is adnak egy már ismert bolygóhoz. Szerkesztve: 2019. Április 12. - Dzséjt 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem baromira tetszik a látványvilág. Megérte leszerződtetni a Blade Runner látványtervezőjét. Bravó! 1 2 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hú de húde. Mindjárt megyek visszaolvasni a kommenteket. Ami eszembe jutott a nevetés kapcsán: mi van, ha kapunk egy teljesen "főfilmes kánon" magyarázatot a Solo film végén látott visszatérőre? 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Amúgy mi van akkor, ha Palpi lelke kötődik valamilyen tárgyhoz vagy valamihez, mint a képregényben Momin-nál? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A Baljós árnyak Darth Maul vs Qui-gon jelenete jutott eszembe a Rey vs Kylo Ren jelenetről. 1 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Újra és újra nézve egyre inkább úgy érzem, hogy a sivatagos bolygó inkább a Jedha... valahol logikus is lenne, hogy Rey valahogy a Jedik kultikus bolygóján leledzik.... 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) 8 perccel korábban, Lenci írta: Újra és újra nézve egyre inkább úgy érzem, hogy a sivatagos bolygó inkább a Jedha... valahol logikus is lenne, hogy Rey valahogy a Jedik kultikus bolygóján leledzik.... Kizártnak tartom, mert Jedha már nem néz ki ennyire jól. Ráadásul a Jedikhez kötődő rész helyén van az a csinos lyuk. Ugyanakkor egy The Rise of Skywalker című filmhez a Tatooine jobban illene, ahol három Skywalker is élt. Szerkesztve: 2019. Április 12. - Dzséjt 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) Én is a Tatooine bolygót gondolom a trailer elején. Aki olvasta a Jedha hamvai című képregényt, az tudhatja, hogy Jedha már 1 évvel a tesztlövés után se lubickolt az élhetőségben -fentebbi Dzséjt által betett kép -, hátmég ha 30+ év telik el. Szerkesztve: 2019. Április 12. - Bence1997 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 3 perccel korábban, Lenci írta: Újra és újra nézve egyre inkább úgy érzem, hogy a sivatagos bolygó inkább a Jedha... valahol logikus is lenne, hogy Rey valahogy a Jedik kultikus bolygóján leledzik.... Az biztos, hogy van egy-két elég Jedhaszerü alak ezen a bolygón (lásd a hátteret). Mondjuk a kánon szerint a Jedha jelentős része teljesen szétrobbant, ahogy Dzséjt képén is látszik. Viszont ott úgy tűnik hogy van olyan pontja a bolygónak ami még mindig sivatagos, pont úgy mint régen. Hm... mindenesetre én a Tatooine-ra tippelek egyelőre. A Jedha sziklásabb, a Tatooine pedig valahogy jobban illene a záráshoz. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nem értek annyira a csillagászathoz (meg hát az SW se túlzottan ragaszkodik a fizikához), de gondolom, ha egy bolygóba ekkora lyukat durrantanak annak az ege nem olyan békés, mint a Poe-s képen. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Sztem nem a Tatooine, háttérben lévő alakok nem illenek oda. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ilyen alakok mászkáltak Kaffrane Gyűrűjén is, szóval szerintem a ruházatból még ne induljunk ki. Pláne, hogy nem láttuk azért Tatooine minden csücskét, és az utolsó városba (Mos Eisley) is a filmek szerint lassan 40 év látogattak el hőseink. Ennyi idő után, Tatooine egy másik csücskében akárkik lehetnek. 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A cím: mi van, ha Anakinra utal...? Palpit illetően: végülis 'magától' nem halt meg, amikor utoljára látjuk épp zuhan lefele és bele van merülve az Erőbe. Tulajdonképpen teljes kontrasztja annak a békének ahogy a Jediket láttuk meghalni, s beleolvadni teljes testtel az Erőbe a haláluk pillanatában. Sheev soha nem 'ért földet'. Mellesleg egy mű bolygó közepén merre hatna a tömegvonzás....? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Jakku nem lehet? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A jedharól Elian és Ponda is hamar átért a Tatooine-ra, másoknak 30 év volt elég rá. Én a Tatooine-ra voksolok! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Donát írta: Jakku nem lehet? Az sem kizárt, de Jakku ennyire nem volt sziklás többnyire, ilyen sok kavicsot csak Tuanul környékén láttunk. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.