Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars napot mindenkinek! Nekem ma témába vágó zenehallgatásra lesz lehetőségem este, kiválasztom az egyik Saga válogatásomat. 3 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Boldog Star Wars Napot a fórum összes lakójának! Ti mivel ünneplitek meg? A Kenobi-trailerrel. 3 2 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. 2022. 04. 30. - 18:57, Yoda József írta: Tervez valaki menni erre? https://www.facebook.com/events/677066696875996 Én megyek. Asztalom is lesz, és itt láthatja először a közönség az epizódposztereimet (furcsa belegondolni, de még sose mutattam be őket sehol). Lesznek más különlegességek is, hamarosan jön a részletes program. A régi, Lurdy-féle rendezvényt a Magyar SW Klub csinálta (Barta Zoliék). Ez más, ez az 501-es Légió rendezvénye. Szoktam menni, szerintem nagyon jók, családi programnak is. 5 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Boldog Star Wars napot mindenkinek! 5 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Boldog SW napot utólag is. Másnak is feltűnt hogy a messenger appon van SW téma? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Az már elég régóta van. Bár lehet, hogy most újítottak rajta valamit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 2 órával ezelőtt, RacerX írta: Másnak is feltűnt hogy a messenger appon van SW téma? Nekem egészen eddig az sem tűnt fel, hogy vannak benne témák. Minden nap tanul valami újat az ember. Válasz
Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. (szerkesztve) 2022. 04. 30. - 20:04, Iqvi írta: Írsz majd róla egy kis élménybeszámolót? Nem tudom, hogy ez-e rá a megfelelő topik, de akkor írnék egy rövidebb élménybeszámolót Abszolút kellemes élmény volt az egész. Mindig jó érzés hasonló érdeklődésű emberek között lenni, és meglepően sokan is voltak különösen sokan voltak családosan, szülők a gyerekeikkel, szóval valószínűleg lesz a rajongóbázisnak utánpótlása az elkövetkező évtizedekre, ami jót jelent a Star Wars jövőjére nézve Volt szerencsém pár szót váltani @SimonZ-vel és @Rixon-nal is (jó volna amúgy több fórumtagot is megismerni lassan ). Zolinak megcsodálhattam a remek posztereit végre élőben is, Rixon pedig egy érdekes előadást is tartott az Erő természetéről, és arról, hogy az Erő bemutatása, értelmezése hogyan változott az újabb és újabb trilógiák, illetve sorozatok megjelenésével. Annak nagyon megörültem, hogy amikor megkérdezte a közönségtől, hogy hányan vannak, akiknek inkább pozitív a véleménye az új trilógiáról, többen emelték fel a kezüket, mint vártam (egyébként kb. 50-50% volt az arány) Ezen kívül számomra a beszélgetés Molnár Ilonával (Ahsoka magyar hangja) és Dobó Enikővel (Cara Dune magyar hangja) volt a legérdekesebb, akiktől sok mindent megtudhattunk szinkronkészítés kulisszáiról. Sajnos a TCW 7. évadáról és a Mandalorianról nem beszélhettek, pedig az lett volna igazán érdekes emellett nekem valahogy fura volt, mert kb. olyan volt, mintha Ahsoka személyesen lett volna ott a színpadon és beszélt volna hozzánk A nap végén pedig lett volna egy Kahoot kvíz, viszont sajnos nagyon rossz volt a netkapcsolat a művelődési házban, ahol volt a rendezvény, így végül ez nem Kahoot-on lett lebonyolítva, hanem offline formában úgy, hogy a megfelelő helyre kellett állni a helyiségben aszerint, hogy melyik választ gondoltad helyesnek. Ez egy elég furcsa megoldás volt szerintem, mert a legtöbb esetben a csordaszellem vezérelte az embereket, és mindenki követett kb mindenkit. 2 rossz válasz után amúgy kiesett a versenyző, sajnos nekem is ez lett a sorsom 2022. 05. 01. - 16:30, Yoda József írta: De remélem lesznek Star Wars rajongó, velem egykorú hölgyek És egyébként voltak volt is szerencsém megismerkedni egy szimpatikus leányzóval, akivel ha minden jól megy, jövő héten találkozunk is Szerkesztve: 2022. Május 8. - Yoda József 10 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Meg lehetne a felhasználónevemet változtatni Roy-ra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. A Rog már ikonikus, szerintem hagyd meg. Felhasználóneveket nagyon ritkán változtatunk, mert idővel hozzánőnek az emberekhez. Ettől független ha nagyon szeretnéd átírhatom, mert támogató lévén extra jogok is járnak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Hozzászólás ideje: 2022. Június 5. Akkor maradjon úgy ahogy van. 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Ezennel ünnepélyesen megírom a 10.000. hozzászólásomat. Annak idején nem gondoltam volna, hogy 13 év múlva is ugyanúgy aktív leszek, de örülök, hogy így alakult. A társaság jó, a Star Wars fénykorát éli, számomra nem kérdés, hogy itt a helyem. 8 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Köszönjük, hogy jelenléteddel emeled a fórum fényét, nem mellesleg az anyagi támogatásod is sokat jelent! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Kis infó az inaktivitásomhoz: 2 napja elkezdtem dolgozni a helyi strandon, ahpl kb napi 10 órákat tolok le egy nap mint fagyi árus. Ezért sincs most annyi időm a fórumra. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Jó munkát! Azt is kell néha. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Kis infó az inaktivitásomhoz: 2 napja elkezdtem dolgozni a helyi strandon, ahpl kb napi 10 órákat tolok le egy nap mint fagyi árus. Ezért sincs most annyi időm a fórumra. Pisztácia van? 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. 19 perccel korábban, NorbiLordi írta: Pisztácia van? Nem is az a lényeg, hanem a bikinis csajok. 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. Hozzászólás ideje: 2022. Július 6. 1 hour ago , NorbiLordi said: Pisztácia van? Tegnaptól van 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. 2022. 07. 06. - 9:43, Ody Mandrell írta: Nem is az a lényeg, hanem a bikinis csajok. OFF A full house az egy ritka jó leosztás. Jó munkát @Iqvi. Remélem olyan sokat fizetnek, hogy "az még gombócból is sok". 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. 33 perccel korábban, Donát írta: Remélem olyan sokat fizetnek, hogy "az még gombócból is sok". Vagy olyan órabérben fizetnek, amennyit a Balatonon elkérnek egy gombócért. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. 5 hours ago, Dzséjt said: Vagy olyan órabérben fizetnek, amennyit a Balatonon elkérnek egy gombócért. Háát, 1150-ért én nem veszek fagyit XD. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. Augusztusban fórumtali! Remélem nem felejtettétek el. 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Te inkább arra fordítsd az energiád, hogy a pénzemért minőségi munkát kapjak a szukitstól, ne félre fordításokat. Nem ez az első eset, hogy azt látom beszólsz Darth Revan9-nek. Azért tűnik fel mert úgy látom csak vele csinálod ezt. És nem értem az okát. Még, ha valaki más kevésbé aktív taggal csinálnád ezt elfogadhatóbb lenne. De ő az egyik leghasznosabb tagja a fórumnak. Általa első kézből kaphatunk betekintést a magyar sw könyvek kiadásába. Nem egyszer kikérte a fórum véleményét egy-egy fordítással kapcsolatban, ezáltal a fórumnak is volt beleszólása, ami nagy szó. És még csak azt sem lehet mondani hogy fikázná ez swt. Mégis sokadszorra cseszteted valami miatt. Mi bajod van vele? 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 13 perccel korábban, ati írta: Nem ez az első eset, hogy azt látom beszólsz Darth Revan9-nek. Azért tűnik fel mert úgy látom csak vele csinálod ezt. És nem értem az okát. Még, ha valaki más kevésbé aktív taggal csinálnád ezt elfogadhatóbb lenne. Ez nem aktivitás kérdése. 13 perccel korábban, ati írta: De ő az egyik leghasznosabb tagja a fórumnak. Általa első kézből kaphatunk betekintést a magyar sw könyvek kiadásába. Nem egyszer kikérte a fórum véleményét egy-egy fordítással kapcsolatban, ezáltal A munkáját segítjük, amiért ő fizetést kap. Egyszer sem köszönte meg a segítséget. 13 perccel korábban, ati írta: a fórumnak is volt beleszólása, ami nagy szó. Ez tényleg marha nagy szó, főleg, hogy a regények sz*rvashibákkal jönnek ki. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A munkáját segítjük, amiért ő fizetést kap. Egyszer sem köszönte meg a segítséget. Ez tényleg marha nagy szó, főleg, hogy a regények sz*rvashibákkal jönnek ki. Revan csak SW képregényeket szokott kapni lektorálásra. 1 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Itt ki kell, hogy álljak Revan mellett. Nekem is rengetegszer segített, sokszor látott el infókkal és tanácsokkal. Ha jól tudom, ő csak képregényeket lektorál, tehát a könyvekben lévő hibákért nem ő a felelős. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. 7 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Revan csak SW képregényeket szokott kapni lektorálásra. 6 órával ezelőtt, Whill írta: Itt ki kell, hogy álljak Revan mellett. Nekem is rengetegszer segített, sokszor látott el infókkal és tanácsokkal. Ha jól tudom, ő csak képregényeket lektorál, tehát a könyvekben lévő hibákért nem ő a felelős. Ezt nem tudtam. Ez esetben jogos a felvetés. 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Wilde Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. 10 évvel ezelőtt ezen a napon regisztráltam a fórumra, akkor még leginkább a TCW miatt. Azóta nagyon sok minden történt SW fronton is (nekem is eléggé megváltozott idő közben az életem), gazdát cserélt a franchise, láttunk egy új trilógiát, spin-off filmeket, még élőszereplős sorozatokat is és anno el sem hittem volna, hogy tíz év alatt ennyi minden fog történni a kedvenc univerzumommal... mégis úgy tűnik most visszagondolva számomra, hogy nagyon gyorsan elrepült ez az évtized. Ami még fontosabb, hogy ezalatt nagyon sok jó embert ismertem meg itt, többetekkel személyesen is talákoztam és köszönöm nektek ezt a tíz évet, mert ez a fórum a hozzászólók miatt az a hely, ami még mindig idevonz. Talán a legaktívabb az első 4-5 évemben voltam, de ide mindig visszajárok és azért most jobban belegondolva webes viszonylatban egy ilyen helyen 10 év nagy idő (más fórumokon nem voltam sehol ennyit), úgyhogy köszönöm nektek! 11 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. 1 hour ago, Wilde said: 10 évvel ezelőtt ezen a napon regisztráltam a fórumra, akkor még leginkább a TCW miatt. Azóta nagyon sok minden történt SW fronton is (nekem is eléggé megváltozott idő közben az életem), gazdát cserélt a franchise, láttunk egy új trilógiát, spin-off filmeket, még élőszereplős sorozatokat is és anno el sem hittem volna, hogy tíz év alatt ennyi minden fog történni a kedvenc univerzumommal... mégis úgy tűnik most visszagondolva számomra, hogy nagyon gyorsan elrepült ez az évtized. Ami még fontosabb, hogy ezalatt nagyon sok jó embert ismertem meg itt, többetekkel személyesen is talákoztam és köszönöm nektek ezt a tíz évet, mert ez a fórum a hozzászólók miatt az a hely, ami még mindig idevonz. Talán a legaktívabb az első 4-5 évemben voltam, de ide mindig visszajárok és azért most jobban belegondolva webes viszonylatban egy ilyen helyen 10 év nagy idő (más fórumokon nem voltam sehol ennyit), úgyhogy köszönöm nektek! Hirtelen megijedtem, hogy búcsúzkodnásba kezdesz. De szerencsére nem. Hozzád képest én elég kevés ideje vagyok itt, viszont én is nagyon szeretem a fórumot. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 28. Szívmelengető szavak @Wilde! Reméljük, a következő tíz év után is ez lesz a véleményed. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.