Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Évad poszter, de további meglepetés karakter nélkül. Még a vízkereskedő is rákerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Tkp. aki eddig karakterposztert kapott, az mind felkerült. Egyedül csak Ahsoka, Cobb, Luke és Grogu négyese nem kapott külön-külön posztert. És még kitudja, hogy holnap ki toppan még be. Imádkozok egy karakterért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Holnap bármi is legyen ne célozgassatok itt rá. Legyen igazi meglepetés! 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 8. Én holnap egy hosszú részt várok, legalább 50 perceset de talán még ennél is hosszabb lesz. Abban nem vagyok biztos, hogy Boba története véglegesen lezárul. Az lehet, hogy évadzáró lesz de simán benne van, hogy majd a Mando 3 évadában fejezik be, hiszen van átjárás. Akciódömpingre számítok és tuti, hogy lesz valami nagy meglepetés. És bízom benne, hogy lesz az endcredits után is valami finomság. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Én délelőtt szabaddá tettem magam, hogy megnézhessem azonnal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Az epizód 61 perces! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Éljen a home office, nem kell a munkaidő végééig várnom 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. In the Name of Honor az epizód címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Már lenn is van. Lets gooooo. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Valaki aki látta, vélemény? spoilermentesen persze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) Kudar már biztos megnézte, de olyan rossz volt, hogy kilépett a fórumról is. Szerkesztve: 2022. Február 9. - Ody Mandrell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Hát Ody kérte hogy ne nagyon célozgassunk, de omg ez mocskos jó volt. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Csak az esetleges felbukkanó új karakterekre való célzásokra gondoltam. Általános tetszés vagy nem tetszés nyilvánítás lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Most végeztem vele. Határozottan a legjobb darabja Rodriguez rendezéseinek. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Most végeztem vele. Határozottan a legjobb darabja Rodriguez rendezéseinek. Nem csodálom. Itt most elvileg volt idő mindenre. Szerkesztve: 2022. Február 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem csodálom. Itt most elvileg volt idő mindenre. Az biztos, hogy ha elegendő időt adnak Rodrigueznek, akkor kihozza belőle a maximumot. Hogy ez mennyire jót jelent, nos azt mindenki döntse el maga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Ejj, de sok van még a melóból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Baromi jól szórakoztam a zárórészen! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Véleményem röviden: 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Klassz, gyerekek, ma én is estig szenvedek, mert meló van. De jó hogy disztingváltak a vélemények. Tényleg. Így nem őrülök meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Február 11. - Rog 6 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Ezek nagyon szépek. A párbajos a legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Spoiler Szuper jó rész volt 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 31 minutes ago, Whill said: Reveal hidden contents Szuper jó rész volt Majdnem megnyitottam, majdnem. De nem engedek a sötét oldal csábitásának! Kivárom a részt én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Nincs benne semmi spoileres. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 12 perccel korábban, Iqvi írta: Majdnem megnyitottam, majdnem. De nem engedek a sötét oldal csábitásának! Kivárom a részt én is. Poén. Nyisd meg nyugodtan :-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) Csak röviden a részről és a sorozatról: Bővebben a megfelelő topikokban. Szerkesztve: 2022. Február 9. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ejj, de sok van még a melóból Sok, a nehesség bele, jó, ha este 9re hazaérek... Szerkesztve: 2022. Február 9. - gafz 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. 11 után tudom csak nézni. Hagyjatok. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Én egy óra múlva nézem meg. Az jó hír, hogy Rodriguez ezúttal jól rakta össze ezt a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.