Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Köszönjük szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Moderátori változás történt. SimonZ -t Donát váltja a moderátori székben. Donát a kezdetektől aktív és oszlopos tagja a fórumnak, így már nagyon megérdemelte a címet. Hosszas vajúdás, és két alternatíva közül választva döntöttem így. Fogadjátok szeretettel az ifjoncot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Gratulálok, Donát! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Ejha, micsoda előléptetés, ilyesminek nem is voltam még tanúja. Kéne egy ilyen győzelmi ceremónia, mint amilyen Luke Skywalkeréknek is volt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Gratula Donát, aztán nem rosszra használni a hatalmad Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Hozzászólás ideje: 2012. Április 14. Köszönöm szépen! Még szoknom kell. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratula, Donát Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratulálok az új ranghoz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Well done, young apprentice... Oh, sorry, now Master! Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Grat,grat,grat Donát Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratulálok Donát! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratulálok! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratulálok Donát. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratulálok főnök! Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratula Donát! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Gratula Donát! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Én is gratulálok Donátnak! Ody: azért megköszöntem volna, ha erről írsz egy üzenetet nekem is. A döntéssel ettől függetlenül egyetértek, már régóta készültem rá, hogy különböző okokból lemondjak a moderátori címről, és Donát nagyon jó választás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. (szerkesztve) Bocsánat, talán írni kellett volna valóban. Gondoltam is rá, csak hát...én is vártam volna anno visszajelzést pár dologban, de mindhiába. Közrejátszott még a némaságomban, hogy úgy véltem nem fog mélyen érinteni a dolog. De ettől független úgy lett volna fer ha írok, ezt beismerem. Adalékként még hozzá tenném, hogy nem is Te voltál az első számú jelölt, csak az utolsó pillanatokban merült fel az ötlet közöttünk. Szerkesztve: 2012. Április 19. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. (szerkesztve) Tudod, hogy a kért képek elkészítésében sose voltam túl gyors, amint azt előre jeleztem. Elismerem, hogy tisztább lett volna, ha lemondom az egészet, de azt nem akartam, mivel nem volt határidő, és fennállt az esélye, hogy valamikor megcsinálom. A két dolog ilyen összekapcsolását furcsának találom, de mint írtam, a végső döntéssel egyetértek, és akárki is lett volna az első számú jelölt, így a jobb. Csak a közlés hiányát kifogásoltam, részemről ennyi volt az egész. Szerkesztve: 2012. Április 19. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. SimonZ ismét moderátori rangra emelkedett. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Tudom, nem a legjobb topik arra, hogy megkérdezzem, de mégis megteszem. A jövő hét hétfői vizsgám után úgy tervezem, hogy elkezdem fejlesztgetni azt a Star Wars témájú blogomat, amit annyira rég óta meg akarok csinálni és ha esetleg kész lesz, akkor esetleg lehetne-e szó egy kölcsönös reklámozásról? Mármint... Én is kapok egy gombot itt bal oldalt és ti is kaptok egy szép nagyot. De persze szigorúan csak akkor, hogy ha a honlapom elér abba az állapotba, ahol azt mondom, hogy na mehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Esetleg lehet róla szó. Majd amikor eljön az ideje keress meg privátban és megbeszéljük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Ha egy kooperáció beindul. Lara elkészítette a sárga új hozzászólás jelző gombot a CW topikokhoz. Nagy köszönet érte. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Mi a helyzet a regisztrációval? Továbbra is nyíltan működik a dolog, vagy csak egy tag ajánlása után bocsátható be az újonc? Csak mert az utóbbi időben kifigyeltem pár "megerősítendő" státuszban lévő illetőt, de mint látom, még mindig az 1 hónapja regelt zillosárkány a legújabb felhasználó. Furcsállnám, ha mind robotok lennének, mert egyikük még barátkérőt is küldött. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 28. Admin engedély után lehet taggá válni. Persze, van egy rakat megerősítésre váró. Pl. már olyan is van aki hetek óta vár... Akit nem tudok 1000% -osan leellenőrizni az nem fog ide bejutni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Hozzászólás ideje: 2012. Július 10. Csak nálam jelenít meg néhány szót rendszeres jelleggel reklám linkként (nyilván vírus) a fórum, vagy másnál is csinálja? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.