SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Elalvás előtt még gyorsan körülnéztem a neten, és lám, mibe botlik az ember. Kicsit szokni kellett őket, de nagyon jó, hogy végre vannak neveink! Kylo Ren. Semmi Darth. Hmm... Rey: elsőre Lana Del Rey jutott róla eszembe. Tetszik a név! Palpi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Könnyedén előfordulhat, hogy a filmben megismerjük Kylo Ren Sith-nevét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. (szerkesztve) Ha esetleg Rey Solo lenne a teljes neve, az magyarul elég perverzen hangzana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy a számozás mögött én matricás albumot sejtek És egy másik megérzés, hogy ha ily könnyedén lelőtték a vörös fénykardot tartó emberke nevét akkor szerintem csak valami másodhegedűs lehet és a főgonosz még homályba burkolózik, esetleg lehet ő a tanítvány, de akkor kell egy mester Szerkesztve: 2014. December 11. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Rey.... Mi volt a baj a Kirával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. A nevek nekem egyelőre nem tetszenek (kivétel talán Kylo Ren), de valószínűleg csak megszokás kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. (szerkesztve) A nevek nekem egyelőre nem tetszenek (kivétel talán Kylo Ren), de valószínűleg csak megszokás kérdése. Nem vagy egyedül. A régi nevek stílusosabbak voltak. Most komolyan....Dameron ???? Fogták a C-t és lecserélték D-re....Cameron....Dameron. Kibaltázott eredeti. A gyűjtő pedig Kyle Ren. Semmi Darth. Elvileg akkor nem is sith. Ody...ne csináld már a fesztivált. A sitheknek néha van polgári nevük is....nem tudtad? Sheev Palpatine - Darth Sidious Count Dooku - Darth Tyranus Anakin Skywalker - Darth hogyishíják Szerkesztve: 2014. December 12. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Nem rossz nevek ezek, a Kylo Ren, a Rey és a Dameron kifejezetten tetszik. A Poe és a Finn, ami miatt kicsit húzom a szám, mert a Poe-ról a Kung Fu panda ugrik be, a Finnről meg az Aranyhaj és egy Huckleberry nevű srác. A régi nevek stílusosabbak voltak. Most komolyan....Dameron ???? Fogták a C-t és lecserélték D-re....Cameron....Dameron. Kibaltázott eredeti. Tényleg, a Ben, Han és Luke valóban stílusosabb és eszeveszettül eredetiek. Még a Han úgy ahogy, ott legalább kínai nevet adtak egy amerikainak. Count Dooku - Darth Tyranus A count nem név, hanem rang. Palpatine is Sheev, nem Chancellor. Rey.... Mi volt a baj a Kirával? Mi baj van a Rey-jel? Legalább nem azonosítom vele állandóan egy másik nagy sci-fi franchise Kiráját. Palpi, neked is van ám egy gondolkodásod. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Szuper hogy végre kiderültek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Hát ez a Rey meg Finn nevek valahogy nem tetszenek. A többi jó. A Rey-t hogy kéne kiejteni? Annak idején sokat néztem a Dallast-t, úgyhogy erről a névről nekem a Dallas Ray Krebbs-e jutott eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Nekem Poe Dameron-ról rögtön a Con Air c. Nicolas Cage-film Cameron Poe-ja ugrott be. No de ezeket az új neveket tényleg annyiszor fogjuk hallani, hogy így is-úgy is beleivódik a köztudatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. A Finn nem túl szimpatikus, de a többi nem rossz, nem rossz. . A Kylo Ren kifejezetten tetszik, nekem kimondottan rosszfiús hangzása van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megszokás kérdése. Egyedül Daisy neve csalódás, a Kira Solo jobban bejött volna. Rey számomra valahogy a legkevésbé sem nőies (bár eddig a csaj is elég "fiús"), a lentebb levezetett magyar kicsengésről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. A count nem név, hanem rang. Palpatine is Sheev, nem Chancellor. Tudom persze, de a Ben sem feltétlenül név. Ben Kenobi - Kenobi fia A Ben a héberben ugyanaz, mint az arab nyelvben az Ibn. Jelentése: Fia Kenobi fia....és ennél stílusosabb álcát Obi Wan Kenobi nem is választhatott volna magának. A nevek bénák, de majd megszokjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Rey számomra valahogy a legkevésbé sem nőies (bár eddig a csaj is elég "fiús"), a lentebb levezetett magyar kicsengésről nem is beszélve. Szerintem ebből 10 év múlva is emlegetett szólás-mondás lesz Ezek csak nevek, olyanok, amilyenek. És a Rey lehet vezetéknév vagy álnév is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Tudom persze, de a Ben sem feltétlenül név. Ben Kenobi - Kenobi fia A Ben a héberben ugyanaz, mint az arab nyelvben az Ibn. Jelentése: Fia Kenobi fia....és ennél stílusosabb álcát Obi Wan Kenobi nem is választhatott volna magának. A nevek bénák, de majd megszokjuk. De a Ben akkor is személynév, hiszen a Benjamin becézése, a count meg ha megfeszülsz sem lesz az. Az én nevem jelentése arámiul iker, de valahogy mégis névként használom. Oké, a görög változatával szívesen élnék, az csodálatost jelent, és ugye az vagyok, de ez akkor is a nevem marad. Ahogy a Rey is név, nem titulus, mert spanyol eredetében az királyt jelent. Meg franciában is. Úgyhogy ezt benézted, a Rey és a Ben keresztnév, a count pedig Dooku titulusa - ahogy azt egyértelműen használják a filmben. Ne magyarázd meg, hogy a térdnadrág kitérdesedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. (szerkesztve) De a Ben akkor is személynév, hiszen a Benjamin becézése, a count meg ha megfeszülsz sem lesz az. Az én nevem jelentése arámiul iker, de valahogy mégis névként használom. Oké, a görög változatával szívesen élnék, az csodálatost jelent, és ugye az vagyok, de ez akkor is a nevem marad. Ahogy a Rey is név, nem titulus, mert spanyol eredetében az királyt jelent. Meg franciában is. Úgyhogy ezt benézted, a Rey és a Ben keresztnév, a count pedig Dooku titulusa - ahogy azt egyértelműen használják a filmben. Ne magyarázd meg, hogy a térdnadrág kitérdesedik. De én nem mondtam, hogy a Count keresztnév. Egy szóval nem állítottam, hogy a Count keresztnév. Tudom, hogy titulus...nem vagyok hülye. Odynak írtam, hogy a Darth a sith rang, de attól még van polgári nevük, péládul Shev Palpatine, Count Dooku, Anakin Skyvalker. A count titulus, de benne van a nevében, ahogy a Sir is benne van Sir Anthony Hopkins nevében, mióta a titulust megkapta, azóta Sir Anthony Hopkins, vagy ahogy a Dr. előnevet is használják az orvosok/jogászok. Te kötöttél belém, hogy a count az nem név....tudom, hogy nem név, hanem titulus. De attól még Dooku neve Count Dooku. Az új sith polgári neve Kylo Ren. A sith neve meg lehet Darth Vasaló vagy lfsztudja még micsoda. Ben Kenobi esetében meg fene tudja, hogy keresztnév vagy csak egyszerűen Kenobi fia. Kiskoromban anyum mondta, hogy "Kenobi fia" az egy okos rejtőzködő név....de anyum persze nem George Lucas, de attól még jól asszociált. Nekem Kenobi fia....másnak Benjámin Kenobi zsidó rabbi. Szerkesztve: 2014. December 12. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Mert félreérthető volt, hiszen csak az ő rangját használtad, miközben nevekkel példáztál - aztán meg még védted is. Ezt akartam tisztázni. Mert ugye akkor úgy lenne pontos, hogy Emperor/Chancellor Sheev Palpatine, Count Dooku, Master/General Anakin Skywalker. De lényegtelen, egyelőre az biztos, hogy nincs Darth név, ami nem jelenti, hogy nem Sith. Bár szerintem nem Sith. És akkor neked Rey egy király karakter király névvel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. http://ikwiz.com/list.asp?articleid=6562&id=282&page=3&name=Top+5+Rumors+About+%22Star+Wars%3A+The+Force+Awakens%22 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Egészen szalonképesek ezek az új nevek, csak a Rey-en lepődtem meg egy kicsit, mert a pankrátor jutott róla eszembe. Egyébként is bele fognak szövődni a tudatunkba, szóval nincs mit tenni. A Kylo Ren határozottan tetszik, és lám így továbbra sem lehetünk biztosak a státuszáról, avagy Sith-e vagy sem. Mondjuk így, hogy máris elszórták ezt az infót, azt sejtem, nem ő lesz az ultimate gonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. (szerkesztve) A Rey-el az a baj, hogy a legtöbben szerintem férfinévre asszociálunk, ha meghalljuk. A finnel, mez a baj, hogy Finnország és finn emberek ugranak be, a finnek pedig magasak, fehér bőrűek és alkoholisták, itt pedig a Finn név pont az ellenkezőjét "takarja".... Szerkesztve: 2014. December 12. - Lenci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. A Rey-el az a baj, hogy a legtöbben szerintem férfinévre asszociálunk, ha meghalljuk. A finnel, mez a baj, hogy Finnország és finn emberek ugranak be, a finnek pedig magasak, fehér bőrűek és alkoholisták, itt pedig a Finn név pont az ellenkezőjét "takarja".... Óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 12. Hát igen, Boyega ráadásul valószínűleg nem alkoholista, hanem valami mást szed a twitter-képeit elnézegetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 13. (szerkesztve) A nevek alapján egyértelművé vált, hogy Isaac karaktere nem Solo kölök, hanem egy eddig ismeretlen család sarja, Boyega és Daisey esetében pedig egyértelmű, hogy nem akarták lelőni a poént, de valószínű, hogy Finn Carlissiannak és Rey Solo-nak hívják majd őket. Utóbbi esetében szerintem a magyar fordításban Rínek fogják mondani, nőcisebb hangzású is. A robot meg Bíbí Éjt? Ez most komoly? Egyébként engem eléggé zavar, hogy a főhősök közt egy nyanvadt égensétáló sincs... Szerkesztve: 2014. December 13. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Hohó! Lehet, hogy a jövő 7en kapunk egy hivatalos plakátot? http://www.starwarsunderworld.com/2014/12/rumor-force-awakens-teaser-poster.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Valami bolygóméretű szuperfegyvert emlegetnek megint a pletykák (maga a bolygó az), amit csak Luke tud beindítani, ezért bujkál. Ja Ultront meg a Vasember. Disney ez én mondom akárhogy takargatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 13. (szerkesztve) Ez még nyári pletyka. A Sacrifice -ban látott sith harcosoknak is olyan maszkjuk volt, mint amit korábban láttunk az egyik concept art -on. Ezt csak most vettem észre amikor megint megnéztem a részt. Hátha tud betenni valaki két összehasonlító képet. Szerkesztve: 2014. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 13. Nekem, nincs bajom az új nevekkel, főleg tudva, hogy még egy évig rágjuk Őket, akkorra már olyan természetesen fognak hangozni, mint ha most asszondom hó' ; Csubakka.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 15. Mark Hamill és a szakáll: Bennek a szakállviselés hátrányaira is figyelmeztetnie kellett volna Luke-ot... azon túl, hogy Vader az apja. http://insidemovies.ew.com/2014/12/15/star-wars-the-force-awakens-mark-hamill/#more-145684 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 15. Aranyos kis fan video: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Még kereken egy év..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.