Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az egész elképesztően szedett-vedett (a Starkiller bázis csak a poszter tükrőzése, a rajzok botrányosan gyengék). Szerintem nyugodtan megkockáztatható hogy ez nem hivatalos. Ha Luke-ot meg akarják mutatni akkor azt valószínűleg nem Pistikével fogják megrajzoltatni.

Hozzászólás ideje:

Az egész elképesztően szedett-vedett (a Starkiller bázis csak a poszter tükrőzése, a rajzok botrányosan gyengék). Szerintem nyugodtan megkockáztatható hogy ez nem hivatalos. Ha Luke-ot meg akarják mutatni akkor azt valószínűleg nem Pistikével fogják megrajzoltatni.

A decemberi számnak elvben teljesen más lesz a borítója, szerintem is kamu.

(Bár a borítókat az utolsó pillanatig szokták variálni.)

http://makingstarwars.net/2015/11/star-wars-the-force-awakens-on-the-cover-of-famous-monsters-of-filmland/

De a borítórajzok minőségben ilyenek szoktak lenni, az alapján még igazi is lehet.

AUG141963._UX612_UY783_QL80_TTD_.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Előszeör megörültem, de látom, hogy sok a kétely az ábrázolás hivatalosságával kapcsolatban.

Én örülnék, ha Luke normál fizimiskával térne vissza igazi renegát jediként. Inkább történetben legyen az ok, ami titokzatosságot kér a premierig.

Hozzászólás ideje:

Hát ezt a Tatooine-klónt továbbra sem tudom megszokni, bárhogy küzdök ellene. A film eddig minden ismert húzása bejött, kivéve ezt.

Hozzászólás ideje:

16+-os lesz a film? :o a szövegben ami megjelenik alul, mintha megjelenne egy 16+-os jelzés... bár a szöveget értem amit odaírt, de azt a 16+-t nem igazán tudom hozzákapcsolni

Hozzászólás ideje:

Ez az egyik leghíresebb Star Wars IV-plakátot parafrazeálja. Azon a régi trilógia hármasa áll azokon a helyeken, ahol Poe, Finn és Rey, és Tarkin és Obi-Wan ott, ahol most Luke, Leia és Han feje látható. Poe-nak azért van "fénykardja", mert ezen az eredeti plakáton Han Solo áll ugyanígy. Szerintem így nézve kiváló plakát.

Hozzászólás ideje:

Az a nőci valamiféle növény lehet. A feje búbja tök, az ábrázata meg paradicsom. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon vagàny 8) Valamiért sokkal kompetensebbnek.tűnnek nekem az Első Rend rohamosztagasai, mint a Birodalomé. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon vagàny 8) Valamiért sokkal kompetensebbnek.tűnnek nekem az Első Rend rohamosztagasai, mint a Birodalomé. :)

A régiek ázsióját a Rebels is csak lefelé húzta, de szerintem az ep 7-éi kemények lesznek!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.