Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Nagyon királyul néz ki! Ők a bolygó biztonsági szolgálata? Mert akkor ez tényleg nem a Tatooine. Embo sisakjára és Leia EpVI-os maszkjára egyaránt emlékeztet. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Adam Driver ma 32 éves!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Adam Driver ma 32 éves!! Nocsak. Kortársam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Harry még mindig a jó öreg mókamester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Csak nem az első hivatalos ep7-es Luke kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Rajta van Luke és Poe is!!!! Örülünk, Vincent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Poe -nak micsoda fénykardja van! Luke meg így fog kinézni? Ebben semmi különös nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Az egész elképesztően szedett-vedett (a Starkiller bázis csak a poszter tükrőzése, a rajzok botrányosan gyengék). Szerintem nyugodtan megkockáztatható hogy ez nem hivatalos. Ha Luke-ot meg akarják mutatni akkor azt valószínűleg nem Pistikével fogják megrajzoltatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. (szerkesztve) Az egész elképesztően szedett-vedett (a Starkiller bázis csak a poszter tükrőzése, a rajzok botrányosan gyengék). Szerintem nyugodtan megkockáztatható hogy ez nem hivatalos. Ha Luke-ot meg akarják mutatni akkor azt valószínűleg nem Pistikével fogják megrajzoltatni. A decemberi számnak elvben teljesen más lesz a borítója, szerintem is kamu. (Bár a borítókat az utolsó pillanatig szokták variálni.) http://makingstarwars.net/2015/11/star-wars-the-force-awakens-on-the-cover-of-famous-monsters-of-filmland/ De a borítórajzok minőségben ilyenek szoktak lenni, az alapján még igazi is lehet. Szerkesztve: 2015. November 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Előszeör megörültem, de látom, hogy sok a kétely az ábrázolás hivatalosságával kapcsolatban. Én örülnék, ha Luke normál fizimiskával térne vissza igazi renegát jediként. Inkább történetben legyen az ok, ami titokzatosságot kér a premierig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Ez az első Ep 7-es poster, ami tetszik Végre Poe és Luke is rajta van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. C3PO és R2 találkozik BB-8 -cal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Nagyon jó! Ez a Jakku? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. (szerkesztve) Nagyon jó! Ez a Jakku? Nem, ez a Jakkuine. Szerkesztve: 2015. November 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Hát ezt a Tatooine-klónt továbbra sem tudom megszokni, bárhogy küzdök ellene. A film eddig minden ismert húzása bejött, kivéve ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. 16+-os lesz a film? a szövegben ami megjelenik alul, mintha megjelenne egy 16+-os jelzés... bár a szöveget értem amit odaírt, de azt a 16+-t nem igazán tudom hozzákapcsolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Az egész elképesztően szedett-vedett (a Starkiller bázis csak a poszter tükrőzése, a rajzok botrányosan gyengék). Szerintem nyugodtan megkockáztatható hogy ez nem hivatalos. Ha Luke-ot meg akarják mutatni akkor azt valószínűleg nem Pistikével fogják megrajzoltatni. Ez az egyik leghíresebb Star Wars IV-plakátot parafrazeálja. Azon a régi trilógia hármasa áll azokon a helyeken, ahol Poe, Finn és Rey, és Tarkin és Obi-Wan ott, ahol most Luke, Leia és Han feje látható. Poe-nak azért van "fénykardja", mert ezen az eredeti plakáton Han Solo áll ugyanígy. Szerintem így nézve kiváló plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Nagyon jók, főleg Han és Leia jön be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Szuperek tényleg. Jó lenne ha megvolnának teljes méretben nem fotózva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Maz Kanata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Vajon hány dioptriás szemüvege lehet? Egyébként jó, tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Az a nőci valamiféle növény lehet. A feje búbja tök, az ábrázata meg paradicsom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Elég extrán néz ki! Jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. (szerkesztve) Daisy Ridley és John Boyega screen test, J.J. felkonferálásával (csak a youtube oldalán játssza le) http://www.youtube.com/watch?v=m1ggaoWY2Yc Szerkesztve: 2015. November 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Nagyon menő ez a botos-pajzsos stormi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Nekem is tetszik! Meglátjuk mit tud! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Nagyon vagàny 8) Valamiért sokkal kompetensebbnek.tűnnek nekem az Első Rend rohamosztagasai, mint a Birodalomé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Nekem is tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Nagyon vagàny 8) Valamiért sokkal kompetensebbnek.tűnnek nekem az Első Rend rohamosztagasai, mint a Birodalomé. A régiek ázsióját a Rebels is csak lefelé húzta, de szerintem az ep 7-éi kemények lesznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.