Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jobbulást Donát. Az is lehet hogy egy vírust kaptál be. Két kollégám kinlódik most pont ilyen tünettel.

Bomarr, neked meg gratulálok. A finom francia borokat kóstold majd meg. :D

Hozzászólás ideje:

Sinistra: Boldog születésnapot!

Bomarr: Gratulálok!

Donát: Jobbulást! Nagyon durva, de én is így voltam ma reggel, kivéve a hányást. Olyan szinten görcsölt a hasam, hogy nem bírtam aludni. Lehet valami vírus lesz a dolog mögött, de rég éreztem ilyen cefetül magamat.

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot Sinistra!

Gratulálok Bomarr!

Dzséjt, te mint Pc Guru újságírója, esélyes, hogy egyszer Los Angelesből tudósítasz az E3 rendezvényről? :cool: Ha kapnál ilyen ajánlatot, be mernéd vállalni? :)

Egyáltalán az újság szokott kiküldeni embereket, vagy a netről szedett infókat fordítják le? :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Boldog szülinapodat! :drink:

Bomarr: majd akkor nekünk is tudósíts :) Milyen rendezvény lesz?

Donát: nekem ilyenkor a legjobb a semmi. A gyomorsav gyönyörűen fertőtleníti a vékonybél elülső részét, meg persze magát a gyomrot. Aztán ha a sugárban műsor alábbhagy, akkor valamit ami jólesik, de keveset belőle.

Napi mázli: tegnap tereztem, hogy ma megyek egy nagyot sétálni. Reggel kinézek az ablakon, újratervezés, de aztán elkezdett kisütni a Nap, a kérdéses irányban (Mecseknádasdra) meg elég gyakran mennek buszok. Szinte bármi, ami észak vagy kelet felé megy Pécsről :) Szóval a tervezettnél fél órával későbbi busszal kimentem, Réka-vár, malacos vadkoca, Óbánya, Ferde-vízesés, gyönyörű út. Aztán a Zengő. Ha azt mondom tízméterenként megálltam pihenni, akkor fülledt meleg volt és meredek terep, ugye? :D Leértem Hosszúheténybe, nem volt nálam a busz menetrend pedig kiírtam, aszerint pont az orrom előtt ment el a busz. De nem! Én értem oda előbb, aztán szinte azonnal jött is. És a nádasdival ellentétben, ez ritkábban jár :) Szóval hazaértem, kiittam a csapot, mire a cipőt levettem elkezdett esni az eső. Pont nem áztam meg :)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Sinistra, boldog szülinapot! :)

Egyébként pedig: a hónap végén megyek tudósítóként Párizsba! :yeah:

Ez nagyszerű! :rock: Gyönyörű város, finom kaják. Itt még egy sima szendvics sem átlagos. :) No és remélhetőleg semmi nem zavarja meg az utadat.

Más: gyerekek, most először ébredtem fel hajnalban olyan hányingerrel, amely után sugárban hánytam... Bármilyen diétás tipp, mit érdemes ilyenkor enni? Finoman szólva is cefetül vagyok...

Jobbulást! Én is azt tanácsolom, amit Krande: leginkább semmit nem enni és valamit azért inni. Unortodox javaslatom továbbá a Coca Cola, ami káprázatos módon képes megszüntetni minden hasonló, emésztőrendszerhez kapcsolódó esetben az akut alsó és felső tüneteket.
Hozzászólás ideje:

Napi mázli: tegnap tereztem, hogy ma megyek egy nagyot sétálni.

Valóban az :) Ma délután nekünk is mázlink volt, mert addig esett, amíg autóban és épületben voltunk, a köztes kinti járkálós időben pedig sütött a nap :)

Hozzászólás ideje:

Donát, gyógyítsd meg magad az Erővel! Egy kellően képzett Erőhasználó a halálból is képes visszahozni embereket, neked egy betegség legyőzése semmiség! ;)

Viccet félre téve, jobbulást! :)

Nekem 2-3 hete ment el hirtelen a hangom. Délután lefeküdtem aludni fél órára. Előtte semmi bajom nem volt, miután felkeltem eszméletlenül kapart a torkom. Vagy 6-7 csomag negrót zabáltam 3 napon keresztül amíg fájt a torkom, már majdnem frobbant a gyomrom a sok negrótól, aztán hirtelen elmúlt. Ez idő alatt hangom sem nagyon volt. Aztán rájöttem, hogy (lehet hülyeségnek hangzik :D) de mint ha egy fél oktávval mélyebbé vált volna a hangom. :D De még így is olyan mint egy kisegéré. :D

Hozzászólás ideje:

De még így is olyan mint egy kisegéré. :D

Nekem is volt hasonló bajom többször is. Hang napokra szinte megszűnik minden különösebb tünet nélkül, aztán lassacskán magára talál.

Boldog születésnapot, Sky :)

Hozzászólás ideje:

Boldogat Sky! :)

Azt hiszem (amennyiben az aktiv fórumozókról beszélünk) az egy hónapra jutó születések száma ebben a hónapban a legmagasabb. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.