Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Sok Boldog Szülinapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. @Nabopolasszar Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. @Nabopolasszar, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolasszar! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolasszar! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. @Nabopolasszar Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Sok Boldog Szülinapot LordGravon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Isten éltessen sokáig, @LordGravon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot @LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot, @LordGravon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Köszönöm, mindenkinek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. @LordGravon, boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. @Rog, @NorbiLordi, @Darth Revan9, @Pildi, @tomcsi80, @MissKarrde, @Adrián, @Wilde és @Dzséjt, köszönöm a köszöntéseket! Eddig külföldön tartózkodtam, és nem tudtam vele foglalkozni. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. @Nabopolasszar, remélem jól érezted magad külföldön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Érdekes dolog történt velem. Még júliusban beregisztráltam pár társkeresőre. Az egyiken augusztus végén rám írt egy lány, hogy ismerkedne velem. Én belementem és Facebook-on elkezdtünk ismerkedni. Most eljutott odáig a dolog, hogy kultúrális dolgokról és kiállításokról beszélgettünk. És akkor úgy döntöttem hirtelen, hogy elhívom egy múzeumi körútra. Szereztem jegyeket. Ha minden jól megy szombaton találkoznánk. Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. 6 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Érdekes dolog történt velem. Még júliusban beregisztráltam pár társkeresőre. Az egyiken augusztus végén rám írt egy lány, hogy ismerkedne velem. Én belementem és Facebook-on elkezdtünk ismerkedni. Most eljutott odáig a dolog, hogy kultúrális dolgokról és kiállításokról beszélgettünk. És akkor úgy döntöttem hirtelen, hogy elhívom egy múzeumi körútra. Szereztem jegyeket. Ha minden jól megy szombaton találkoznánk. Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Volt egy időszak, amikor én is próbálkoztam társkeresőkkel, nekem nem igazán jött be, de hátha neked nagyobb szerencséd lesz Revan! Hajrá! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. 2021. 08. 31. - 10:23, Darth Revan9 írta: Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. Az ilyenek mindig akkor történnek, amikor nem számít rá az ember. Hajrá, sok sikert! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Én is sok sikert kívánok @Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Volt egy időszak, amikor én is próbálkoztam társkeresőkkel, nekem nem igazán jött be, de hátha neked nagyobb szerencséd lesz Revan! Hajrá! Valakinek bejön, valakinek nem. Nekem sem jött be, életidegennek találtam. Az egyik legjobb barátom meg megtalálta a feleségét így. Ráadásul kicsit mesébe illően. A csaj épp hadgyakorlaton volt a rátóti lőtéren, amikor a haverom ráírt. Három évvel később elvett a nőt, aki Budapesten élt és Zalaegerszegen tanult. Szóval nem éppen Veszprém közelében éldegélt. Ha ez nem modern tündérmese, akkor nem tudom, mi az. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Volt kolléganőm Debrecenből költözött Sopronba 8 évvel ezelőtt a szintén társkeresőn megismert, most már 2 éve férje miatt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megvolt ma az első randi és csodálatos volt. Körbejártuk a múzeumot és nagyon tetszettek neki a kiállítások, a Sissi, a Zöld Móra, a Várműzeum helytörténeti részlege. Felvittem még a múzeum kilátójába is. Nagyon élvezte. Közben jót elbeszélgettünk. 6 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. 30 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Megvolt ma az első randi és csodálatos volt. Körbejártuk a múzeumot és nagyon tetszettek neki a kiállítások, a Sissi, a Zöld Móra, a Várműzeum helytörténeti részlege. Felvittem még a múzeum kilátójába is. Nagyon élvezte. Közben jót elbeszélgettünk. Na ennek örülök, csak így tovább 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Ez szuper! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. (szerkesztve) A randi során a lány emlegette a színházat. Én is szeretném kipróbálni. És akkor pont ma este felvetettem, hogy remélem találkozunk még. A lány erre írta, hogy színházba nagyon jó lenne menni. Úgyhogy épp most szervezzük a második randit, ezúttal színházba. Ezt el se hiszem. Szerkesztve: 2021. Szeptember 4. - Darth Revan9 3 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Gratulálok, Revan! Csak így tovább! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.