luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog szülinapot Sinistra! : Gratula, Bomarr!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Gratula Bomarr, és előre is jó utat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Sok Boldog Szülinapot Sinistra! Gratulációm Bomarr! Jobbulást Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Rajmesz, luke19, Rog: Köszönöm nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Köszönöm mindenkinek a tippeket és a kívánságot. Sinistra, sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Jobbulást, Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Jobbulást Donát. Az is lehet hogy egy vírust kaptál be. Két kollégám kinlódik most pont ilyen tünettel. Bomarr, neked meg gratulálok. A finom francia borokat kóstold majd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Sinistra: Boldog születésnapot! Bomarr: Gratulálok! Donát: Jobbulást! Nagyon durva, de én is így voltam ma reggel, kivéve a hányást. Olyan szinten görcsölt a hasam, hogy nem bírtam aludni. Lehet valami vírus lesz a dolog mögött, de rég éreztem ilyen cefetül magamat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog születésnapot Sinistra! Gratulálok Bomarr! Dzséjt, te mint Pc Guru újságírója, esélyes, hogy egyszer Los Angelesből tudósítasz az E3 rendezvényről? Ha kapnál ilyen ajánlatot, be mernéd vállalni? Egyáltalán az újság szokott kiküldeni embereket, vagy a netről szedett infókat fordítják le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog szülinapot Sinistra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. (szerkesztve) Boldog szülinapodat! Bomarr: majd akkor nekünk is tudósíts Milyen rendezvény lesz? Donát: nekem ilyenkor a legjobb a semmi. A gyomorsav gyönyörűen fertőtleníti a vékonybél elülső részét, meg persze magát a gyomrot. Aztán ha a sugárban műsor alábbhagy, akkor valamit ami jólesik, de keveset belőle. Napi mázli: tegnap tereztem, hogy ma megyek egy nagyot sétálni. Reggel kinézek az ablakon, újratervezés, de aztán elkezdett kisütni a Nap, a kérdéses irányban (Mecseknádasdra) meg elég gyakran mennek buszok. Szinte bármi, ami észak vagy kelet felé megy Pécsről Szóval a tervezettnél fél órával későbbi busszal kimentem, Réka-vár, malacos vadkoca, Óbánya, Ferde-vízesés, gyönyörű út. Aztán a Zengő. Ha azt mondom tízméterenként megálltam pihenni, akkor fülledt meleg volt és meredek terep, ugye? Leértem Hosszúheténybe, nem volt nálam a busz menetrend pedig kiírtam, aszerint pont az orrom előtt ment el a busz. De nem! Én értem oda előbb, aztán szinte azonnal jött is. És a nádasdival ellentétben, ez ritkábban jár Szóval hazaértem, kiittam a csapot, mire a cipőt levettem elkezdett esni az eső. Pont nem áztam meg Szerkesztve: 2016. Május 7. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog születésnapot, Sinistra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Donát: jobbulást kívánok! Sinistra: boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Sinistra, boldog szülinapot! Egyébként pedig: a hónap végén megyek tudósítóként Párizsba! Ez nagyszerű! Gyönyörű város, finom kaják. Itt még egy sima szendvics sem átlagos. No és remélhetőleg semmi nem zavarja meg az utadat. Más: gyerekek, most először ébredtem fel hajnalban olyan hányingerrel, amely után sugárban hánytam... Bármilyen diétás tipp, mit érdemes ilyenkor enni? Finoman szólva is cefetül vagyok... Jobbulást! Én is azt tanácsolom, amit Krande: leginkább semmit nem enni és valamit azért inni. Unortodox javaslatom továbbá a Coca Cola, ami káprázatos módon képes megszüntetni minden hasonló, emésztőrendszerhez kapcsolódó esetben az akut alsó és felső tüneteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Napi mázli: tegnap tereztem, hogy ma megyek egy nagyot sétálni. Valóban az Ma délután nekünk is mázlink volt, mert addig esett, amíg autóban és épületben voltunk, a köztes kinti járkálós időben pedig sütött a nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldog születésnapot, Sinistra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Donát, gyógyítsd meg magad az Erővel! Egy kellően képzett Erőhasználó a halálból is képes visszahozni embereket, neked egy betegség legyőzése semmiség! Viccet félre téve, jobbulást! Nekem 2-3 hete ment el hirtelen a hangom. Délután lefeküdtem aludni fél órára. Előtte semmi bajom nem volt, miután felkeltem eszméletlenül kapart a torkom. Vagy 6-7 csomag negrót zabáltam 3 napon keresztül amíg fájt a torkom, már majdnem frobbant a gyomrom a sok negrótól, aztán hirtelen elmúlt. Ez idő alatt hangom sem nagyon volt. Aztán rájöttem, hogy (lehet hülyeségnek hangzik ) de mint ha egy fél oktávval mélyebbé vált volna a hangom. De még így is olyan mint egy kisegéré. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 7. Boldogat, Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. De még így is olyan mint egy kisegéré. Nekem is volt hasonló bajom többször is. Hang napokra szinte megszűnik minden különösebb tünet nélkül, aztán lassacskán magára talál. Boldog születésnapot, Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog szülinapot, Darth Sky! Köszönöm midenkinek a szülinapi köszöntéseket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Isten éltessen Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog szülinapodat, Sky kolléga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldogat Sky! Azt hiszem (amennyiben az aktiv fórumozókról beszélünk) az egy hónapra jutó születések száma ebben a hónapban a legmagasabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog szülinapot, Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog születésnapot, Sky mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Sky, sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Boldog szülinapot Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.