Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Boldog születésnapot, Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Boldog születésnapot, Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Boldog szülinapot Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Bocsi, de mostanában megfeledkeztem erről a topicról. Kicsit offoltam is magam, dolgozom suli mellett (iskola után és vagy szombaton vagy vasárnap) plusz beteg is vagyok pár napja, mondjuk már kezdek jobban lenni. Plusz hivatalos dolgaim is voltak, utoljára múlt hét kedden voltam suliban, holnap már kell mennem. Úgyhogy Pildi, Laci, Werebazs, bocsi hogy megfeledkeztem rólatok. Egyik esetben sem telt el egy hét, szóval ha most köszöntelek fel titeket, az még belefér a tűrésbe talán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Boldog szülinapot, Werebazs, bocs a késésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Bocsi, de mostanában megfeledkeztem erről a topicról. Kicsit offoltam is magam, dolgozom suli mellett (iskola után és vagy szombaton vagy vasárnap) plusz beteg is vagyok pár napja, mondjuk már kezdek jobban lenni. Plusz hivatalos dolgaim is voltak, utoljára múlt hét kedden voltam suliban, holnap már kell mennem. Úgyhogy Pildi, Laci, Werebazs, bocsi hogy megfeledkeztem rólatok. Egyik esetben sem telt el egy hét, szóval ha most köszöntelek fel titeket, az még belefér a tűrésbe talán. Köszi. Egyébként a jókívánság mindig jókor jön, ezzel nem lehet elkésni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Utólag is boldog szülinapot, Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 29. Nahát, most én leszek az első Boldog szülinapot, pb69! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Sok boldog szülinapot, Pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog születésnapot, pb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog szülinapot pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog szülinapot Pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog születésnapot Pb! Ody, Krande, Revan, Csoli, Fulcrum, Rog, Dzséjt, Nabo, Donát, Nute: nagyon szépen köszönöm így utólag is a köszöntéseket, sajnos az utóbbi jó pár hónapban nem nagyon van időm fórumozni, de azért szoktam olvasgatni, amikor csak tehetem. Jól esik, hogy így is gondoltatok rám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog születésnapot, Pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog szülinapot, pb69! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Sok Boldog Szülinapot pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Isten éltessen pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Pb, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Pb, isten éltessen! Néha annyira egy rugóra jár az agyunk, hogy SW ügyekben megtehetnélek szóvivőmnek is akár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog szülinapot pb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 30. Boldog szülinapot PB! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést! @Donát: Igen, de szerencsére nincs szükség rá, mert aktívan itt vagy. Csak úgy az optimális, ha az igazi Donát van jelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Boldogságos szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Utólag is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hali! Nem reklámnak szánom, de biztos hallotatok már az Univer Star Wars játékáról. Gondoltam adok neki egy esélyt rögtön nyertem is egy 6-os pohárkészletet. 2 db BB8-es ketchupot vettünk, mert két kódot kell feltölteni, és azonnal írta az oldal, hogy ezt nyertem. Szóval hajrá, lehet, hogy nem pörögnek rá olyan sokan, így a napi nyeremények jó eséllyel elcsíphetőnek tűnnek! Én már várom a csomagot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 4. Hali! Nem reklámnak szánom, de biztos hallotatok már az Univer Star Wars játékáról. Gondoltam adok neki egy esélyt rögtön nyertem is egy 6-os pohárkészletet. 2 db BB8-es ketchupot vettünk, mert két kódot kell feltölteni, és azonnal írta az oldal, hogy ezt nyertem. Szóval hajrá, lehet, hogy nem pörögnek rá olyan sokan, így a napi nyeremények jó eséllyel elcsíphetőnek tűnnek! Én már várom a csomagot! Gratula! Én még nem hallottam róla. Kár hogy Globusos vagyok. Persze ezt félre teszem most pláne, ahogy nézem egészen május végéig!!! tart, amilyen elánnal eszem én a kechapot jó pár esélyem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.