Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Sok Boldog Szülinapot Nabo! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. @Nabopolasszar Boldog születésnapot Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. @Nabopolasszar, boldog szülinapot! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo! 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolasszar! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Boldog születésnapot @Nabopolasszar! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. @Nabopolasszar Boldog születésnapot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Boldog születésnapot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Sok Boldog Szülinapot LordGravon! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Isten éltessen sokáig, @LordGravon! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot @LordGravon Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Boldog születésnapot, @LordGravon! Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Köszönöm, mindenkinek! 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 25. @LordGravon, boldog szülinapot! 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. @Rog, @NorbiLordi, @Darth Revan9, @Pildi, @tomcsi80, @MissKarrde, @Adrián, @Wilde és @Dzséjt, köszönöm a köszöntéseket! Eddig külföldön tartózkodtam, és nem tudtam vele foglalkozni. 6 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. @Nabopolasszar, remélem jól érezted magad külföldön. Válasz
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Érdekes dolog történt velem. Még júliusban beregisztráltam pár társkeresőre. Az egyiken augusztus végén rám írt egy lány, hogy ismerkedne velem. Én belementem és Facebook-on elkezdtünk ismerkedni. Most eljutott odáig a dolog, hogy kultúrális dolgokról és kiállításokról beszélgettünk. És akkor úgy döntöttem hirtelen, hogy elhívom egy múzeumi körútra. Szereztem jegyeket. Ha minden jól megy szombaton találkoznánk. Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. 6 6 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 31. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Érdekes dolog történt velem. Még júliusban beregisztráltam pár társkeresőre. Az egyiken augusztus végén rám írt egy lány, hogy ismerkedne velem. Én belementem és Facebook-on elkezdtünk ismerkedni. Most eljutott odáig a dolog, hogy kultúrális dolgokról és kiállításokról beszélgettünk. És akkor úgy döntöttem hirtelen, hogy elhívom egy múzeumi körútra. Szereztem jegyeket. Ha minden jól megy szombaton találkoznánk. Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Volt egy időszak, amikor én is próbálkoztam társkeresőkkel, nekem nem igazán jött be, de hátha neked nagyobb szerencséd lesz Revan! Hajrá! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. 2021. 08. 31. - 10:23, Darth Revan9 írta: Olyan fura az egész. Olyan gyorsan jött. Az ilyenek mindig akkor történnek, amikor nem számít rá az ember. Hajrá, sok sikert! 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Én is sok sikert kívánok @Darth Revan9 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Volt egy időszak, amikor én is próbálkoztam társkeresőkkel, nekem nem igazán jött be, de hátha neked nagyobb szerencséd lesz Revan! Hajrá! Valakinek bejön, valakinek nem. Nekem sem jött be, életidegennek találtam. Az egyik legjobb barátom meg megtalálta a feleségét így. Ráadásul kicsit mesébe illően. A csaj épp hadgyakorlaton volt a rátóti lőtéren, amikor a haverom ráírt. Három évvel később elvett a nőt, aki Budapesten élt és Zalaegerszegen tanult. Szóval nem éppen Veszprém közelében éldegélt. Ha ez nem modern tündérmese, akkor nem tudom, mi az. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Volt kolléganőm Debrecenből költözött Sopronba 8 évvel ezelőtt a szintén társkeresőn megismert, most már 2 éve férje miatt. 2 Válasz
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megvolt ma az első randi és csodálatos volt. Körbejártuk a múzeumot és nagyon tetszettek neki a kiállítások, a Sissi, a Zöld Móra, a Várműzeum helytörténeti részlege. Felvittem még a múzeum kilátójába is. Nagyon élvezte. Közben jót elbeszélgettünk. 6 8 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. 30 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Megvolt ma az első randi és csodálatos volt. Körbejártuk a múzeumot és nagyon tetszettek neki a kiállítások, a Sissi, a Zöld Móra, a Várműzeum helytörténeti részlege. Felvittem még a múzeum kilátójába is. Nagyon élvezte. Közben jót elbeszélgettünk. Na ennek örülök, csak így tovább 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Ez szuper! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. (szerkesztve) A randi során a lány emlegette a színházat. Én is szeretném kipróbálni. És akkor pont ma este felvetettem, hogy remélem találkozunk még. A lány erre írta, hogy színházba nagyon jó lenne menni. Úgyhogy épp most szervezzük a második randit, ezúttal színházba. Ezt el se hiszem. Szerkesztve: 2021. Szeptember 4. - Darth Revan9 3 4 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Gratulálok, Revan! Csak így tovább! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.