Hozzászólás ideje: 2022. Május 9.3 éve 2022. 05. 07. - 12:17, Darth Revan9 írta: Nem találtam fordítói általános topikot, úgyhogy ide raknám be. Lireesa smiled, and for a moment Sylvanas had her first realglimpse of the girl Lireesa must have once been, before time and duties took their toll. Ez egy részlet a Sylvanas című regényből. Lireesa elmosolyodott, és Sylvanas hirtelen először pillanthatta meg azt a lányt, aki az anyja egykor lehetett, mielőtt az idő és a kötelességek megszedték volna az áldozatukat. Egyelőre ezzel a fordítással fut, de valami nem jó szerintem. Mi ez time take it's toll? Értem, hogy mit jelent, de nincs erre valami jó magyar változat? Lireesa elmosolyodott, és/majd egy röpke pillanatra Sylvanas megpillanthatta anyja fiatalkori mását, még mielőtt az idő és a kötelességek kikezdték volna ábrázatát/rányomták volna bélyegüket. Szerkesztve: 2022. Május 9.3 éve - HeirToGrievous
Hozzászólás ideje: 2022. Május 9.3 éve @HeirToGrievous @Dei @Sinistra @Darth Sky Boldog születésnapot utólagosan!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.