Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 46 perccel korábban, Yoda József írta: Rex fején még mindig nincs vágás... Na most visszanéztem a Fives szálat, és Fives fején se látszott semmilyen vágás az operáció után, se közvetlenül, se később... Szóval az a tippem, hogy Rex már eltávolította a chipet. És tudom, hogy a Bad Batch félkész verziójában volt egy seb a fején, de az nem azon az oldalon volt, mint a Rebelsben így nem lehet ugyanaz Mekkora lenne egy olyan jelenet, hogy Palpatine felhívja Rex-et, hogy hajtsa végre a 66-os parancsot, mire Rex közölné, hogy "nem tudom miről beszél uram" megnézném Palpi fejét 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. (szerkesztve) 44 perccel korábban, cyrano írta: Nekem az utolsó mozifilm volt a leggyengébb, ezért írtam, hogy nem hozzá hasonlítanám a többit, hanem drámaiságban, szellemiségben inkább ehhez vagy az EP. III.-hoz. De ne gondold azt, hogy most lefikkantom az utolsót (főleg, hogy amazonról jön a steel box és a virágbolti verziókkal egyetemben vagy tucatszor láttam és teljesen lebilincselt az utolsó megtekintéskor is) és ez amúgy is itt offtopik. Persze, vannak ehhez a történetszálhoz hasonlóan olyanok ( a 6. évad Yoda történetszála vagy a 4. évad Obi-Wan szála vagy a szintén 6. évad Fives tragédiája) amik teljesen két vállra fektettek. Igen, lényegében rengeteg zseniális történetszál van a sorozatban. Nehéz is választani közülük. 25 perccel korábban, Fulcrum írta: Szerintem lehet hasonlítani mert ez a 4 rész majd a végén egybenézve, egy nagyon jó filmet tesz ki. Kérdés nem az hogy lehet-e összehasonlítani hanem, hogy inkább kinek hol helyezkedik el a saját rangsorában. Nálam eddig ami biztos, hogy a Disney érában készült filmeket egy kivétellel már most veri. Hangulat, akció, történetvezetés, karakterek ha ezeket a kategóriákat nézem akkor az egyetlen film ami még versenyben van az a Rouge One. Nálam sajnos az új trilógia filmjeit + Han Solo-t az alábbi 4 szempontban a 2 rész és a várható események amik a következő 2 részekben lesznek, az alapján eddig veri őket, de a végleges értékelést majd a 4 rész után vonom le. Csak ez nem lóverseny. Egy rajongó örül ha minőségi SW-t lát amiket élvezni kell és nem versenyeztetni egymással. Szerintem. Szerkesztve: 2020. Április 28. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Tovább folytatva a Rex-es chipes történetet: Rexnek van egy nagyon rövid haja, szóval az lehet, hogy eltakarja a sebet a haj. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 39 perccel korábban, Yoda József írta: Mekkora lenne egy olyan jelenet, hogy Palpatine felhívja Rex-et, hogy hajtsa végre a 66-os parancsot, mire Rex közölné, hogy "nem tudom miről beszél uram" megnézném Palpi fejét Amúgy itt vannak a korai kritikák: - Jordan Maison szerint egy újabb remek részt látott. Kevésbé pörgős, mint a korábbi epizód, de főleg a karakterekre és az érzelmekre hat. - Steve Suurgav pedig azt írta, hogy Kevin Kiner egy újabb szintet ért el ebben az epizódban. 10/10 -es epizód, de teljesen más okokból, mint pl. a "The Phantom Apprentice". Dicsérte Filonit, akin látszik, hogy kivel dolgozott, kitől tanult a The Mandalorian alatt. - Steve azt is hozzátette még, hogy - mint azt Jordan is kiemelte - lassabb tempójú, azonban utóbbi azt tette hozzá, hogy ilyen "ütemezést" még soha nem látott Star Warsban, majd mi is meglátjuk ezt ennél a résznél. 2 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igaz, nem nekem válaszoltál. Tökéletesen igazad van, ez nem lóverseny. Nincs is értelme versenyeztetni a filmeket. Mi inkább érzésekről beszélünk és arról, hogy nekünk mit jelent ez a történetszál, milyen érzéseket kelt bennünk és milyen élményekkel gazdagodunk általa. És arról, hogy mit jelent nekünk ez az egész. Mert ugye ez is star wars, amiért mindannyian rajongunk. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 55 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak ez nem lóverseny. Egy rajongó örül ha minőségi SW-t lát amiket élvezni kell és nem versenyeztetni egymással. Szerintem. Erről rögtön ez ugrott be 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 9 perccel korábban, cyrano írta: Mert ugye ez is star wars, Bizony, az SW egy nagyon fontos szelete. Ezáltal lett igazán befutott a PT. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Csak ez nem lóverseny. Egy rajongó örül ha minőségi SW-t lát amiket élvezni kell és nem versenyeztetni egymással. Szerintem. Így van örülni kell. Az elmúlt évek kevésbé "minőségi" filmek után végre lehet minek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 22 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Erről rögtön ez ugrott be Na ez nálam pont fordítva van. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 19 perccel korábban, Fulcrum írta: Így van örülni kell. Az elmúlt évek kevésbé "minőségi" filmek után végre lehet minek. Inkább nem mennék bele, én máshogy gondolom. Amúgy fura a hatalmas minőségi igényekről olvasni tőled, mert még a TLJ előtt is azt mondtad tulajdonképpen neked mindegy milyen a mű, csak az SW logo legyen előtte. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 7 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Én is nagyon sajnálom, hogy vége, ugyanakkor örüljünk is hogy lett egyáltalán "normális" vége. A Lost Missions-nek is örültem hogy végül láthattuk, de azért valljuk be hogy nem volt azért az igazi, nem volt (legalábbis számomra), olyan igazi lezárás feelingje a sorozatnak. Bezzeg most, hajaj.. Azért szerintem még mindig a Lost Missions 8 epizódja a legjobb a sorozat történetében. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy fura a hatalmas minőségi igényekről olvasni tőled, mert még a TLJ előtt is azt mondtad tulajdonképpen neked mindegy milyen a mű, csak az SW logo legyen előtte. Ez így van továbbra is. Szeretek mindent amin SW logó van. És annak ellenére hogy az új trilógia nem lett a kedvencem attól függetlenül bármikor megnézem azt is csak azért vannak olyan darabok amit jobbnak tartok így azokat nagyobb örömmel és lelkesedéssel nézem újra. Ilyen pl. ez a 4 utolsó rész. Az első 8 rész az számomra se volt olyan nagy durranás de elvoltam velük. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 17 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Azért szerintem még mindig a Lost Missions 8 epizódja a legjobb a sorozat történetében. Azok nagyon különleges epizódok. Ami most megy, az sokkal inkább a TCW lezárása. Ezért is jó, hogy kapunk egy rendes lezárást a sorozatnak. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. a 710 guide képe: (bocs a késésért!) 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Köszi, remek kép! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Az bizony! Néha elkapják hálisten. Válasz
Fives Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Sziasztok! Mint Star Wars rajongó régóta követem a fórumot, s most a CW 7.évad apropóján gondoltam fel regisztrálok. Eddig a hatodik évad Fives szála, és utolsó három része volt talán a kedvencem. Eddig... Most este volt alkalmam megnézni a hetedik évad 9. és 10. részét és nagyon tetszett. Nagyon kíváncsi vagyok hogyan zárják le az utolsó két részben. (Pedig korábban azt hittem semmi meglepetés nem érhet az évadban mert a ROTS-ból, és a Rebelsből már mindent tudunk a klónok háborúja végéről.) 6 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 1 perccel korábban, Fives írta: Sziasztok! Mint Star Wars rajongó régóta követem a fórumot, s most a CW 7.évad apropóján gondoltam fel regisztrálok. Üdv itt! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Üdv a körünkben @Fives! 5 perccel korábban, Fives írta: Pedig korábban azt hittem semmi meglepetés nem érhet az évadban mert a ROTS-ból, és a Rebelsből már mindent tudunk a klónok háborúja végéről Ezt többen gondoltuk így, de hála égnek tévedtünk. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. 1 órával korábban, Fives írta: Sziasztok! Mint Star Wars rajongó régóta követem a fórumot, s most a CW 7.évad apropóján gondoltam fel regisztrálok. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Hozzászólás ideje: 2020. Április 28. Üdv a fórumon! 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Életérzés a közelgő TCW epizód előtt... 1 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. We're getting closer and closer... 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. 3 órával ezelőtt, LordGravon írta: Életérzés a közelgő TCW epizód előtt... Legalább 15 éve láttam utoljára ezt a képet. Azt hiszem Star Wars Insider kép volt. 3 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. (szerkesztve) Wow. E mellett pedig... Szerkesztve: 2020. Április 30. - LordGravon 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. 16 perccel korábban, LordGravon írta: Wow. Két Attack on Titan epizód előzi, amelyek igazából annyira nem is voltak jók, csak mindkettőben van egy véresen hatásvadász plottwist. A TCW ezen epizódja jól mutatja szerintem, hogy nem a hatásvadász plottwistek tesznek jóvá egy epizódot, hanem a színészi játék és az atmoszféra. Az első helyezett a Breaking Bad 10/10-es epizódja, arról nem tudok nyilatkozni, de azt látom, hogy Rian Johnson rendezte 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Hozzászólás ideje: 2020. Április 30. Nem is tudom mikor vártam ennyire új animációs SW-t, mint most. Pedig az évad eleje nagyon nem nyűgözött le, az igen erős Lost Missions után kicsit nagyobb durranást vártam. A Siege of Mandalore viszont már most a kedvencemmé vált a Mortis-trilógia és a 6. évad Yodás részei mellett. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Bő két óra múlva már kint lesz. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Én már hangolódok. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Hozzászólás ideje: 2020. Május 1. Állítólag jó lett ez az epizód is. "WHAAAAAAAAAAAAAAATTTTTT?????????/ That felt like 2 minutes! That was slower but perhaps even more compulsive than last week's. I'm speechless and emotional." "Welp, that shattered me." Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.