Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Boldog Star Wars napot mindenkinek a fórumon. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Boldog Star Wars-napot 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Kellemes Star Wars napot a fórumtagoknak! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 5. (szerkesztve) Immáron átlátok a Jedik hazugságain, lesújtottam egeremmel a "Válasz küldése" gombra és ezzel az utamon a Sötét Oldalra egyszer és mindenkorra célba értem! Prózaibb megfogalmazásban: megvan az 5000. hozzászólás, szóval most megyek és átállítom a rangom Sith Lordra. Szerkesztve: 2021. Június 5. - Darth Cupsy 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Gratulálok! Az utóbbi időben belehúztál. Közben nekem is meglett a 79.000. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Immáron átlátok a Jedik hazugságain, lesújtottam egeremmel a "Válasz küldése" gombra és ezzel az utamon a Sötét Oldalra egyszer és mindenkorra célba értem! Prózaibb megfogalmazásban: megvan az 5000. hozzászólás, szóval most megyek és átállítom a rangom Sith Lordra. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Én ritkán nézem mennyinél tartok, de most konstatáltam, hogy egy ideje már megvan az 5000, úgyhogy én is beállítottam valamit 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Végülis a profilképpel illik,, klón-klón Amúgy ezt bármikor-bármire át lehet írni 5000 felett, vagy csak egyszer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Amúgy ezt bármikor-bármire át lehet írni 5000 felett, vagy csak egyszer? Elvileg bármikor bármire, persze a jó ízlés és az ésszerűség keretein belül. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Akkor éltem is a lehetőséggel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. @Darth Cupsy elnézést! 2 8 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Én pedig háttérben meghúzódó Darth Jar-Jar szálként szemlélem az eseményeket valahol az Exegolon. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Neked is gratula @Iqvi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 5 minutes ago, Ody Mandrell said: Neked is gratula @Iqvi! Köszi, igazából addig fel se tűnt, hogy egy kicsit meghaladtam az 5000-et, míg Cupsy be nem írta ide, hogy megvan neki az 5000. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 24 perccel korábban, Darth Sky írta: @Darth Cupsy elnézést! Köszönöm szépen! Ez nagyon nagy lett! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Gratulálok. Én már egy ideje nem figyelem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 6. 2 órával ezelőtt, Darth Sky írta: @Darth Cupsy elnézést! Kár, hogy csak egy emoticonnal lehet értékelni egyszerre, zseniális 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. A fórum legközelebbi frissítésében rengeteg új rang lesz, még én se látom át a rendszert, de nagyon érdekesnek néz ki. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Mikó' gyün? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. 1 minute ago, NorbiLordi said: Mikó' gyün? Akkor amikor nem számítasz rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 7. 3 perccel korábban, NorbiLordi írta: Mikó' gyün? Már tesztelik, szerintem 1-2 hét. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Ma van a fórum 16.-ik szülinapja. 7 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Éljen soká a Fórum! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. (szerkesztve) Még két év, és nagykorú lesz. Szerkesztve: 2021. Június 17. - Pildi 1 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Sok Boldog Szülinapot Star Wars Saga Fórum! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Boldogságos szülinapot a Fórumnak (is)! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 17. Boldog megszületést a fórumnak. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @luke19 engem érdekel a sztorid. Engem is érdekel. Bár itt a fórumon sokszor úgy összemosódik minden, nem mindig veszem észre, hogy egy adott illető esetleg huzamosabb ideje már nem ír. Például hova tűnt @pb69? Vagy akár @Fulcrum és @Merr-Sonn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. @Fulcrum szokott fent lenni. A többiek jó kérdés... Jake Sully is eltűnt, de mondhatnám @Palpi-t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 2. Általában a mozifilmek meg az élőszereplős sorozatok szokták aktiválni az embereket. Most kicsit pangás van. Ugyan történik egy csomó minden (HR művek, Bad Batch) de ezek a fanokon belül is inkább csak egy réteget érdekelnek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.