Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Még nem tudni. Rodriguez azt mondta, hogy ha tetszik a közönségnek akkor van esély rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Az első három rész alapján én úgy értem, mintha ez több évadosnak lenne tervezve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Szerintem semmi nincs az első 3 részben, ami erre utalna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Nekem az volt az érzésem, hogy ezzel a lassabb tempójú világ- és karakterépítéssel valami nagy dolgokat akarnak majd felvezetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Az első évad mindig bevezetés szokott lenni, így a magam részéről meglepődnék ha nem lenne folytatás. Persze sok függ a további három résztől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Nem olvastam a Spoilerek mögött amit az 5. résszel kapcsolatban írtatok, de majd térjünk vissza erre, vagy majd szerdán megnyitogatom őket. Nagy a kísértés hogy mik vannak belengetve, de most meg tudom állni talán. Megesz a kíváncsiság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Január 27. - Rog 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Érdekes, hogy külön karakter posztert kapott. Amúgy megy a "ez nem star wars" bullshit a twitteren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Várható volt. A karakter szerepét tekintve szerintem sem ér karakter posztert! Inkább a konyhai droidok akkor már! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. A mos espai gengszterfőnökök is kaphattak volna posztert, bár lehet, hogy ami késik, nem múlik az ő esetükben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Jogos, Ők indokoltak lehetnek! De a jövő héten kik jönnek? Az lesz a kemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Egy hét múlva Din Djarin poszter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Ez a Nő! El sem hiszem, hogy 60 éves lassan. 1 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Hát igen, én is hódoltam a külleme előtt a hosszabb értékelésemben! Ebben a soriban a 60 az új 35! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Black K-t még ez se győzte meg. Nem is értem... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. 48 perccel korábban, NorbiLordi írta: Black K-t még ez se győzte meg. Nem is értem... Talán nem olyan perverz, mint Frank a Men in Blackben. Ő mondott olyat, hogy "engem is izgat, pedig nem is fajtámbéli" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Ez a Nő! El sem hiszem, hogy 60 éves lassan. Szerkesztve: 2022. Január 24. - Darth Cupsy 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amúgy megy a "ez nem star wars" bullshit a twitteren. Őszintén? Ez a motoros utcai banda, ezekkel a kirivó járművekkel, inkább Cyberpunk, mint SW.. But no offense. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Akiket ennyire zavar minden újdonság, azok mégis mit várnak? Forgassák le újra az Ep4-et? Oh wait... 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 9 órával ezelőtt, Whill írta: Akiket ennyire zavar minden újdonság, azok mégis mit várnak? Forgassák le újra az Ep4-et? Oh wait... Azért a kettő közötti skálán még van pár fokozat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 13 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta: Őszintén? Ez a motoros utcai banda, ezekkel a kirivó járművekkel, inkább Cyberpunk, mint SW.. De a Star Wars alapból egy hatalmas olvasztótégelye rengeteg műfajnak (lovagregény, western, sci-fi, fantasy, romantika, akció, háborús dráma, zombis horror, stb.). Szóval hogyan lehetne ezután meghatározni, hogy mi az SW? És, ha már eleve egy hatalmas nagy mix, akkor milyen alapon rekesztünk ki más zsánereket és műfajokat? Ráadásul, a cyberpunk sci-fi zsáner az ep1-3-nak már eleve a része, hiszen Coruscant, a hatalmas, túlzsúfolt metropolisz egy elég jelentős cyberpunk elem. A kibernetika is jelen van a kezdetek kezdete óta, hiszen a harmadik főbb karakter, akit megpillantunk (közvetlen két mesterséges személy után) egy kiborg. És mióta a TCW-vel Lucas átírta Grievous múltját, a kibernetikával történő fejlesztés is jelen van. Most annyi az új, hogy a Tatooine-ra helyeztek valamit, amit inkább a Coruscanton várnánk. De mivel a Star Warsban van űrutazás, nincs korlátja annak, hogy corsucanti elemek a Tatooine-on tűnjenek fel (ráaádsul ez legalább jelzi, hogy zajlik az élet a Galaxisban). Fura, az tény, de anno az is fura volt, hogy a Tatooine-on sugárhajtású "autóversenyeket" rendeznek, ami szintén nem volt addig általános jelenség. 1 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Hopszi, tehát Grievous balesete és az összeroncsolódott testének története kuka? Azt vágom, hogy a TCW s1e10-ben kikéri magának, hogy nem aláveti magát, hanem megrendeli a fejlesztéseket, de nekem ez összeegyeztethető volt eddig azzal, hogy egy balesetből indult a fejlesztése. Bár ahogy végig megyünk a szobrain az is inkább azt tükrözi hogy valami fétis miatt teszi. Off vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 25. 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Hopszi, tehát Grievous balesete és az összeroncsolódott testének története kuka? Azt vágom, hogy a TCW s1e10-ben kikéri magának, hogy nem aláveti magát, hanem megrendeli a fejlesztéseket, de nekem ez összeegyeztethető volt eddig azzal, hogy egy balesetből indult a fejlesztése. Bár ahogy végig megyünk a szobrain az is inkább azt tükrözi hogy valami fétis miatt teszi. Off vége. Végül is baromi régen tárgyaltuk ezt. Legalább hat nap eltelt már azóta... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 52 perces az új rész! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. A cím: Return of the Mandalorian Az elején lévő összefoglaló nélkül úgy 49 perc a rész. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Ez biztos a Lucasfilm? Már a címben is spoiler van? mi van a nagy titkolózással? Mondjuk félrevezetés is lehet, még nem láttam Szerkesztve: 2022. Január 26. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Micsoda cím! Az első vélemények döbbenetes részről számolnak be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Az eddig le sem esett, hogy a Garsa Fwip-et játszó színésznő a Flashdance főszereplője. Most vagy a twi'lek jelmez miatt nem látszik a kora, vagy ilyen piszok jól tartja magát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Spoilerek nélkül nem igen lehet beszélni erről a részről úgyhogy csak annyit: tömör gyönyör! Atomjó epizód! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.