Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Book of Boba Fett sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem olvastam a Spoilerek mögött amit az 5. résszel kapcsolatban írtatok, de majd térjünk vissza erre, vagy majd szerdán megnyitogatom őket. Nagy a kísértés hogy mik vannak belengetve, de most meg tudom állni talán. Megesz a kíváncsiság. 

Hozzászólás ideje:
48 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Black K-t még ez se győzte meg. Nem is értem... :D 

Talán nem olyan perverz, mint Frank a Men in Blackben. Ő mondott olyat, hogy "engem is izgat, pedig nem is fajtámbéli" :)

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Ez a Nő! El sem hiszem, hogy 60 éves lassan. :P:yes:

:D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amúgy megy a "ez nem star wars" bullshit a twitteren. :D

Őszintén? Ez a motoros utcai banda, ezekkel a kirivó járművekkel, inkább Cyberpunk, mint SW.. 

But no offense. 

Hozzászólás ideje:

Akiket ennyire zavar minden újdonság, azok mégis mit várnak? Forgassák le újra az Ep4-et? Oh wait...

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Whill írta:

Akiket ennyire zavar minden újdonság, azok mégis mit várnak? Forgassák le újra az Ep4-et? Oh wait...

Azért a kettő közötti skálán még van pár fokozat. 

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás
13 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

Őszintén? Ez a motoros utcai banda, ezekkel a kirivó járművekkel, inkább Cyberpunk, mint SW.. 

De a Star Wars alapból egy hatalmas olvasztótégelye rengeteg műfajnak (lovagregény, western, sci-fi, fantasy, romantika, akció, háborús dráma, zombis horror, stb.). Szóval hogyan lehetne ezután meghatározni, hogy mi az SW? És, ha már eleve egy hatalmas nagy mix, akkor milyen alapon rekesztünk ki más zsánereket és műfajokat? Ráadásul, a cyberpunk sci-fi zsáner az ep1-3-nak már eleve a része, hiszen Coruscant, a hatalmas, túlzsúfolt metropolisz egy elég jelentős cyberpunk elem. A kibernetika is jelen van a kezdetek kezdete óta, hiszen a harmadik főbb karakter, akit megpillantunk (közvetlen két mesterséges személy után) egy kiborg. És mióta a TCW-vel Lucas átírta Grievous múltját, a kibernetikával történő fejlesztés is jelen van. Most annyi az új, hogy a Tatooine-ra helyeztek valamit, amit inkább a Coruscanton várnánk. De mivel a Star Warsban van űrutazás, nincs korlátja annak, hogy corsucanti elemek a Tatooine-on tűnjenek fel (ráaádsul ez legalább jelzi, hogy zajlik az élet a Galaxisban). Fura, az tény, de anno az is fura volt, hogy a Tatooine-on sugárhajtású "autóversenyeket" rendeznek, ami szintén nem volt addig általános jelenség.

Hozzászólás ideje:

Hopszi, tehát Grievous balesete és az összeroncsolódott testének története kuka? Azt vágom, hogy a TCW s1e10-ben kikéri magának, hogy nem aláveti magát, hanem megrendeli a fejlesztéseket, de nekem ez összeegyeztethető volt eddig azzal, hogy egy balesetből indult a fejlesztése. Bár ahogy végig megyünk a szobrain az is inkább azt tükrözi hogy valami fétis miatt teszi.

Off vége. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Hopszi, tehát Grievous balesete és az összeroncsolódott testének története kuka? Azt vágom, hogy a TCW s1e10-ben kikéri magának, hogy nem aláveti magát, hanem megrendeli a fejlesztéseket, de nekem ez összeegyeztethető volt eddig azzal, hogy egy balesetből indult a fejlesztése. Bár ahogy végig megyünk a szobrain az is inkább azt tükrözi hogy valami fétis miatt teszi.

Off vége. 

Végül is baromi régen tárgyaltuk ezt. Legalább hat nap eltelt már azóta...

Hozzászólás ideje:

Ez biztos a Lucasfilm? Már a címben is spoiler van? :D mi van a nagy titkolózással? Mondjuk félrevezetés is lehet, még nem láttam :) 

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Az eddig le sem esett, hogy a Garsa Fwip-et játszó színésznő a Flashdance főszereplője. Most vagy a twi'lek jelmez miatt nem látszik a kora, vagy ilyen piszok jól tartja magát?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.