Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Book of Boba Fett sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez valami hihetetlen volt. Abszolút elérte a Mandalorian magasságait, de még túl is szárnyalta azokat.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy még @kudar is megjelent, ami sokat mondó. :D Azt hittem nem is nézed a sorozatot. :P

Ez egy SW történelmi pillanat számomra, muszáj volt megjelennem. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 minutes ago, csoli1138 said:

Na épp akartam is kérdezni, hogy van-e még valaki aki ezek után is távol tartja magát a Book of Boba Fettől?

Hát, ott van @Brodie, akiről mióta itthagyta a fórumot semmit nem tudunk. De meglepne ha nem nézné a sorikat.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Hát, ott van @Brodie, akiről mióta itthagyta a fórumot semmit nem tudunk. De meglepne ha nem nézné a sorikat.

Ha valaki elment, hát elment. Inkább az érdekel, hogy a Boba-fóbok most visszatérnek-e? Érdeklődésben. Illetve, hogy rájönnek-e, hogy SAGA van kérem szépen, itt már ami megtörténhet az meg is történik!

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Ennek az epizódnak egy részét egy erdő közepén lévő tisztáson forgatták...........1983 nyarán.   Aki látta tudja miről beszélek. En még nem láttam, csak beletekertem. Letettem a hajam. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez a rész előcsalta belőlem a rég szunnyadó értékelésemet, amit már ezer éve nem használtam:  "A k*rva istenit!" 

Oké, életben vagy. Akkor az orvosok jó munkát végeztek. :) 

Hozzászólás ideje:

Szuszogok még...nem is tudok mit írni, csak úgy kavarognak a gondolatok. Minden percéről oldalakat lehetne írni. Szerintem megnézem még egyszer és utána próbálok valamit összedobni. De ez valami elementáris volt! Star Wars történelem zajlik a szemünk előtt. 

Hozzászólás ideje:

Ezen a héten este hétig dolgozm kb fél nyolcra érek haza, vacsora mosogatás így fél kilenckor jön a szabadidő. Napközben melózok nincs időm fórumozni.

Ja igen és ezt a sorozatot mindig csütörtökön néztem meg nem szerdán. Most feljöttem olvasni a fórumot mig tölt a rész,

és akkora kedvet csináltatok a részhez, hogy már másolom és rendesen gyorsabban ver a szívem az izgalomtól. Nézem is 

mindjárt ,és nagyon remélem hogy az elkövetkezendő 50 percben nem lesz áramszünet, mert akkor 2 shotgunnal

elindulok az Elmü székházához és a jóisten legyen irgalmas annak aki az utamba áll.:D

Hozzászólás ideje:

Most csak röviden annyit: nagy volt bennem a várakozás, de ez a rész felülmúlta! Fantasztikus volt! 

Hozzászólás ideje:

Majd holnap este megnézem(vagyis ma), az előző résszel együtt, és akkor lesz egy egész estét időtartamú 2 rész. :)

Kicsi off: 

De jó lenne, ha jövő szerdán miután leadták az utcsó részt ebből, kapnánk egy TBB 2. évados trailer féleséget. 

Off vége. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Én szerintem egy after credits jelenetet fogunk kapni a stáblista végén, ami felvezeti a Mando 3. évadát

BB trailer majd áprilisban, ha május 4-én jön

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Én szerintem egy after credits jelenetet fogunk kapni a stáblista végén, ami felvezeti a Mando 3. évadát

Szerintem is a következő élőszereplős sorozatot fogják felvezetni, ha lesz ilyen. A Mandi 2. évadának végén sem a TBB felvezetője volt, pedig sorban az követte. Viszont én nem vagyok abban biztos, hogy az a Mandi 3. évadának a felvezetője lesz, akár az Andor vagy az Obi-Wan Kenobi is lehet. A soron következő élőszereplős széria promotálása szerintem fontosabb számukra, mint egy olyané, ami legjobb esetben is csak év végén jöhet.

Hozzászólás ideje:

Viszont az Andor vagy a Kenobi nem "Mandoverzum" sorozatok, így én személy szerint kevésbé érezném odaillőnek ha ezekből kapnánk valamit a TBoBF végén

Hozzászólás ideje:

A Netflixnél megjátszották azt a Witchernél, hogy a második évadzáró végére betették az 1200 évvel korábban játszódó "spin-off sorozat" trailerét. Valami hasonló lehetne itt is. Mondjuk egy Obi-Wan vagy egy Andor előzetes. Annyiból indokolt lenne hogy lassan kéne a hype-ot kelteni a következő széria körül. Az nem elég ha csak a rajongók lelkesek.

Mondjuk az is logikus lett volna ha a Disney+ napon mutattak volna valamit a 2022-es SW sorozatokból aztán mégse mutattak semmit. Valahogy nem szeretnek hype-ot kelteni a Lucasfilmnél.

Hozzászólás ideje:

OFF: Ismerve a Lucasfilmet, a következő élőszereplős sorozatot nagyjából másfél hónappal előtte fogják elkezdeni promózni. De mivel jelenleg kérdéses, hogy mikor jön az Obi-wan Kenobi, simán kinézem belőlük, hogy a Celebrationig várnak vele. :P Most amúgy is a Bad Batch 2. évadján lesz majd a sor, bár ott se viszik valószínűleg túlzásba a dolgot. OFF vége

Szerintem is inkább a Mandihoz köthető after credit jelenet lesz. Most egy olyat tudok elképzelni (előző rész végével kapcsolatban), hogy

Spoiler

az after creditben látjuk, ahogy Luke visszahozza Dinnek Grogut.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Miért csináltak belőle hülyét? Mert nem olyan, mint régen? 

Vagy mert nem olyan, ahogy a cool biodíszlet alapján elképzelte. Legalábbis abból gondolom, hogy például a legutóbbi epizódokban pontosan olyan volt, mint régen: vagy nem is szerepelt vagy csak biodíszletként funkcionált. Szóval pont ezzel a prezentációval kéne maximálisan elégedett lenni. Ez volt Boba Fett az OT-ben és ez az eredeti karakter majdnem teljesen autentikus megvalósítása. Azért majdnem, mert a sisakja nem a fején van. :evil:

De szarkazmust félretéve, ez engem is érdekel. Mitől lett Boba Fett bolond? Vagy inkább bolondabb, mint az a karakter, akit egy vak ember merő véletlenségből kilőtt a fenébe és akit egyszer gúsba kötve és egy ládába zárva szállítottak le a megbízójának a mennyasszonya helyett. Tehát Fett életének eme két fénypontjához képest mi olyat láttunk itt, ami alulmúlja ezt? Mert ez a két esemény valóban bolondot csinált belőle. Először Ventress, aztán Han. Aki vak volt. És csak véletlen csapta hátba. Jango lemészárlásához legalább egy elszabadult űrrinocérosz és a Jedi Tanács feje kellett. Bobát "megölte" egy vak ember tök véletlenül. Szóval ismételten a kérdés: mi olyan van a The Book of Boba Fett-ben, ami alulmúlja a TCW-s megalázását és az ep6-ban betöltött páratlanul béna szerepét?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.