Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 minutes ago, Darth Revan9 said:

GLS futárszolgálattal kapcsolatban mik a vélemények?

Amíg azok hozták a szukits könyveit nekem semmi bajom nem volt velük. Pontosak voltak, és a csomagoknak és a tartalmuknak sem esett baja az esetek 99%-ában.

Hozzászólás ideje:

GLS-el nekem egyszer volt problémám, még a covid 1. hulláma elején. Maszkokat rendeltem amit a GLS hozott. A jelzett dátumon ugyan a portás szerint volt GLS futár, de nem hozott semmit nekem. Másnap írták hogy újra kiszállítják, mivel akkor zárt be az ország ezért otthon voltam és a ház bejáratánál szobroztam. Jött a futár, leadta a cuccokat. Kérdeztem az én nevemre nem jött VÉLETLENÜL valami? Megnézte a raktérben: Ja de, hát van itt valami. Gondoltam magamban akkor jó lenne odaadni :D 

Amúgy az elmúlt 10 évben ez az 1 gondom volt a GLS-el, a Posta mérföldekkel sz*rabb. Már arról se jön az utóbbi időben értesítés, hogy mikor jön a csomag, így meg nehéz szólni bárkinek is, hogy figyelje már :D 

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Tegnap túlestem a B2-es Dexam nyelvvizsgán. És szerintem nem is lesz olyan rossz. Csak minden jó szöveget, Star Wars múzeum, űrutazás, más kapott a szóbelin.

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Iqvi írta:

Tegnap túlestem a B2-es Dexam nyelvvizsgán. És szerintem nem is lesz olyan rossz. Csak minden jó szöveget, Star Wars múzeum, űrutazás, más kapott a szóbelin.

Meglesz az, nem kell aggódni :) 

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

A szóbeli nálam mindig kacifántos volt. Én üzleti angol nyelvvizsgát tettem le még 2008-ban, az egy kicsit keményebb volt, de azért szerencsére teljesíteni tudtam. A német szóbelin nagy mázlim volt. Szó szerint épp hogy csak átmentem. Pont meglett a 60%.

Hozzászólás ideje:
On 10/17/2021 at 10:21 AM , NorbiLordi said:

Meglesz az, nem kell aggódni :) 

A szóbeli eredményr már meg is van. Nem lett összességében olyan rossz az. Mondjuk eldugottabb helyre nem is tudták volna rakni az eredménylapot.:lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.