Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. @Pildi, @Darth Cupsy, @M.Laci, nektek is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Isten éltessen Dzséjt és Yoda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Boldog születésnapot Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. @Kenobi tábornok, @Darth Sky, nektek is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Sok Boldog Születésnapot Dzséjt és Yoda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Köszönöm szépen a jókívánságokat, @JakeSully, @Darth Sky, @Kenobi tábornok, @M.Laci, @Darth Cupsy, @Pildi, @Ody Mandrell, @Rog, @RacerX, @Frenkie, @kudar Téged is Isten éltessen, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Boldog Születésnapot Dzséjt és Yoda! @Dzséjt Milyen Krisztusi évbe lépni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Boldogat a két ünnepeltnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt és Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Dzséjt és Yoda: Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Boldog születésnapot Dzséjt és Yoda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 13. @JakeSully, @Yoda József, @Bence1997, @MissKarrde, @Darth Revan9, @tomcsi80 nektek is nagyon szépen köszönöm. 5 órával ezelőtt, Bence1997 írta: @Dzséjt Milyen Krisztusi évbe lépni? Az elmúlt időszak eseményeit tekintve azt mondom, hogy k*rva jó. Nem csíptem a tini korom, se a '20-as éveimet, nem illettem bele és több okból sem volt jó. Lehetett volna rosszabb is, de lehetett volna sokkal jobb is. Ám a '30-as éveim első éveit iszonyúra élvezem. Olyan dolgokat teszek meg vagy érek el, amikről korábban csak álmodtam. Ha valaki nekem csak öt évvel ezelőtt azt mondja, hogy a születésnapom előtt öt nappal az Attack of the Clones (ami a TLJ-ig a kedvenc Star Wars filmem volt) egyik forgatási helyszínén fogok állni és gyönyörködni fogok a tájban, kiröhögöm. Ma elmondhatom, hogy öt nappal ezelőtt ott álltam, ahol Anakin és Padmé összeházasodtak. És ez csak egy élmény a sok közül, bár ez egy életre szóló volt. Persze 30-on túl sem fenékig tejfel az élet, nekem is megvannak a mindennapi bajaim, de sokkal jobban élvezem most az életet, mint ifjabb koromban. Szóval, ha a 33 csak annyira lesz rossz, mint mondjuk a 32 volt, akkor fene mód jó évnek nézek elébe. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. @tomcsi80, @Darth Revan9, @MissKarrde, @Nabopolasszar, @Bence1997: Nektek is köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. 2018. 09. 11. - 20:54, Darth Revan9 írta: Frenkie, Bomarr: nagyon köszönöm szépen. Dzséjt, Yoda sok boldogságot nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Oh. Lemaradtam az ünneplésről. Yoda József, sok boldog születésnapot utólag! Dzséjt, facebook után sok boldog szülinapot itt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Zillo, boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Isten éltessen zilo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Tegnap ünnepelte 67-ik születésnapját Mark Hamill, Isten éltesse utólag is! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Szeptember 16-án rendeltem 30.99 dollár értékben ebay-en, amit Amerikából küldtek. 20-án már meg is érkezett az országba. A nyomkövetés utolsó frissítése 24-én történt meg: Célországban feldolgozva. Meddig akarnak még rajta ülni a csomagon? Elvileg még pont nem kell áfát fizetnem érte majd. Vicc, hogy New Yorkból 4 nap alatt megérkezik Pestre, ők meg 8 nap alatt nem tudják kihozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Én is jártam így a postával. Menj be, és reklamálj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Sziasztok! A szakdolgozatomhoz készítek egy kutatást az üdítőital fogyasztási szokásáról. A kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. Nagy segítség lenne ha minél többen kitöltenétek. Előre is köszönöm mindenkinek aki kitölti. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP6QNLrzMuolbW7l-2OYYiYa2ZnPnHh-RGk2BVYTN2X664rg/viewform Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Kitöltöttem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Én is megcsináltam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Kitöltve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Szintén kitöltöttem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Kitöltve 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Dettó 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Én is kitöltöttem. Szándékosan nincs közöttük a rostos üdítőital (közben pedig van külön sport- és energiaital is)? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Töltve 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Kitöltöttem én is Elég sok cukormentes kólát iszom.. Lehet nem kéne? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.