Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Jó szilveszterezést és boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Este én is elhúzom a csíkot így én is most kívánnék mindenkinek boldog új évet! SW szempontból felejthetetlen lesz.
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog új évet szeretnék kívánni minden fórumtársnak! Legyetek egészségesek és sikeresek! SW-szempontból pedig történelmi év lesz 2019! Az Erő legyen Mindenkivel!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás @Donát, @Darth Krande, @MissKarrde, köszi szépen! 2019 Star Warsban gazdag lesz Rajongónak lenni jövőre fasza lesz És mivel idén regét már nem írok Ez úton boldog új évet kívánok!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Ezúton én is megragadom az alkalmat hogy boldog új évet kívánjak minden kedves fórumtársnak. Jövőre visszaszállingózok ide ha minden jól sül el.
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Már tudjátok, de jól esik leírni: 2019 a Star Wars éve lesz! BUÉK!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog Új Évet Kívánok Minden kedves Fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Egyrészt mindenkinek SW-ben gazdag Boldog Új Évet Kívánok! Másrészt tudom, hogy itt többen is sok mindent várnak az új évben, úgyhogy Trónok harcában, jó filmekben, TCW-ben, saját regényekben, sportban, Depeche mode-ban, SÖRben, NFL-ben, erős női főszerepekben, képregényekben, Marvel és DC maratonban gazdag új évet kívánok mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Star Wars-ban gazdag Boldog új évet kívánok minden fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! A 2019 -es év gyümölcsözőnek néz ki sok szempontból.
Hozzászólás ideje: 2018. December 31.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog új esztendőt kívánok minden kedves fórumtársamnak.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 1.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog új évet kívánok minden kedves fórumozó társamnak! Légyen idén is sok jó film, videojáték és könyv előttünk
Hozzászólás ideje: 2019. Január 1.6 éve 8 órával ezelőtt, Merr-Sonn írta: Ezúton én is megragadom az alkalmat hogy boldog új évet kívánjak minden kedves fórumtársnak. Jövőre visszaszállingózok ide ha minden jól sül el. Remek hír Merr! Gyere vissza, hogy elmondhasd: I'll be back.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 1.6 éve Népszerű hozzászólás Boldog Új évet! Csak,hogy én se maradjak ki a sorból. A másik meg én köszönöm,hogy itt lehetek egy olyan fórumon amin olyan emberek vannak ahol lehet normális hangnemben beszélgetni, és nem a fika megy folyamatosan. Arrról nem beszélve, hogy mindig van újdonság, érdekességek, tényleg el lehet itt veszni mint a Star Wars galaxisában! Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak mégegyszer köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 1.6 éve 58 perccel korábban, Kargarosz írta: Boldog Új évet! Csak,hogy én se maradjak ki a sorból. A másik meg én köszönöm,hogy itt lehetek egy olyan fórumon amin olyan emberek vannak ahol lehet normális hangnemben beszélgetni, és nem a fika megy folyamatosan. Arrról nem beszélve, hogy mindig van újdonság, érdekességek, tényleg el lehet itt veszni mint a Star Wars galaxisában! Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak mégegyszer köszönöm. Köszönjük Kargarosz! Reméljük sokáig itt maradsz, mert jó marad a hely.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.