Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én oltáspárti vagyok, de az orosz vakcinával semmi pénzért nem oltanám be magam. Megvárom az oxfordit.

Szerkesztve: - Whill

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Whill írta:

Én oltáspárti vagyok, de az orosz vakcinával semmi pénzért nem oltanám be magam. Megvárom az oxfordit.

Még ha kiderül, hogy hatékony, akkor se? 

https://www.google.com/amp/s/index.hu/techtud/2020/08/13/koronavirus_gyenge_pontja/amp

Még a Star Warst is szóba hozták! :D

Hozzászólás ideje:
On 4/11/2020 at 1:51 PM , Iqvi said:

A pénzt nem tudod esetleg visszaigényelni?

Na azóta már próbáltam, a repjegyemnek kb. a 10-15%-át kapnám vissza, ami azt jelenti, hogy buknék jóval több mint 250.000-et. 

Alapvetően én kibírnám, ha zárt kapus meccsek lennének még jövő tavasszal is, csakhogy én most ebben elég pechesen érintett vagyok, mivelhogy ugye több százezer Ft-om lóg egy (vagy több) átkozott meccs miatt a levegőben - kizárólag ugye amiatt foglaltam repjegyet majd' 300.000 Ft értékben, hogy láthassak egy NHL-meccset. Már a melóhelyen is le lett zsírozva, hogy megyek...

Elvileg tudom halasztgatni az utat a végtelenségig, csak a munkahely miatt nem biztos, hogy el tudom tolni akármikorra. Illetve mindig felszámol majd a légitársaság újrafoglalási díjat meg minden egyéb "nyalánkságot".

Ekkora pechet bakker... :45:

Tanulság: ezentúl, ha utazni akartok bárhova is, foglaljatok repjegyet az utazásotok előtt egy héttel, még ha tízszer drágább is... Ne akarjatok úgy szívni, mint én. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
On 8/17/2020 at 12:53 PM , Ody Mandrell said:

Szomorú eset. Pedig az ember az ilyen élményekért él, nem azért, hogy a melóhelyen szopjon egyfolytában. Hátha megoldódik a probléma. 

Én amiatt is bosszankodom, hogy innentől kezdve hogy merjek, merjünk tervezni bármit is? Bármit, akármit - főleg olyan dolgot, amely sok költséggel jár, mint az én peches esetem.

Ezentúl én már tényleg nem merek hónapokkal előre tervezni. Max. 1-2 héttel, de komolyan... Tegyük fel, 5 év múlva jön megint valami eddig ismeretlen vírus, és akkor megint lezárják az egész világot? Aztán ha akkor is mennék külföldre, stresszeljek megint hónapokat azon, hogy nehogy bebukjak több százezer Ft-ot? És nem győzöm hangsúlyozni, nem azzal van a problémám, hogy nem mehetek nyaralni, koncertre, meccsre stb., hanem hogy ezeknél már hónapokkal előre szokás foglalni jegyet/szállást stb., és nem kevés Deákba kerülnek, de sajnos nem minden légitársaság, hotel, rendezvényszervező stb. olyan jó fej, hogy visszautalja a pénzt, ha nem tudok elmenni. És akkor megint mehet a stressz, hogy nehogy bebukjak több százezer Ft-ot.

Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül is csomóan bebuktak most hatalmas összegeket. Sőt, egy esetet konkrétan ismerek is: egy londoni tag Franciaországba repült volna egy koncert miatt. Ez még márciusban volt, mikor elkezdődött a kontinensen a nagy pánik. A koncertjegyének az árát vissza tudta kapni, de sajnos a repjegyének az árát már nem volt alkalma visszakapni. Csak valami nagyon kis részét talán. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Attól függ, mikor jönne vissza. A jövő hét még nincs veszélyben szerintem, csak a következő. 

Hozzászólás ideje:

Szegény. :( Van benne rizikó, de talán ezt a relációt nem szigorítják, hiszen itt nincs akkora turizmus, sokkal inkább üzleti utak vannak, azt meg nem cél ellehetetleníteni. 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez valódi?

"Az internetes idézetekkel kapcsolatos baj az, hogy soha nem tudhatod, hogy valódi-e." ~ Abraham Lincoln

4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

167 nap után ismét a koliban! Visszaköltözhettünk. Kérdés, mikor küldenek újra haza? :D

Nekünk úgy lesz az egyetemen, hogy minden óra online lesz megtartva, kivéve az ami űberfeltétlenül kívánja a személyes jelenlétet de az is rektori engedélyhez kötött. Azt ígérték Neptunban a tárgyleírásnál ott lesz melyik hogyan lesz tartva, de csak 1 tárgynál van ott eddig. Listát azért jó lenne kapni mire kell bemenni. :D 

Egyébként valahol sejtettem én ezt, meg évfolyamtársakkal beszéltük is még a Nagy 2020-as Koronavírus Járvány idején, hogy ez a félév is vagy totál online marad vagy hibrid megoldás lesz.

Másik ami jópofa dolog, hogy semmi infót nem kaptunk, hogy melyik szakirányra kerültünk végülis, a marketinges évfolyamtársak már tavasz óta tudják. Nagy nehezen kiderült azért, mert a tárgyfelvételnél nem tudtam a szakirány tárgyakat felvenni. Mint megtudtam a bibi annyi volt, hogy Neptunban toszták beállítani, vagy hozzárendelni vagy akármi a szakirányt a profilomhoz. Most ott tartunk, hogy a szakdoga konzulenst nem tudjuk ki kit kap, de meg lett ígérve, hogy a héten erről jön infó (persze, hogy nem jött). Szegény tanulmányi ügyintézőnk pedig betegség következtében elhunyt a nyáron, arról se szólt senki, hogy ki van helyette. Szép évkezdés :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.