Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Mégiscsak Karácsony van,  hát mit szólna a család ha nem menne el? :D 

Pláne ha nem is enne a karácsonyi menüből.:D

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Kívánom, hogy nektek is legyen legalább olyan fantasztikus karácsonyotok, mint amilyen nekem idén van!! :rock::yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Boldogságban és szeretetben teljes karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak! :)

Happy Christmas everyone! : StarWars

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Szerintem érdemes lenne a kormány által jó pár hete bevezetett intézkedéseket a fórumon is alkalmazni.
Én például szorgalmaznám, hogy a honlapon egyszerre maximum 15 ember tartózkodjon, míg egy topikban egyszerre maximum 5 fő. Javasolnám továbbá, hogy lehetőleg minden felhasználó hordjon maszkot az oldal látogatása során. Birodalmi, mandalori sisak nem alkalmas. (Sajnos sanszos, hogy nekem is le kell cserélnem az avataromat, mert ez a hokimaszk ugyanolyan hatástalan.)
Amennyiben lehetséges, szerintem tartsuk egymás között a másfél méter távolságot. Úgy vélem, jó ötlet lenne, ha a moderátorok, adminok meg tudnák oldani, hogy innentől minden hozzászólás között meglegyen a másfél méter távolság. 
Továbbá 20.00 és 5.00 között a fórum látogatását megtiltanám. Kivételt tennék a munkából hazajárók, illetve az ewoksétáltatók között (természetesen egyéb más háziállatok is ebbe a kategóriába sorolandók.)
Kár, hogy ezek nem jutottak eszembe korábban. 

Hozzászólás ideje:

A 2. kerületben is érezni lehetett, legalábbis itt a 7.-en megmozdultak nagyon enyhén a falak. Először azt hittem csak megszédültem hirtelen, aztán jött egy második rengés is és 1-2 tárgy is mozgott meg a függöny, na mondom akkor biztos nem velem van a baj :D 

Magyarországon is érezni lehetett az újabb horvát földrengést

Hozzászólás ideje:

Először azt hittem, hogy az egyensúlyérzékemmel van valami. A szobámban semmi nem mozgott én viszont éreztem egy nagyon enyhe dülöngélést. Nem értettem, hogy a székem rossz vagy a koronavírus most csap újra vissza. Kezdtem azt hinni hogy valami bajom van. Aztán a faluban mindenki mondja hogy volt valami... nem gondoltam volna hogy valaha meg fogok könnyebbülni a hírtől hogy földrengés volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.