Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. GLS futárszolgálattal kapcsolatban mik a vélemények? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 4 minutes ago, Darth Revan9 said: GLS futárszolgálattal kapcsolatban mik a vélemények? Amíg azok hozták a szukits könyveit nekem semmi bajom nem volt velük. Pontosak voltak, és a csomagoknak és a tartalmuknak sem esett baja az esetek 99%-ában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: GLS futárszolgálattal kapcsolatban mik a vélemények? Ez most komoly? A legjobb cég. Kérdezni se kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez most komoly? A legjobb cég. Kérdezni se kell. És én azt honnan tudjam, hogy a legjobb cég? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Na igen, honnan is tudhatnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na igen, honnan is tudhatnád. Az elmúlt években nem kaptam GLS-től csomagot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. (szerkesztve) GLS-el nekem egyszer volt problémám, még a covid 1. hulláma elején. Maszkokat rendeltem amit a GLS hozott. A jelzett dátumon ugyan a portás szerint volt GLS futár, de nem hozott semmit nekem. Másnap írták hogy újra kiszállítják, mivel akkor zárt be az ország ezért otthon voltam és a ház bejáratánál szobroztam. Jött a futár, leadta a cuccokat. Kérdeztem az én nevemre nem jött VÉLETLENÜL valami? Megnézte a raktérben: Ja de, hát van itt valami. Gondoltam magamban akkor jó lenne odaadni Amúgy az elmúlt 10 évben ez az 1 gondom volt a GLS-el, a Posta mérföldekkel sz*rabb. Már arról se jön az utóbbi időben értesítés, hogy mikor jön a csomag, így meg nehéz szólni bárkinek is, hogy figyelje már Szerkesztve: 2021. Október 11. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Baromi sokszor hozott nekem a GLS mindenféle csomagot, sose volt semmilyen gondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Isten éltessen sokáig, @Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 16. Boldog szülinapot, @Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Tegnap túlestem a B2-es Dexam nyelvvizsgán. És szerintem nem is lesz olyan rossz. Csak minden jó szöveget, Star Wars múzeum, űrutazás, más kapott a szóbelin. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. 28 perccel korábban, Iqvi írta: Tegnap túlestem a B2-es Dexam nyelvvizsgán. És szerintem nem is lesz olyan rossz. Csak minden jó szöveget, Star Wars múzeum, űrutazás, más kapott a szóbelin. Meglesz az, nem kell aggódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 17. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Tegnap túlestem a B2-es Dexam nyelvvizsgán. És szerintem nem is lesz olyan rossz. Csak minden jó szöveget, Star Wars múzeum, űrutazás, más kapott a szóbelin. A szóbeli nálam mindig kacifántos volt. Én üzleti angol nyelvvizsgát tettem le még 2008-ban, az egy kicsit keményebb volt, de azért szerencsére teljesíteni tudtam. A német szóbelin nagy mázlim volt. Szó szerint épp hogy csak átmentem. Pont meglett a 60%. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. On 10/17/2021 at 10:21 AM , NorbiLordi said: Meglesz az, nem kell aggódni A szóbeli eredményr már meg is van. Nem lett összességében olyan rossz az. Mondjuk eldugottabb helyre nem is tudták volna rakni az eredménylapot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Sok Boldog Szülinapot Pildi és Bence! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. @Pildi @Bence1997 Boldog születésnapot 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Isten éltessen sokáig benneteket, Ildi és Bence! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Pildi, Bence: boldog szülinapot! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. @Pildi, @Bence1997: boldog születésnapot. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot, @Pildi és @Bence1997! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. (szerkesztve) @Pildi, @Bence1997 boldog szülinapot kívánok! Szerkesztve: 2021. Október 20. - Darth Revan9 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Sok boldog születésnapot @Pildi @Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot @Pildi és @Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. @Pildi @Bence1997 Boldog születésnapot az ünnepelteknek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot @Pildi és @Bence1997! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. @Pildi, @Bence1997, boldog születésnapot! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot az ünnepelteknek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Boldog születésnapot @Pildi és @Bence1997! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Köszönöm szépen a köszöntéseket! @Pildi: Boldog Születésnapot kívánok neked! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.