Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2022. 08. 06. - 11:20, Ody Mandrell írta:

Isten éltessen sokáig, @kolmilan!

2022. 08. 06. - 11:56, NorbiLordi írta:

@kolmilan Boldog születésnapot :) 

2022. 08. 06. - 13:29, Pildi írta:

Boldog születésnapot, @kolmilan:)

2022. 08. 06. - 14:14, Darth Revan9 írta:

Boldog szülinapot, @kolmilan!

2022. 08. 06. - 14:37, Iqvi írta:

Boldog születésnapot @kolmilan

2022. 08. 06. - 15:14, Dzséjt írta:

Boldog születésnapot!

2022. 08. 06. - 20:07, Wilde írta:

@kolmilan Boldog születésnapot!

2022. 08. 06. - 23:21, Nute Gunray írta:

Boldog születésnapot @kolmilan!

2022. 08. 07. - 6:55, MissKarrde írta:

Boldog születésnapot, kolmilan :clap:

Erről kicsit lecsúsztam :D Köszönöm a jókívánságokat, a szülinaposoknak pedig viszont boldog szülinapot!

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, kolmilan írta:

Erről kicsit lecsúsztam :D Köszönöm a jókívánságokat, a szülinaposoknak pedig viszont boldog szülinapot!

Sebaj.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A lényeg az, hogy ha már a cím nevetséges, akkor a tartalom se lehet sokkal komolyabb.

Persze, mert hülyeségeket szoktam ajánlgatni. Ne nevetess már. :lol: 

Azért ez a videó címe, mert a 24.hu-s cikkben is ez volt, erről szól a videó. Tudod, amit anno épp te linkeltél.

Aki tájékozódni akar és érdekli, az megnézi, mert minőségi beszélgetés. Szerencsére a Fridi podcastból minőségi beszélgetések szoktak születni. :clap2: 

Hozzászólás ideje:

Én végighallgattam a műsort, és teljesen rendben volt. Nagyon érdekes volt a kétféle megközelítést egymás mellett hallani, és szerintem tanulságos is: van a tudományos megközelítés és van annak a társadalmi fogyaszthatóságát megkönnyítő megközelítés. Magam úgy gondolom, hogy nem baj, ha tudjuk, kb. mi vár ránk a legvalószínűbb elég rossz szcenárió alapján, de az is fontos, hogy elfogadjuk, tudunk ellene tenni, hogy az időben valamennyire kitolódjon. Nem depresszióba kell esni, hanem a mindennapi életünket fokozatosan hozzáigazítani ahhoz, amelyet ökológiailag megengedhetünk magunknak. Jobban járunk, ha nem várjuk meg a drasztikus, kikényszerített változást, hanem hozzászokunk (és önként!) a lemondásokhoz. Szerintem a legrosszabb az, ha azt hisszük, teljesen ki vagyunk szolgáltatva, hogy nincs kontrollunk a jövőnk felett. 

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Pildi írta:

Én végighallgattam a műsort, és teljesen rendben volt. Nagyon érdekes volt a kétféle megközelítést egymás mellett hallani, és szerintem tanulságos is: van a tudományos megközelítés és van annak a társadalmi fogyaszthatóságát megkönnyítő megközelítés. Magam úgy gondolom, hogy nem baj, ha tudjuk, kb. mi vár ránk a legvalószínűbb elég rossz szcenárió alapján, de az is fontos, hogy elfogadjuk, tudunk ellene tenni, hogy az időben valamennyire kitolódjon. Nem depresszióba kell esni, hanem a mindennapi életünket fokozatosan hozzáigazítani ahhoz, amelyet ökológiailag megengedhetünk magunknak. Jobban járunk, ha nem várjuk meg a drasztikus, kikényszerített változást, hanem hozzászokunk (és önként!) a lemondásokhoz. Szerintem a legrosszabb az, ha azt hisszük, teljesen ki vagyunk szolgáltatva, hogy nincs kontrollunk a jövőnk felett. 

Ami nekem nagy tanulság volt, hogy sokkal kevésbé végletesen kéne ezt nézni. Fos lesz? Igen. De nem csak két szkenárió van, az egyikben boldogan élünk, a másikban meg szärul, hanem vannak a fosnak fokozatai is. Minél hamarabb történnek valódi lépések, annál KEVÉSBÉ lesz rossz, és ez a lényeg, ezért nem szabad olyan hangvételű cikkeket is írni, mint ami megjelent a 24.hu-n, mert akkor mindenki átcsap ereszd el a hajamba és 200 km/h-val fogunk robogni a totális káoszba.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.