Hozzászólás ideje: 2023. December 23.1 éve Nálunk egyelőre úgy tűnik, de el fog olvadni. 15 fok várható.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt minden fórum tagnak!
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt mindenkinek! Nálunk tegnap szép nagy hó esett, de mára már csak mutatóban van egy két szélvédőn hó. Azért így is jó volt hógolyózni egy nappal karácsony előtt.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt minden fórumtársnak! Nálunk még fehér minden, de szélsebesen olvad.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Sajnos pünkösdi királyság volt ez a havazás. Pedig milyen kellemes hangulatot árasztott.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Én igy is nagyon örülök, hogy ilyen szépen havazott. Úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna. Kicsit elsiette, de sebaj.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt mindenkinek a fórumon.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Békés ,boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Minden kedves fórumozónak Boldog Karácsonyt kívánok!
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek innen a Szenátusból!
Hozzászólás ideje: 2023. December 24.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt minden kedves fórumtársnak! Egyetek sokat.
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak! Itt Debrecenben is volt hóesés 23-án, sőt már szinte hóvihar, de egy percre se maradt belőle semmi
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt Minden Fórumpajtosnak!
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Azt hiszem ez az első vizsgaidőszak a maga 11 vizsgájával egy rohadtul lábonlőtt vizsgaidőszak lesz
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Sajnálom, hogy ilyen nehéz lesz, de túlleszel rajta. Csak idő kérdése.
Hozzászólás ideje: 2023. December 25.1 éve Népszerű hozzászólás Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.