MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ahova tartozom, az meg ingyenes, a maszek így nem opció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ez is ingyenes (TB)... A vicc az, hogy előtte direkt felhívtam őket, kell-e időpontot kérni, amire azt a választ kaptam, hogy nem kell, 14-19 óráig lehet menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ha TB-sre mész, ne várj mást. Én évek óta fizetős helyre járok. Szent meggyőződésem, hogy csak azok nem nyitnak saját "fogorvosi irodát" akik nem elég jók hozzá. A magánfogorvosok közül csak az marad életben, akik jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. A TB az Magyarországon a totális katasztrófa. Fáradt elég idős doktorok, borzasztó igénytelen szakrendelők ,órákig ülés a váróban. Nem tudom egyáltalán miért fizetjük ezt a csődhalmazt. Ne vonjanak tb-t, menjen egy számlára és ha beteg vagyok abból majd fizetem azt akit akarok. Tavaly ősszel bemeszesedett a jobb vállam. Annyira fájt hogy majd meg őrültem. Azt mondja nekem a nő hogy 1 hónappal késöbbre van időpont. Mondom csak nem nekem. Aztán felmentem. Kiderült van sürgősségi ellátás is. Amit meg édesanyámmal csináltak aki rákos volt és sokféle áttét az valami gusztustalan volt. Emlékszem húgom ment be vele ,szegénynek nagyon fájt a hasa és órákig váratták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ma megfürdettem a kutyákat, utána 10percen át kergették egymást a lakában, hogy száradjanak, lehetett felmosni is később. Holnap visszük őket kozmetikushoz, mert már kezdenek pulira hasonlítani... Amíg vágják őket, csekkes befizetés, nyomtatás, scannelés, utalás, levél feladás, váráslás. érettségi hitelesített másolat készíttetés...még leírva is sok, jó, hogy Ajka kis város. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Boldog szülinapot Darth Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Isten éltessen Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Sok Boldog Szülinapot Sky! Holnap visszük őket kozmetikushoz, mert már kezdenek pulira hasonlítani...Én múlt héten nyírtam meg a két kutyeszunkat. Egy ebre kábé három és fél óra jutott. Nekik nem kell elkezdeni pulira hasonlítani mert már eleve azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldogot, Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Nagyon boldog szülinapot Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog születésnapot, Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog születésnapot Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog Szülinapot! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog Születésnapot Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Sok Boldog Szülinapot Sky! Én múlt héten nyírtam meg a két kutyeszunkat. Egy ebre kábé három és fél óra jutott. Nekik nem kell elkezdeni pulira hasonlítani mert már eleve azok. Én is ezt mondom, vagyis, hogy Boldog Születésnapot Égbolt! Nekünk uszkárunk van, most nagyon édesek, én jobban szeretem, ha fazonra vannak nyírva, csináltam 1-2 képet a Vandáról, majd lehet este postolom. Haver most hívott, hogy ahol dolgozik a boltban van olyan Soproni sör, ami szombaton megromlana és 130!! Ft a fél literes kiadás, berendeltem egyből 10db-ot! Megyek is érte, utána meg fűnyírás, öntözés, elültetem a hagymát és már este is lesz. Aztán akkor megiszom a söröket...ha még lesz rá erőm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Köszi szépen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot. Bár ezt lassan már minden nap be lehet írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Köszi neked is! Tény, hogy elég zsúfolt a május fórumi szülinapok terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog születésnapot, Sky Én múlt héten nyírtam meg a két kutyeszunkat. Egy ebre kábé három és fél óra jutott. Nekik nem kell elkezdeni pulira hasonlítani mert már eleve azok. Adhatnál pár tanácsot, hogy a fenébe sikerül a pulikat annyira megfogni, hogy meg tudd nyírni őket. A mienket is kéne, de tavaly sem sikerült ez a művelet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot! Pulifogáshoz: Sedalin gél. Asszem lehet kapni drazsé formában is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. (szerkesztve) Isten éltessen sokáig Sky! Hoztam neked egy kis ajándékot is. Szerkesztve: 2012. Május 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Isten éltessen Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Köszi nektek is! Egyébként pedig aranyos videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 8. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.