Hozzászólás ideje: 2022. Május 23.3 éve Népszerű hozzászólás Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést! @Ody Mandrell @Dzséjt @Rog @Bomarr @MissKarrde @Pildi @NorbiLordi @RacerX @Frenkie @Darth Revan9 @Adrián @Nute Gunray @Whill @Wilde @csoli1138 @Bence1997 @Dei @Darth Sky @Kenobi tábornok Szerintem ez új rekord! Nagyon jól esett, nagyok vagytok! És @tomcsi80, neked is boldog születésnapot, bocsi a késésért!
Hozzászólás ideje: 2022. Május 23.3 éve Népszerű hozzászólás Köszönöm szépen a köszöntést @Ody Mandrell @Dzséjt @Rog @Bomarr @MissKarrde @Pildi @NorbiLordi @RacerX @Frenkie @Darth Revan9 @Adrián @Whill @Wilde@Nute Gunray @csoli1138 @Dei @Bence1997 @Darth Sky @Kenobi tábornok ! Boldog születésnapot @Donát!
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez alapján nincs sok értelme az egész civilizációnak nevezett dolognak... Klímaváltozás
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez alapján nincs sok értelme az egész civilizációnak nevezett dolognak... Klímaváltozás Asszem ezt majd hétfőn olvasom el. A péntek túl jó ehhez.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve 57 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez alapján nincs sok értelme az egész civilizációnak nevezett dolognak... Klímaváltozás Akkor tartós tejet már ne vegyek?
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez alapján nincs sok értelme az egész civilizációnak nevezett dolognak... Klímaváltozás Én elolvastam. Mélyen megdöbbentő dolgokról van benne szó. És rendkívül jól leírja a mai viszonyokat. Sajnos várható is majd egyfajta kataklizma és az nem lesz boldogító.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez alapján nincs sok értelme az egész civilizációnak nevezett dolognak... Klímaváltozás Elég komolytalan ez a fickó Egy egyetemi rektor megpróbál megmondó embert játszani. Persze van baj, de nagyrészt zöldségeket beszél.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Elég komolytalan ez a fickó Egy egyetemi rektor megpróbál megmondó embert játszani. Persze van baj, de nagyrészt zöldségeket beszél. Például milyen zöldségeket? Mert a cáfolatod sem volt éppenséggel meggyőző így konkrétumok nélkül.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 10.3 éve 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Elég komolytalan ez a fickó Egy egyetemi rektor megpróbál megmondó embert játszani. Persze van baj, de nagyrészt zöldségeket beszél. Én is kíváncsi lennék, mik is ezek a zöldségek. Jó lenne megnyugodni. Nagyon jól és logikusan levezette a dolgokat. Mindezeket egy ehhez hasonló összegzéssel kéne cáfolni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.