Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, sirszalhasogato írta:

@1valaki kérlek tedd spoiler mögé a hozzászólásod, de legalább a 3. mondatát. Köszi! :)

Nem tudom hogyan kell utólag spoilerezni,moderátor jogositvánnyal rendelkezök segitségét kérem

Szerkesztve: - 1valaki

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, 1valaki írta:

Nem tudom hogyan kell utólag spoilerezni,moderátor jogositvánnyal rendelkezök segitségét kérem

Ráböksz a szerkesztésre, onnantól minden ugyanolyan, mint amikor hozzászólást írsz

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Ráböksz a szerkesztésre, onnantól minden ugyanolyan, mint amikor hozzászólást írsz

Már valaki megoldotta helyettem.Köszönöm a segitségét

Hozzászólás ideje:

Akár igaz akár nem, remélem az eddig beharangozott karakterek nem csak találomra lesznek bedobálva, hanem értelme is lesz a megjelenésüknek és fel lesznek vezetve. Több ismerősöm is van aki nem szereti az SW-t, de a Mandalórit igen, az egyszerűsége és a könnyen követhetősége miatt. Ha most mindenféle animációs sorozatokból és játékokból elkezdenek felbukkanni karakterek, akkor az ilyen nézőket fogják elriasztani.

Hozzászólás ideje:

Sok karaktert érdekes lenne viszontlátni egy élőszereplős sorozat keretein belül, viszont az tényleg fontos kérdés, hogy milyen jellegű szerepben tűnnének fel. Az első évadban is a sorozat címszereplője elől már így is ellopta a showt Baby Yoda, ha még feltűnnének olyan ikonikus szereplők, akiknek egyébként is elég erős jelenléte van a képernyőn, ha megjelennek... akkor ez nem biztos, hogy igazán jót tenne a szériának. Amennyiben csak kisebb szerepet betöltve színesítenék az epizódokat és közben a fő hangsúly a sorozat saját karakterein maradna és őket építgetnék tovább minél jobban, akkor én nem zárkóznék el az ilyen jellegű fan servicetől (őszintén vannak akiknek tényleg szívből örülnék), de a lényeg az arányokon van.

Hozzászólás ideje:

Nekem az tetszett az első évadban hogy teljesen új karakterek köré sikerült egy érdekes sztorit felhúzni. Így bővült és érdekesebb lett az univerzum. Ennek a szériának nincs szüksége rá, hogy a szereplők fölöslegesen belebukkanjanak a régi ismerős arcokba. Erről a galaxisról lassan állandóan kiderül hogy érzésre akkora mint egy magyarországi megye. A figurák akiket megismerünk állandóan egymásba botlanak. Persze az ilyen cameok jól is eltudnak sülni. Teszem azt Doctor Aphra, Mon Mothma vagy ilyenek jöhetnének a Mandaloriba. Az jópofa lett volna. De ezek az agyonrágott figurák akik eddig be lettek jelentve engem nagyon nem érdekelnek már. Én jobban örültem volna ha az a hir hogy egyáltalán nem fognak szerepelni a második évadban.

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Whill írta:

Én egy Nolan által rendezett SW-t néznék meg szívesen. Ő tudna egy komolyabb hangulatot adni a sztorinak anélkül, hogy brutalitásba menne át vagy "megszentségtelenítené" a sagát.

Nolan filmeje + Zimmer zenéje alá. Engem kilóra megvennének, pedig 100 vagyok. :D

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Én Fettett mindenképpen vártam a The Gunslinger végén lévő jelenet miatt, azok a hangok... ha másnak a cuccai is ilyen hangot adnának ki véletlen az gáz lenne.

Hozzászólás ideje:

Inkább örülök a hírnek, mint nem. Van benne potenciál. 

Spoiler

Nekem eddig se tetszett az a "halál", ami az Ep6-ban érte Boba Fettet. A Legendsben jól megoldották a visszatérését, bízom benne, hogy itt is sikerül. Főleg, ha hasonló szinten sikerül bővíteni a karaktert, ahogy a TCW/Rebels tette azt Maullal. Boba lehet, hogy ikonikus, de a karaktere elmélyítésével eddig legfeljebb a TCW foglalkozott néhány rész erejéig, így nem tartom agyonrágottnak. Persze kérdés, hogy mit akarnak kezdeni vele. Érdemi szerepet kap, vagy csak a rajongók kiszolgálása a cél. Tippre egy "nemezis" lesz Djarin számára, akit nem gyűr le egy rész alatt. Legalábbis érdekesebb lenne, mint ha szövetkeznének. Attól nem tartok, hogy Boba ellopná a show-t Djarin elől. Megvalósítás kérdése. Egyébként én nem érzem kicsinek se a Galaxist. Logikus, hogy adott szereplők, akik valahogy kapcsolódnak egymáshoz, időnként keresztezik egymás útját. Boba és Djarin mint a fejvadász-szakma legjobbjai. Engem az lepne meg, ha sosem találkoznának. 

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Nekem az jutott eszembe, hogy Ahsokat, Rosario Dawsonnal lehet ilyen összekötő kapocsszerűségként  akarják használni az élőszereplős sorozatokban, mint a Netflixes Marvel sorozatoknál.

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Elvileg Boba Fett 41 éves (ha jól számolok) lenne mikor a Mandalorian játszódik, Rex is annyi de duplán számolva gyakorlatilag 82. Temuera Morrison kb. a 2 között van, 59 éves. Persze a mai világban minden megoldható, de érdekes ha mondjuk mindkét karaktert eljátssza és az arca is látszódik. :D

Szerkesztve: - Wolffe

Hozzászólás ideje:

Szerintem 

Spoiler

Boba Fett

inkább beleférne a sorozat eddig kialakult profiljába, mint Ahsoka vagy más potenciális animációs karakterek. Nagyon nem örülnék, ha sorra felbukkannának szereplők a Rebels-ből. Már Ahsoka is nagyon döcögős, el kell engedni végre a karaktert, mert látványosan megpróbálják beszuszakolni őt mindenhova. A Mandalorian nyers, szűkszavú világától annyira elütne, ha sorra jönne Ahsoka, Rex, Sabine vagy akár Ezra. Minek? (Tudom, hogy ezek max csak légből kapott rajongói teóriák egyelőre).

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Eszembe jutott, hogy lehet Fett felvette a Mandó hitvallást valamikor, elvégre az OT-ben nem láthatjuk sityak nélkül, tök jó lenne ha így lenne, mert ez szerintem dobna a presztízsén is, hogy nem csak egy fejvadász aki mandalori páncélban flangál, hanem igaz Mandó

Hozzászólás ideje:

Ez félig OFF, de a Mandaloriban is játszó Bill Burr, aki gondolom majd a második évadra is visszatér, komikusként tavaly bejárta Európát és egy interjúban azt mondta, hogy Közép-Európában volt a legjobb a fogadtatása. Varsót, Bécset és Budapestet említi, de aztán külön kiemeli Budapestet pozitiv értelemben. Akit érdekel itt az interjú. 1:23-nál kezdődik ez a rész amit emlitettem:

Hozzászólás ideje:

A rendező téma: Rodriguez rendezte az Alitát is, nem tudom kinek tetszett kinek nem, de az biztos hogy tud mást is mint a Machete vagy az Alkonyattól pirkadatig. Mondjuk én imádom ezeket. Persze aki nem imádja Salma Hayeket a sárga kígyóval az vagy meleg, vagy lány... Bocsi, a lényeg hogy én kimondottan várom Rodriguez epizódját! 

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, csoli1138 írta:

A rendező téma: Rodriguez rendezte az Alitát is, nem tudom kinek tetszett kinek nem, de az biztos hogy tud mást is mint a Machete vagy az Alkonyattól pirkadatig. Mondjuk én imádom ezeket. Persze aki nem imádja Salma Hayeket a sárga kígyóval az vagy meleg, vagy lány... Bocsi, a lényeg hogy én kimondottan várom Rodriguez epizódját! 

Itt most nem Salma Hayekkel és a kigyójáva van a probléma:)))))Mert azzal tényleg nincs:))Csak az volt a felvetés,hogy ugye Michael Bay felrobbantja még a robbanást is,Rodrigez pedig sokszor kibelezi a kizsigerelt ember beleit is.Rendezési stilusai közül nem mindegy,hogy melyiket részesiti elönyben.Ajánlott most felügyelet alá helyezni.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Persze aki nem imádja Salma Hayeket a sárga kígyóval az vagy meleg, vagy lány...

Megnézném, ahogy az iszapban harcolna Monica Bellucci-val, hogy végre eldöntsék, ki a világ legjobb nője.

Lehet, hogy ez már OFF? :D 

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Brodie írta:

Megnézném, ahogy az iszapban harcolna Monice Bellucci-val, hogy végre eldöntsék, hogy ki a világ legjobb nője.

Lehet, hogy ez már OFF? :D 

Nem off. Tuti, hogy a Dagobah-n képzeled el. Hogy lenne ez off! :)

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, csoli1138 írta:

Nem off. Tuti, hogy a Dagobah-n képzeled el. Hogy lenne ez off! :)

Esetleg még a Mimbanon rendezhetnék le az említett mérkőzést.;)

Hozzászólás ideje:

A koronavírus nem ártott a sorozatnak. A Disney jelentette, hogy a Mandi 2. évadja októberben fog jönni! Szóval nincs változás. :D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

A koronavírus nem ártott a sorozatnak. A Disney jelentette, hogy a Mandi 2. évadja októberben fog jönni! Szóval nincs változás. :D

return of the jedi episode 6 GIF

Hozzászólás ideje:

Katee Sackoff is szerepelni fog - elvileg - a Mandalorian 2. évadában! Még nem hivatalos, de állítólag februárban vettek fel vele jeleneteket.

https://www.slashfilm.com/the-mandalorian-season-2-bo-katan/

katee-sackhoff-star-wars-rebels-700x336.

Megmondva őszintén, az ő felbukkanására számítanék én is - márcsak azért, hogy megtudjuk, hogyan vesztette el a sötétkardot. :D

Hozzászólás ideje:

A kérdés az, hogy Gideon hogyan szerezte meg a Sötétkardot. Elképzelhető, hogy Bo-Katan csak egy flashback jelenetben fog feltűnni. De az is lehet, hogy fontos szerepe lesz. A Sötétkard megszerzésének nem csak a párbaj általi megoldását láthattuk. Sabine se párbajban nyerte el a kardot, hanem elcsente Maultól. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.