Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve Boldog születésnapot, @Darth Porg. Neked pedig gratula, @Iqvi.
Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve Sok boldog szülinapot @Darth Porg ! Gratula a vizsgához, @Iqvi!
Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: 67%-al átmentem a nyelvvizsgán.
Hozzászólás ideje: 2021. November 14.3 éve Boldog Születésnapot, @Darth Porg! Gratulálok a vizsgához, @Iqvi!
Hozzászólás ideje: 2021. November 15.3 éve Ügyes vagy @Iqvi, gratulálok! Boldog szülinapot, @Darth Porg!
Hozzászólás ideje: 2021. November 17.3 éve Szeretnék rendelni USA-ból egy könyvet ami 17,8 dollár. Valaki képben van az új VÁM szabályokkal? Erre kell fizetni, és ha igen kb. mennyit? Hol lehet ennek utánanézni?
Hozzászólás ideje: 2021. November 21.3 éve Kedves fórumtársak! Volt már valaki közületek harmadik oltást kérni? Én holnap megyek. Sokáig gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy meglépem. Remélem most is jól reagál majd a szervezetem.
Hozzászólás ideje: 2021. November 21.3 éve Voltunk már sokan, esetleg lépj be a Közélet klubba, ott van topikja is a témának.
Hozzászólás ideje: 2021. November 24.3 éve Pár nappal ezelőttig a "SmartBank" nevű OTP-s alkalmazást használtam, de pár napja letöltöttem az új "OTP Bank" nevüt, a regisztráció után pár nappal kaptam egy 1 hónapos ingyenes HBO GO kuponkódot. Aki OTP-s és még nem használja az alkalmazást annak esetleg megérhet egy regisztrációt, főleg ha már alapból is előfizet az HBO GO-ra.
Hozzászólás ideje: 2021. November 25.3 éve @Iqvi, nagyon boldog szülinapot kívánok! Szerkesztve: 2021. November 25.3 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2021. November 25.3 éve Boldogat @Iqvi Látom most lettél 18, úgyhogy ma legálisan is berúghatsz
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.