A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Ezt nem tudom elfogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Azért annak örülök, hogy megadathatott neki tavaly, hogy még egyszer eljátssza Leia hercegnőt, amely szerep az elmúlt 4 évtizedben valószínűleg egyszerre lehetett neki áldás és átok is. Öröm az ürömben, hogy még láthatjuk majd jövőre a 8. részben. De vigasztalhatatlan vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Mark Hamill-tweet: no words #Devastated Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Öröm az ürömben, hogy még láthatjuk majd jövőre a 8. részben. De vigasztalhatatlan vagyok. Valószínűleg a 9. részben is szerepelt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Riddicktől Face-ről nyúlva, de gondolom, nem bánja: http://www.youtube.com/watch?v=KrRW2zZtGXI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Nagyon sajnálom Nyugodjék békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Ezt nem tudom elfogadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Van egy ismerősöm, ma látta először a Rogue One-t. Tudjuk, hogyan ér véget a film. Ehhez most vegyük hozzá, hogy a filmről hazaérve ez a hír fogadta. Hát nem tudom, én hogyan tudtam volna ezt lereagálni. Még több mint egy héttel később is nehéz szívvel gondolok vissza arra a jelenetre, pedig hát nem is Carrie Fisher az. De akkor is. Hope... Most valahogy mégis az a búcsú tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Riddicktől Face-ről nyúlva, de gondolom, nem bánja: Nem csak, hogy nem bánom... örülök, hogy kitetted!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Ez döbbenetes, egyszerűen szótlan vagyok. Az Erő legyen vele, mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. (szerkesztve) Hihetetlen! Végtelenül szomorú vagyok Szerkesztve: 2016. December 27. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. (szerkesztve) http://twitter.com/GMA/status/813844652088496128/photo/1 Szerkesztve: 2016. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Le vagyok sújtva. Béke poraira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Szomorú. Nem akarom elhinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. (szerkesztve) Nyugodjék békében! Szerkesztve: 2016. December 27. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. A stabil állapotáról hallva nem rég még abban reménykedtem, hogy jobban lesz és az Erő vele van, de most már ő egy az Erővel... Nyugodjék békében, hercegnő. http://www.youtube.com/watch?v=IhYUa-Zlj0s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 27. Az Erő legyen vele,Hercegnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Köszönünk mindent fenségességesség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Én csak nemrég olvastam ,tegnap este nem voltam netközelben. Nagyon szomorú vagyok, gyerekkorom 3 hőse(Han,Leia,Luke) közül a hercegnő eltávozott. Meg is könnyeztem. Belegondolva a régi trilógiát is máshogy fogom nézni. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Ilyen nincs... Megdöbbentő. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Nagyon szomorú vagyok Leljen békét az Erő honában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Nyugodjék Békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Kísérje az Erő utolsó nagy útján! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Fisher édesanyja, Debbie Reynolds stroke gyanúval kórházba került a mai napon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Fisher édesanyja, Debbie Reynolds stroke gyanúval kórházba került a mai napon. Meghalt ő is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Meghalt ő is. B*szki azért ez nagyon durva lehet a családnak! R.I.P. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Meghalt ő is. Azután, hogy idén láttam a mamámat szellemileg teljesen leépülni, miután a nagybátyám az ölében halt meg egyik pillanatról a másikra (majd nem egészen fél évre rá a papám halála is "rásegített" erre), azt mondom, jobb így neki. Szörnyű lehet egy anyának túlélni a gyermekét. És nagyon sajnálom a családot, idén az ünnepek nekik rémálmokat jelentenek. Kívánom, hogy szeretteik nyugodjanak békében, ők pedig találjanak lelki békére ezekben a nehéz időkben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megszakadt az anyai szív. Carrie-nek van egy fiú testvére Todd, én el sem tudom képzelni, hogy Ő most min mehet keresztül. Bennem Carrie még mindíg az a fiatal, ragyogó, élettel teli lányként él, akit 77-ben megismertem, de ez leginkább a korabeli sajtófotókból derült ki számomra. Most már elég legyen a sok értelmetlen halálból. George (Michael), Carrie, Debbie nyugodjatok békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.