Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Köszönöm Rog és Yoda. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Isten éltessen sokáig @DJnorbi és @Gruby! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Whill Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Neked is kellemes karácsonyt, @Whill! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. (szerkesztve) Jobbulást @Ody Mandrellés @Iqvi! Nálam az a nagy szám, ha épp nem vagyok megfázva/felfázva/stb., egyszer a fűtéshiány miatt melóhelyen, máskor mert valamelyik munka hőse kollégám hót gethesen bejön és lefertőz mindenkit, pusztán büszkeségből. :@ Covidot szerencsére (tudtommal legalábbis) még sose kaptam el. A karácsony itt fel lesz osztva, első felében családnál Debrecenben, másik felében jelenlegi lakhelyemen párommal. Az ajándékozás részünkről már megvolt, egyikőnk se bírta ki holnapig. A debreceni karácsonyi vásárba azért párommal is elnézünk, és ha lesz időnk, ellátogatunk a jégcsarnokba korizni, meg talán beülünk kicsit a Barcraft-ba is. A Star Wars-rajongásban sajnos nem osztozunk, de ennyi baj legyen. Nem reménykedtem fehér karácsonyban, de hogy 10-12 fokok lesznek, az azért húha. Nem vagyok idős, de így is nehezen viselem ezeket a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat. Boldog karácsonyt neked is, @Whill :) Szerkesztve: 2022. December 23. - Sinistra 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Köszönöm szépen Sinistra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. 4 hours ago, Ody Mandrell said: Jobbulást neked is, reméljük nem COVID. Nem hiszem, az elmúlt hetekben sokat voltam hidegen, max egy átlagos megfázás. Ha pedig Covid, akkor sem félek már, mindenki kétszer be van oltva, én is, anya is és apa is. Szóval semmi bajunk nem lesz. Amúgy ma megcsináltuk apával a bejglit, holnap sütjük és főzzük majd a halászlevet is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Jobbulást @Ody Mandrell és @Iqvi! Én a hétvégén fáztam meg. 1-2 napig még volt nagyon enyhe torokfájás és köhögés is, de szerencsére a hét közepére kijöttem belőle. Most már amúgy karácsonyi hangulat kezd áradni, a mai nap sikerült végre beszereznem az utolsó ajándékokat is a szüleimnek. Kaja holnap készül, én pedig a fát díszítem majd fel. Már alig várom. És persze a szaloncukor és a süteményevés. Eddig mondhatni próbáltam visszafogni magamat édességevésben, holnaptól azonban jöhet a mennyország. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Részemről is jobbulást, @Ody Mandrell és @Iqvi! Egyúttal minden kedves fórumtársamnak Boldog Karácsonyt kívánok! 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Köszönöm Bence és Sky! Úgy tűnik most vagyok a mélyponton talán. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás RacerX Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok a fórumtársaknak! 13 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek 1 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes ünnepeket, békés és boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak! 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Köszönöm Bence és Sky! Úgy tűnik most vagyok a mélyponton talán. Én sem vagyok a topon, de jobbulást. Vegyünk példát Palpiról, ő a legmélyebb pontról is visszajött! Boldog Karácsonyt mindenkinek! 3 2 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog karácsonyt a fórum minden tagjának! 1 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog karácsonyt! 2 15 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. 19 minutes ago, Yoda József said: Boldog karácsonyt! Hiper cukker Boldog Karácsonyt forúmtársak. 1 15 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Mindenkinek áldott, békás karácsonyt kívánok! 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. 17 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én sikeresen megfáztam, de nem annyira vészes. Jobbulást kívánok neked is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Minden kedves fórumtársamnak áldott és békés karácsonyt kívánok! 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog Karácsonyt kívánok, minden kedves fórumtársnak! 1 12 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás mui-ruy Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Finom fogásokban, Star Warsban, és minden egyéb jóban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek a fórumon! 1 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Boldog karácsonyt! 2 1 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden itt fórumozónak! 14 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak! 1 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Itchy nincs? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Kellemes, nyugodalmas karácsonyt mindenkinek! 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.