Hozzászólás ideje: 2022. December 23.2 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak
Hozzászólás ideje: 2022. December 23.2 éve Jobbulást @Ody Mandrellés @Iqvi! Nálam az a nagy szám, ha épp nem vagyok megfázva/felfázva/stb., egyszer a fűtéshiány miatt melóhelyen, máskor mert valamelyik munka hőse kollégám hót gethesen bejön és lefertőz mindenkit, pusztán büszkeségből. :@ Covidot szerencsére (tudtommal legalábbis) még sose kaptam el. A karácsony itt fel lesz osztva, első felében családnál Debrecenben, másik felében jelenlegi lakhelyemen párommal. Az ajándékozás részünkről már megvolt, egyikőnk se bírta ki holnapig. A debreceni karácsonyi vásárba azért párommal is elnézünk, és ha lesz időnk, ellátogatunk a jégcsarnokba korizni, meg talán beülünk kicsit a Barcraft-ba is. A Star Wars-rajongásban sajnos nem osztozunk, de ennyi baj legyen. Nem reménykedtem fehér karácsonyban, de hogy 10-12 fokok lesznek, az azért húha. Nem vagyok idős, de így is nehezen viselem ezeket a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat. Boldog karácsonyt neked is, @Whill :) Szerkesztve: 2022. December 23.2 éve - Sinistra
Hozzászólás ideje: 2022. December 23.2 éve 4 hours ago, Ody Mandrell said: Jobbulást neked is, reméljük nem COVID. Nem hiszem, az elmúlt hetekben sokat voltam hidegen, max egy átlagos megfázás. Ha pedig Covid, akkor sem félek már, mindenki kétszer be van oltva, én is, anya is és apa is. Szóval semmi bajunk nem lesz. Amúgy ma megcsináltuk apával a bejglit, holnap sütjük és főzzük majd a halászlevet is.
Hozzászólás ideje: 2022. December 23.2 éve Jobbulást @Ody Mandrell és @Iqvi! Én a hétvégén fáztam meg. 1-2 napig még volt nagyon enyhe torokfájás és köhögés is, de szerencsére a hét közepére kijöttem belőle. Most már amúgy karácsonyi hangulat kezd áradni, a mai nap sikerült végre beszereznem az utolsó ajándékokat is a szüleimnek. Kaja holnap készül, én pedig a fát díszítem majd fel. Már alig várom. És persze a szaloncukor és a süteményevés. Eddig mondhatni próbáltam visszafogni magamat édességevésben, holnaptól azonban jöhet a mennyország.
Hozzászólás ideje: 2022. December 23.2 éve Népszerű hozzászólás Részemről is jobbulást, @Ody Mandrell és @Iqvi! Egyúttal minden kedves fórumtársamnak Boldog Karácsonyt kívánok!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Köszönöm Bence és Sky! Úgy tűnik most vagyok a mélyponton talán.
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok a fórumtársaknak!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Kellemes ünnepeket, békés és boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Köszönöm Bence és Sky! Úgy tűnik most vagyok a mélyponton talán. Én sem vagyok a topon, de jobbulást. Vegyünk példát Palpiról, ő a legmélyebb pontról is visszajött! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt a fórum minden tagjának!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás 19 minutes ago, Yoda József said: Boldog karácsonyt! Hiper cukker Boldog Karácsonyt forúmtársak.
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Mindenkinek áldott, békás karácsonyt kívánok!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve 17 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én sikeresen megfáztam, de nem annyira vészes. Jobbulást kívánok neked is.
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Minden kedves fórumtársamnak áldott és békés karácsonyt kívánok!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Boldog Karácsonyt kívánok, minden kedves fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Finom fogásokban, Star Warsban, és minden egyéb jóban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek a fórumon!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden itt fórumozónak!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
Hozzászólás ideje: 2022. December 24.2 éve Népszerű hozzászólás Kellemes, nyugodalmas karácsonyt mindenkinek!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.