Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. 2 órával ezelőtt, Donát írta: A Tesconál van házhozszállítás is, esetleg azt kipróbálhatjátok. Bár nem tudom BP-n mennyi az extra díj. Revan szegedi, ha jól tudom. A Tesco Budapesten mostanság eléggé felemelte a házhozszállítás díját, legolcsóbban (hétköznap nap közben) 799 Ft. Boldog születésnapot, @DJnorbi! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. 10 órával ezelőtt, Donát írta: A Tesconál van házhozszállítás is, esetleg azt kipróbálhatjátok. Bár nem tudom BP-n mennyi az extra díj. Spórolni kell mindenen, úgyhogy nem tudjuk a házhoz szállítást kifizetni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. @DJnorbi, boldog szülinapot! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Az RTL-en a Fókuszban most téma a Covid-igazolvány. Ugyanaz, amit Frenkie (és én is magamban) megjósoltam, lehet, hogy valóság lesz. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Valamivel el kell érni, hogy igazolni tudják, hogy ki van beoltva és hogy ki nincs. Illetve, ha a rendezvényeket, csak oltásigazolás függvényében teszik látogathatóvá, az is egy kényszerítőeszköz arra, hogy többen válasszák az oltást, amit amúgy sokkal logikusabb lett volna eleve kötelezővé nyilvánítani. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Valamivel el kell érni, hogy igazolni tudják, hogy ki van beoltva és hogy ki nincs. Illetve, ha a rendezvényeket, csak oltásigazolás függvényében teszik látogathatóvá, az is egy kényszerítőeszköz arra, hogy többen válasszák az oltást, amit amúgy sokkal logikusabb lett volna eleve kötelezővé nyilvánítani. Na asszem a zavarosban halászóknak meg is lesz a jövő évi megélhetés: hamis oltás igazolásra fognak egy csomóan szakosodni. 2 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Boldog születésnapot @DJnorbi Válasz
Népszerű hozzászólás Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtagnak! Reméljük, most már belátható időn belül helyreáll a normális élet. Addig is a mai napra sok bejglit, ajándékot és családtagokkal való meghitt beszélgetést kívánok mindenkinek. 16 Válasz
Népszerű hozzászólás Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Az idei Karácsony valóban más lesz de remélem, hogy így is szeretetben, békességben töltitek a szeretteitek körében. Fogyjon a halászlé, a töltött káposzta és a bejgli! És persze inni is igyatok! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Na hát akkor, hogy egy klasszikust idézzek: the time has come! Mindenkinek Boldog Karácsonyt a fórumon! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Kellemes készülődést, finom ételeket és italokat, jó pihenést kívánok az ünnepek alatt! A szeretet a lényeg, a többi kevésbé számít. Boldog Karácsonyt! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Fórumozónak! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Én is kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek, legyen szép az ünnepetek. 14 Válasz
Népszerű hozzászólás MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Kellemes karácsonyt mindenkinek 13 Válasz
Népszerű hozzászólás RacerX Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Kellemes karácsonyt minden fórumtársnak! 13 Válasz
Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt kívánok, vigyázzatok magatokra! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek. 15 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. (szerkesztve) Azért csak sikerült ma is leszúrni egy rendőrt újpesten, de hála égnek a társa szitává lőtte az elkövető f*szfejet. Szerkesztve: 2020. December 24. - Ody Mandrell 1 2 1 Válasz
Népszerű hozzászólás mui-ruy Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. (szerkesztve) Kívánok mindenkinek kellemes időtöltést, pihenést, és boldog karácsonyt! Egy éve vagyok tag*. Örülök hogy ezen a fórumon minden megvan, ami Star Wars! *2 éve Szerkesztve: 2020. December 24. - mui-ruy 1 12 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Azt hittem több ideje vagy tag, és még csak egy éve? További sok-sok évet még itt, sok hozzászólást kívánok. Persze a kellemes Karácsony mellett. 1 2 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azt hittem több ideje vagy tag, és még csak egy éve? További sok-sok évet még itt, sok hozzászólást kívánok. Persze a kellemes Karácsony mellett. És valóban! Már tényleg 2 éve (most hogy így ellenőriztem)! Hogy repül az idő! Nagyon köszönöm! 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 15 Válasz
Népszerű hozzászólás A pécsi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársamnak. 15 Válasz
Népszerű hozzászólás NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek 1 14 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt minden fórumtagnak! 1 15 Válasz
Népszerű hozzászólás kolmilan Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! 13 Válasz
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, Áldott, Békés Ünnepeket kívánok! 14 Válasz
Népszerű hozzászólás gafz Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Boldog karácsonyt! 14 Válasz
Népszerű hozzászólás pb69 Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Kellemes (és vírusmentes) ünnepeket kívánok mindenkinek! 13 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Még hogy nincsenek karácsonyi csodák! Eltemették a férfit, de karácsonyra azért hazament ünnepelni 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.